Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... 最後
收藏品討論版>以Q版蘿白名義集結區(S.R.D-S,D-STYLE,D-SPEC,ES合金,FIRST合金,Deformover,SD∞,NXEDGESTYLE綜合討論區)
fami~yan 10:19 AM 05-20-15
作者: axe1292:
聖天出左,
隻翼難插到要吹風筒......
玩斷左翼了.......有冇人只要隻素體.....
Rance 01:34 PM 05-20-15
我都插左一大輪先安全插到入去...
好心咁幼就唔好整BALL JOINT...
fami~yan 02:40 PM 05-20-15
作者: Rance:
我都插左一大輪先安全插到入去...
好心咁幼就唔好整BALL JOINT...
但唔否認BALL JOINT 可動度高過直插
Rance 03:47 PM 05-20-15
佢個窿實到咁插左落去都敢去動佢...
唔知叫咩名 06:31 PM 05-20-15
睇完D評價
我唔知點插隻翼好...
個感覺真係用多少少力都爛個隻
唔同帝王個次
fami~yan 06:31 PM 05-20-15
作者: Rance:
佢個窿實到咁插左落去都敢去動佢...
平平地買過隻算
不是藍星人 02:30 PM 05-28-15
http://www.megahobby.jp/products/item/1544/

D-SPEC シュロウガ
狩狼牙出咗,AMIAMI開始送貨
亍 ◣ 10:07 AM 05-30-15
紅frame
會唔會出晒成個系譜?

iu fu pig 10:54 AM 05-30-15
作者: 亍 ◣:
紅frame
會唔會出晒成個系譜?

Bandai:有乜所謂,紅藍綠骨,天等等基本野實有啦,
其他武器遲d買pack啦,謝謝
由手機版發出
唔知叫咩名 04:06 AM 05-31-15
睇黎D-SPEC唔係幾掂
亞路加MK1冇哂消息
出埋先好停呀
NXEDGE就KEEP住出
睇黎情況相反
另外有冇人有收隻AA合金
見呢度冇人提過...
評價如何???
luciferdark 09:16 AM 05-31-15
作者: 唔知叫咩名:
亞路加MK1冇哂消息
出埋先好停呀
睇黎情況相反
見呢度冇人提過...
評價如何???
MH出PVC就OK, ROBOT類? 算吧啦。

AA合金隻GETTER 1, 繼承YAMATO廠貫風格
QC幾乎滿分, 不過造型就唔係人人啱了
C.Ryo 05:33 PM 06-07-15
亞路加MK1冇哂消息
出埋先好停呀
睇黎情況相反
見呢度冇人提過...
評價如何???
其實MKII同狩狼牙都有進步,啲關節已經好咗好多,下隻變咗做Metal Gear Rex,個版都ok,有偽lego雙蛇叔跟添
不過啲SRW機體去向如何呢

NX只係大蛋質素,入咗隻自由玩流星,之後果啲唔會入鳥

AA出得好好,可動能力更係Q版産品中最好,外形合心水不仿一入
axe1292 12:13 AM 06-08-15
睇完D評價
我唔知點插隻翼好...
個感覺真係用多少少力都爛個隻
唔同帝王個次
用風筒熱風吹素體個洞半分~一分鐘,
再插就易好多,
不過凍番都係幾實下
fami~yan 12:16 AM 06-08-15
作者: C.Ryo:
其實MKII同狩狼牙都有進步,啲關節已經好咗好多,下隻變咗做Metal Gear Rex,個版都ok,有偽lego雙蛇叔跟添
不過啲SRW機體去向如何呢

NX只係大蛋質素,入咗隻自由玩流星,之後果啲唔會入鳥

AA出得好好,可動能力更係Q版産品中最好,外形合心水不仿一入
先出冇耐又搞多隻金屬色....
J+1 04:38 PM 06-08-15
就說電擊超級羅白係唔係都同hobby 以後都冇實體....

週刊電擊羅白...
http://hobby.dengeki.com/reviews/74382/
由手機版發出
Dangerous-boy 11:13 PM 06-16-15
スパロボ最新作『スーパーロボット大戦BX』との連動企画!
寺田Pと宇田Pがネクスエッジスタイルをポージング!!

「ネクスエッジスタイル [MS UNIT] ウイングガンダムゼロ (EW版)」サンプルレビュー!!
J+1 05:14 PM 06-22-15
電鍍

http://hobby.dengeki.com/news/77389/
由手機版發出
野良猫 05:43 PM 06-22-15
作者: J+1:
電鍍

http://hobby.dengeki.com/news/77389/
由手機版發出
金屬色,唔係電鍍
電鍍反光效果唔係咁

反而想知壽屋會唔會做隱藏水口
亍 ◣ 10:25 PM 07-14-15
動漫節獸屋檔有金屬色.......

http://www.taghobby.com/1-0/1-2/2015...ooth%E7%99%BC/
Dangerous-boy 03:34 PM 07-15-15

新作始動!『機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ』アクションフィギュア化決定!!
T.K. 02:04 PM 07-26-15

fmptsrhk 03:07 PM 07-26-15
ES已經開左好多期票, 又有新深坑..
左上係十郎定寶寶?
唔知叫咩名 04:02 PM 07-26-15
srds出親都係一對對
唔知今次有冇宿敵機古蘭修/兼用機帝呢
T.K. 08:29 PM 07-26-15

T.K. 01:52 PM 07-28-15
很想要吧
真實比例果種都係買唔落
Attached: FB_IMG_1438061931932.jpg (204.8 KB) 
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... 最後

返回主題版面