Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-12-17, 02:19 AM   #51
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
所以我day1就講過
香港要有救一定唔係靠政黨
我假設熱普城今日冇分裂冇內鬥
你又旨意佢地做到d乜?
剩係睇呢個topic同咩登成版都係熱狗青狗人社狗
就正好引證鄭松泰講得冇錯
香港既公眾真係白痴
靠一班為咗錢和權力就分裂和內鬥嘅人,食得屎啦!

假設英國在49年就同共產黨傾,再租多100年,香港就無現在嘅問題啦!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり

此篇文章於 06-12-17 02:21 AM 被 mikemike 編輯。
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 08:15 AM   #52
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: mikemike 查看文章
靠一班為咗錢和權力就分裂和內鬥嘅人,食得屎啦!

假設英國在49年就同共產黨傾,再租多100年,香港就無現在嘅問題啦!
咁只係將1997主權移交推後到 2047。

講清楚 d,界限街以南永久割讓。

英國要將香港(包括香港島,九龍半島及新界)移交俾中華人民共和國,完全係新界租界既問題。
由手機版發出

此篇文章於 06-12-17 08:22 AM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 10:07 AM   #53
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
無聊睇咗D,花生幾好食,不過其實根本只係娛樂新聞級數吧。
政商人物表裡一致先至唔正常吧,例如衛訊三狂人…
而熱狗本身就係政商既完全融合,點解要打倒生果報?因為大家係同行嘛
不過加埋陳雲,差唔多可以講係政商教三合一吧

不過大眾白痴論的確唔算失言,畢竟在下亦唔覺得當年689防暴隊抗示威係「失言」。
只係充分表現佢地內心點諗。

另外,其實呢度大概冇咩人期待佢地做到D咩吧…

此篇文章於 06-12-17 10:32 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 10:12 AM   #54
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
咁只係將1997主權移交推後到 2047。

講清楚 d,界限街以南永久割讓。

英國要將香港(包括香港島,九龍半島及新界)移交俾中華人民共和國,完全係新界租界既問題。
由手機版發出
假設呀!
佢咁中意假設,我就隨便亂講個假設出來!

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 06-12-17, 10:27 AM   #55
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
無跟唔知之前講乜

Anyway 講還講唔該用下腦
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 10:37 AM   #56
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
某登唔知邊度爆出來係蝗上棟啊蟲泰一鑊

舊 06-12-17, 06:24 PM   #57
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
呢單花生單純只覺坐左時光機,依家係半前年咩?

舊 06-13-17, 02:46 AM   #58
MTse
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDMTSe
引用:
作者: T.K. 查看文章
篤數既野,係我未十分對光頭達反感時已睇得出啦
pad初期打降臨十幾萬人睇,篤到傻左
Live?定計埋download? 我有睇最多都係話live最高4萬,你幾時見佢地話十幾萬live?

https://youtu.be/P-Slpal6Psg

此篇文章於 06-13-17 02:51 AM 被 MTse 編輯。
MTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-17, 03:14 PM   #59
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
好耐冇入GAF, 2年前後, 好多會員立場都唔同哂

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-17, 06:34 PM   #60
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: keijoey 查看文章
好耐冇入GAF, 2年前後, 好多會員立場都唔同哂
唔係呀,熱狗就係錯呢個主旋律無變呀

舊 06-13-17, 07:15 PM   #61
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: MTse 查看文章
Live?定計埋download? 我有睇最多都係話live最高4萬,你幾時見佢地話十幾萬live?

https://youtu.be/P-Slpal6Psg
講到四萬就唔係篤咁

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-17, 07:19 PM   #62
Sar8
The One

宅文化:而家深夜兩點半,有兩萬人睇我地抽白貓,多謝

舊 06-13-17, 07:41 PM   #63
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: Sar8 查看文章
宅文化:而家深夜兩點半,有兩萬人睇我地抽白貓,多謝
twitch 大手都未必有尼個數
仲要深夜兩點半

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-17, 07:44 PM   #64
Sar8
The One

人地話未計apps count啊

舊 06-13-17, 08:03 PM   #65
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
人地話未計apps count啊
無跟... 即係多左出黎係用APP 睇/聽?
哦....
twitch 大台都無幾個台黃金時間可以做到兩萬人, 人地仲英文,全世界向+打hit game <--好多人donate +狂洗chat room
反而宅文深夜兩點半 可以做到兩萬人, 廣東話,大半用APP 睇,抽白貓 <---除左頭7多人課,基本無人課 + 唔留言
真心勁

尼個鐘數,睇PXXNhud 好過啦

此篇文章於 06-13-17 08:08 PM 被 信長 編輯。
舊 06-13-17, 08:21 PM   #66
Sar8
The One

人地話丫
果千幾人係真既,但有極多既數量係你地搵唔到
包括apps果D人數未計(但其實比高登仔拆開左根本係連返livestream,熱時個畫面都只係embed左livestream)
仲有D咩google cloud隱藏左D view count數量打壓佢地

總知人地用自己既方法得到d view count,不容你地質疑

舊 06-13-17, 08:29 PM   #67
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

http://m.hkgolden.com/view.aspx?type=BW&message=6737280

果然是"莫得罪高登"

舊 06-13-17, 08:39 PM   #68
信長
The Flash

半年回水期都好抵玩

舊 06-13-17, 09:10 PM   #69
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
人地話丫
果千幾人係真既,但有極多既數量係你地搵唔到
包括apps果D人數未計(但其實比高登仔拆開左根本係連返livestream,熱時個畫面都只係embed左livestream)
仲有D咩google cloud隱藏左D view count數量打壓佢地

總知人地用自己既方法得到d view count,不容你地質疑
可能人地連DDOS果D都計入數呢,咁咪有
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-17, 09:12 PM   #70
Sar8
The One

咁人地不嬲用自己既方式去收集view count

舊 06-14-17, 01:44 AM   #71
CSY
Ultimate Gamer
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
宅文佢個在線觀看人數有成1.5~1.2萬人, 一直都覺得好假
個帶帽主持仲串過華獸, 得閒仲可以鬧番D觀眾係白痴, 又鍾意講埋D老板謬論
老番達係twitch直播平均有6~7000人, 同些GAME商係youtube搞直播2~3000人
一般有3000人以上睇的話, D留言都會好似落雨一樣咁快咁多
仲有佢個垃圾APP, 求其按乜幾下就彈APP, 根本唔可能有人用個垃圾APP睇到
宅文顯示話有1.2萬人睇, 但D留言平均每分鐘就小猫四五隻咁, 實際有2000人睇都可能比多佢

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 09:50 AM   #72
神人ではない!新人だ

咁CD-ROM的確係存在既,在下近來差唔多晚晚聽游雲LIVE,不過只係發過一次言咁大把。
利申:至今總合睇宅文時間唔足5分鐘…

舊 06-14-17, 10:08 AM   #73
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
其實係追星迷偶像定救香港?
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 10:14 AM   #74
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 真!DC 查看文章
其實係追星迷偶像定救香港?
由手機版發出
宗教信徒拜神,完

遊雲得百幾人睇,d留言數都分分鍾追到熱狗
Cd-rom度度都有,比例唔會差太遠
萬幾人入面得一百個活人都無,點講得通呀w
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-17, 10:25 AM   #75
神人ではない!新人だ

引用:
作者: HakiK 查看文章
宗教信徒拜神,完

遊雲得百幾人睇,d留言數都分分鍾追到熱狗
Cd-rom度度都有,比例唔會差太遠
萬幾人入面得一百個活人都無,點講得通呀w
由手機版發出
游雲果個點睇係現/前同業人睇既多,九成人都咁高咁大留言一定多D既
相反,宅文風格似係領導者,發言比率點都一定少好多。
如果定位大家平起平坐既,只要唔係神人表演,在下覺得好難課得落手…

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:11 AM

手機版 | APP版