Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
電視遊戲討論版>「GUNDAM VERSUS」 | 発売中
wlng00 11:25 PM 06-01-17
可唔可以用番PS3 大制?

Sent from my iPhone using Gaforum
KUTAR# 11:37 PM 06-01-17
作者: wlng00:
可唔可以用番PS3 大制?

Sent from my iPhone using Gaforum
我隻RAP3用到
seller 08:21 AM 06-02-17
由dx玩到呢代....都未見過個ui同se整得咁差咁hea....

赤兵尉SETH 11:27 AM 06-02-17
賴巴唔係廣瀨正志配音
tao 06:53 PM 06-02-17
作者: ゆり:
UI同BGM好冇FEEL超脫力....
作者: seller:
由dx玩到呢代....都未見過個ui同se整得咁差咁hea....

而家興呢種簡約UI? 似windows 10
之前xbox, ps4都係比以前簡化..
我都係鐘意exvs果種花喱花碌介面
kiburedo 08:06 PM 06-02-17
作者: tao:
而家興呢種簡約UI? 似windows 10
之前xbox, ps4都係比以前簡化..
我都係鐘意exvs果種花喱花碌介面
流行平面化設計=唔使設計
ycyleo 08:08 PM 06-02-17
介面唔緊要
但BGM真係好脫力
一直都覺得選機,對戰前同CPU開關前之類既音樂都好重要
kiburedo 11:45 PM 06-02-17
作者: ycyleo:
介面唔緊要
但BGM真係好脫力
一直都覺得選機,對戰前同CPU開關前之類既音樂都好重要
vsfb 對戰無左街機個隻揀機畫面已經超脫力
ゆり 01:15 AM 06-03-17
佢依家D UI同BGM我只係聯想到GUNDAM BATTLE

所以唔買

難聽D講FORCE個UI都好過依家
holsety 07:21 AM 06-03-17
吾可以整得好過街機,上頭指示,工程師表示,難道我又做錯了甚麼嗎?
mrk 08:16 PM 06-03-17
請問各位今集有冇得Voice Chat??(我用PS4版TE2玩,呢款格掣冇Mic插,咁點算?)
豆腐多 09:02 PM 06-03-17
隻Ps3拳霸大制用唔到,係唔係正常?
ayane123 09:46 PM 06-03-17
作者: mrk:
請問各位今集有冇得Voice Chat??(我用PS4版TE2玩,呢款格掣冇Mic插,咁點算?)
用手制個咪未得囉
怪盜小G 10:08 PM 06-03-17

出定制俾人打巾

岩岩試左幾隻已出既手感麻麻
mrk 10:14 PM 06-03-17
作者: 豆腐多:
隻Ps3拳霸大制用唔到,係唔係正常?
有冇去Setting到改左轉用「PS3格掣」先??
mrk 10:15 PM 06-03-17
作者: ayane123:
用手制個咪未得囉
哦!原來可以同時開著手掣+格掣一齊用!

Thx!!
ayane123 11:57 PM 06-03-17
作者: 怪盜小G:

出定制俾人打巾

岩岩試左幾隻已出既手感麻麻

有無試過Razer個支,無就去試下

zero22 02:06 AM 06-04-17
今次測試比上次多左人黃格同紅格
無500MB上網 似乎連其他地區既人會易LAG
我個FD 500MB 睇親咩人都藍 我睇既大部分都黃綠(我插左線)
STRIFE 02:10 AM 06-04-17
百式冇左復活?
ycyleo 05:24 AM 06-04-17
作者: kiburedo:
vsfb 對戰無左街機個隻揀機畫面已經超脫力
同埋當年GVG同GVGNP手提版無晒對戰前畫面都一樣係覺得差緊樣野
呢D細節位通常都係令我最回味
豆腐多 06:00 AM 06-04-17
作者: mrk:
有冇去Setting到改左轉用「PS3格掣」先??
改左但唔WORK...
係唔係唔比用副廠野...?
怪盜小G 06:28 AM 06-04-17
拳霸個FB話舊款要改底板先係PS4用到
怪盜小G 06:32 AM 06-04-17
作者: ayane123:
有無試過Razer個支,無就去試下

無啊SOFMAP本店摺左細店得幾隻試
ayane123 10:52 AM 06-04-17
作者: 怪盜小G:
無啊SOFMAP本店摺左細店得幾隻試

有機會去試下支razer包你一試難忘

怪盜小G 09:06 PM 06-04-17
邊度有??
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面