Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-21-12, 01:31 AM   #476
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
明貴美加淚目

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-12, 03:36 PM   #477
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 02:52 PM   #478
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: gazzii 查看文章
個盒印個公仔樣真係唔掂,十足似國內A版日本D公仔咁,唔平賣點叫人買?
係因為紅係2P 色..............

舊 02-09-12, 03:55 PM   #479
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: mikemike 查看文章
白忍對眼咩事 好怪=口=
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 10:59 PM   #480
小幻
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2003
黑白忍已出
見 1128 set

舊 02-24-12, 05:01 PM   #481
tung999
Game Master

入手了套白色的 比想像中的好看=﹏=
黑色的看到實物還是pass了
舊 02-24-12, 05:16 PM   #482
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
老深X利個BLOG話$1000/SET
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 02:23 PM   #483
L良介L
Junior Member

註冊日期: Sep 2011
引用:
作者: tung999 查看文章
入手了套白色的 比想像中的好看=﹏=
黑色的看到實物還是pass了
請問是在那裡單買的??
價錢是多少?
感謝~
L良介L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-12, 12:27 PM   #484
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

三月神姬今日派貨

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 03-14-12, 03:06 PM   #485
tung999
Game Master

mk2異色全武裝 fb見到有店到貨了o_o
舊 03-20-12, 12:04 AM   #486
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
今晚行過ng舖頭 竟然到左......

BD版特典 - "TIARA"頭飾, 書簽上既頭飾

舊 03-20-12, 10:33 AM   #487
tung999
Game Master

引用:
作者: up2u2003 查看文章
今晚行過ng舖頭 竟然到左......

BD版特典 - "TIARA"頭飾, 書簽上既頭飾
真有愛阿 那個bd dvd的價錢我是下不了手了- -
舊 03-20-12, 11:06 AM   #488
up2u2003
Game Master
貓車之常客

引用:
作者: tung999 查看文章
真有愛阿 那個bd dvd的價錢我是下不了手了- -
愛是要很多既付出
不過呢套MKII FA 真係造工算係最好, 其次就係粉紅幻獸系列
呢套更勝幾條街既係 超強可玩性 島田神姬係要買一對先好玩............

舊 03-20-12, 11:30 AM   #489
tung999
Game Master

引用:
愛是要很多既付出
不過呢套MKII FA 真係造工算係最好, 其次就係粉紅幻獸系列
呢套更勝幾條街既係 超強可玩性 島田神姬係要買一對先好玩............
隻神姬係幾好 不過套dvd/bd 成千銀(縮
舊 03-20-12, 04:45 PM   #490
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
咁咪淨買神姫囉

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/

此篇文章於 03-20-12 05:25 PM 被 Q-  編輯。
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-12, 11:01 PM   #491
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
天使書籤同個頭飾好靚......但要買full set先有張書籤

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-12, 11:06 PM   #492
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

我有兩張黑書籤
有無人想用張白來換黑

舊 03-20-12, 11:22 PM   #493
Game Master

白果張唔係full set特典來咩?

http://www.konamistyle.jp/item/71440

コンプリートセット特典2 「アーンヴァルMk.2」イラストブックマーカー

如果有人單放既話我唔介意出高少少既價錢買

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
舊 03-20-12, 11:42 PM   #494
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: :bface: 查看文章
白果張唔係full set特典來咩?

http://www.konamistyle.jp/item/71440

コンプリートセット特典2 「アーンヴァルMk.2」イラストブックマーカー

如果有人單放既話我唔介意出高少少既價錢買
原來是咁
真係唔知

舊 03-21-12, 10:49 AM   #495
tung999
Game Master

引用:
作者: Q-  查看文章
咁咪淨買神姫囉
PSP1 2代同上一套異色都雙入左
呢次只入左黑天使就算
舊 03-21-12, 05:31 PM   #496
up2u2003
Game Master
貓車之常客

我好似無左隻soundtrack

舊 03-21-12, 06:09 PM   #497
tung999
Game Master

引用:
我好似無左隻soundtrack
比漏左?!
舊 03-21-12, 09:52 PM   #498
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

結果bid左返來

舊 03-21-12, 11:11 PM   #499
Game Master

引用:
作者: mikemike 查看文章
結果bid左返來
bid左幾銀?

BD版白毛、各種天魔
舊 03-21-12, 11:25 PM   #500
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

好貴
不過點都平過成set買
反正對file和bd無興趣

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:15 PM

手機版 | APP版