Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-15, 12:24 PM   #376
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
呢個唔係秋哥, 係秋仔,
我完全睇唔明水深哥寫梗乜

古惑仔都唔係好得好多,
天下無敵老四九,
一跌書就大飛大飛,
你班二代真係行行企企.
東英O個邊, 出一個死一個,寫唔起就RESET哂5件,由頭寫過

由手機版發出

此篇文章於 03-26-15 12:29 PM 被 凍檸茶 編輯。
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-15, 12:48 PM   #377
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
大霹靂而家廢到…
第一次用時同而家既分別……

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-15, 05:44 PM   #378
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
戰公子原來咁鬼屎!打件用來祭旗的都要打兩期,仲要肉酸到要出口術才贏到。戰書單嘢原來俾人屈

完全唔明大黑天點復活?什麼第二個時空的天魔被召走便不中計?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-15, 10:23 PM   #379
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
戰公子原來咁鬼屎!打件用來祭旗的都要打兩期,仲要肉酸到要出口術才贏到。戰書單嘢原來俾人屈

完全唔明大黑天點復活?什麼第二個時空的天魔被召走便不中計?
大黑天係唔係好似天魔咁個真身晌其他時空, 晌呢個時空消失既只係分身? 不過無BUG就唔係春宮戰雄啦
另一個可能既原因就係勇公子有兩個心, 可能大黑天臨消失前將佢部份既元神轉去勇公子既第二個心, 所以死唔去; 最大可能係勇公子發夢幻想大黑天復活
戰公子真心渣... 用既武器又流(龍刀龍盾), 最大鑊今期仲話佢功力唔夠跑龍套南蠻王高, 呢次俾人捉, 應該會講佢強化卦(玉記書定律: 要角被捉就會升級), 如果唔係, 睇唔出佢點影響大局...
另外, 明鬼大俠真係俾人捉去抽魔骨煉劍?

此篇文章於 04-09-15 10:33 PM 被 pierrekwok 編輯。
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-15, 01:17 AM   #380
gingq7

註冊日期: May 2008
李建成咁得閑放隻神獸去攪南方其他國家, 點解唔放隻野去車平烈火門先?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-15, 07:19 AM   #381
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: gingq7 查看文章
李建成咁得閑放隻神獸去攪南方其他國家, 點解唔放隻野去車平烈火門先?
上次二世祖覺得自己嘅武功完勝火祖(其實全靠日蝕呢個符碌原因),又覺得雷祖打自己唔死,所以佢喺武林已經天下第一,都唔急去搞烈火門。仲有佢成日發皇帝夢,做到皇帝梗係周圍去打仗啦。
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-15, 10:54 AM   #382
凍檸茶
The One
青龍使用者

每次望住呢張海報,我就諗起門小龍

PAD: 229 362 054
舊 04-17-15, 02:55 AM   #383
gingq7

祡榮竟然有得吐便當?!
舊 04-17-15, 12:50 PM   #384
T.K.
很黃很暴力

看破世情,打爆歷史之壁?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 04-17-15, 05:12 PM   #385
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
祡榮竟然有得吐便當?!
真係估唔到會第二次吐便當;但唔想再難過多次,睇佢第三次領便當
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-15, 10:56 PM   #386
凍檸茶
The One
青龍使用者

牛佬你係咪SHORT咗,
今期用七頁黎講上期點打, 到第8頁先繼續開始

你仲呃得勁過水深啲勁爆上文

舊 04-17-15, 11:02 PM   #387
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
牛佬你係咪SHORT咗,
今期用七頁黎講上期點打, 到第8頁先繼續開始

你仲呃得勁過水深啲勁爆上文
人地話上期畫得唔好宜家『重畫』喎
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-15, 08:42 PM   #388
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 婠婠 查看文章
放心, 我冇下次,
係冇下次買書

舊 04-18-15, 08:58 PM   #389
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 婠婠 查看文章
係有心重畫加紙唔該

舊 04-22-15, 07:28 PM   #390
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
大軍閥仲有5期,55期完。
套野睇到而家,最佳演員都仲係阿叔洪森

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-15, 11:55 PM   #391
gingq7

最驚嚇(?)係佢竟然話要出火龍新一期....
舊 04-23-15, 12:19 AM   #392
T.K.
很黃很暴力

最佳果個係細妹吧,每一次出場,性格都唔同

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 04-23-15, 09:13 AM   #393
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: T.K. 查看文章
最佳果個係細妹吧,每一次出場,性格都唔同
佢啲戲份仲少過啲旦散,唔專業係咁上下
刀鋒…唔係,雅詩埋尾居然上到位

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-15, 10:00 AM   #394
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
獨尊唔傳功雪露根本唔可能生存到400年,亦都無可能喺歸源寂靜之下生存到,更唔會400年後生左你鐵路人出黎,點解你會怪佢因為傳功令老母就死...
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-15, 10:44 AM   #395
婠婠

註冊日期: Mar 2005
可能因為D謎解得8899
大軍閥奉區戰開打之後覺得無咁好睇

最好睇洪森+1
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-15, 11:19 AM   #396
T.K.
很黃很暴力

路人鐵有腦就唔會叫路人啦
柴榮會唔會三上三落?但人又行開左

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 04-23-15, 11:17 PM   #397
gingq7

引用:
作者: kakajit 查看文章
獨尊唔傳功雪露根本唔可能生存到400年,亦都無可能喺歸源寂靜之下生存到,更唔會400年後生左你鐵路人出黎,點解你會怪佢因為傳功令老母就死...
其實好合理, 路人已經當了鐵經緯係父親, 獨尊在他面前殺了鐵經緯即是殺父仇人, 但而家老母又好似同獨尊和好兼且就死, 咁鐵路人個心拿住拿住但又不能發作係好合理

最有問題其實係雪露, 獨尊黎救佢一次就完全忘記晒殺夫之仇, 不過女人心呢d真係任佢講

----

個個訓完異棺都功力大進兼有副作用, 但火祖師徒一個無副作用, 另一個就連恢復功力都無

----

大軍閥最近真係無乜高潮, 應該話:由第一期開始到而家都無高潮
今期d打鬥分鏡其實幾好, 過程都算有d新意...但就係少左d野咁...
舊 04-24-15, 10:10 AM   #398
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
火祖既副作用咪靚仔咗囉 ^^
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-15, 10:33 AM   #399
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
其實好合理, 路人已經當了鐵經緯係父親, 獨尊在他面前殺了鐵經緯即是殺父仇人, 但而家老母又好似同獨尊和好兼且就死, 咁鐵路人個心拿住拿住但又不能發作係好合理

最有問題其實係雪露, 獨尊黎救佢一次就完全忘記晒殺夫之仇, 不過女人心呢d真係任佢講

----

個個訓完異棺都功力大進兼有副作用, 但火祖師徒一個無副作用, 另一個就連恢復功力都無

----

大軍閥最近真係無乜高潮, 應該話:由第一期開始到而家都無高潮
今期d打鬥分鏡其實幾好, 過程都算有d新意...但就係少左d野咁...
失憶算唔算?

舊 04-24-15, 05:51 PM   #400
gingq7

失憶應該算, 但好似係因為意外早左出棺?
諗諗下, 文成好似都無功力大進...而且武功練了二百幾年都仲係好廢, 睇上去連趙匡義呢d武功九流既角色都不如

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第玖回 ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1003 06-21-14 03:02 PM
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 03:15 PM

手機版 | APP版