Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-28-17, 11:52 AM   #651
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: MultiPASS 查看文章
笨大終於响自家網頁confirm Tales of 系列,
以往績去估應該係Tales of Berseria直port加DLC
睇下今年TGS有冇新消息。

http://bandainamcoent.co.jp/cs_suppo...p?div=2&par=45
笨大係想翻炒, 唔該出Mr. Driller啦!
呢隻同老婆玩, 一流

舊 08-28-17, 01:30 PM   #652
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
琴日終於買左個PRO制

不過個十字制怪怪地,成日禁↑ ↓都會變左← →

我已經唔係禁邊位,佢都係咁....有無師兄都係咁? 定全部都係咁?

搞到我打MH成日講錯野

THZ
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 03:25 PM   #653
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 額倆羅 查看文章
呢隻同老婆玩, 一流
以笨大依家出switch game嘅速度,預2018年或之後啦~
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 03:32 PM   #654
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: fortel 查看文章
琴日終於買左個PRO制

我已經唔係禁邊位,佢都係咁....有無師兄都係咁? 定全部都係咁?

搞到我打MH成日講錯野

THZ
個制本身就係咁
打tetris用joycon係會好D

我等緊個PS3/4->NS轉插,大制可用

舊 08-28-17, 03:55 PM   #655
fortel
Game Master

引用:
作者: 忍者 查看文章
個制本身就係咁
打tetris用joycon係會好D

我等緊個PS3/4->NS轉插,大制可用
打splatoon 都無咁明顯....mh真係好明顯...

唔怪得default 要set十字做出技
舊 08-28-17, 08:33 PM   #656
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
引用:
琴日終於買左個PRO制

搞到我打MH成日講錯野

THZ
不是全部都係咁,至少我果個唔係~~
你可以試下去換掣,如果問題嚴重

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-17, 09:23 AM   #657
fortel
Game Master

引用:
作者: 赤武神 查看文章
不是全部都係咁,至少我果個唔係~~
你可以試下去換掣,如果問題嚴重
THZ,不過呢排好忙要上去都真係D難度
舊 08-29-17, 10:46 AM   #658
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: 12號四分衛 查看文章
我耐唔耐開機見個battery level係95%
似係依家電腦電話,差夠100%就會停差的做法
一定停叉……因為DOCK MODE預你係長玩,
滿咗電冇可能再繼續叉落去,否則好快打柴。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-17, 11:33 AM   #659
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
THZ,不過呢排好忙要上去都真係D難度
首先,你要打通電話book到維修

(我個次打左20次+ 等左兩星期先有timeslot)
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-17, 07:34 PM   #660
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: 額倆羅 查看文章
呢隻同老婆玩, 一流
我都一定入!(講起Mr. Driller都好耐冇出新作or番炒作)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-17, 10:21 PM   #661
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
Nindies Summer Showcase 直播
31/8淩晨

英國精華集合

此篇文章於 08-29-17 11:42 PM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 12:44 AM   #662
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
入左美版AC之後~
去左睇資訊個版,好亂,又日又英,仲要冇得DEL
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 02:35 AM   #663
ROCAS
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
引用:
作者: 11281984 查看文章
入左美版AC之後~
我都想知....del埋acc都仲o係度...

舊 08-30-17, 08:56 AM   #664
忍者

買左個PS3/4->NS adaptor

試左一陣幾正
係開個下麻煩少少
終於可以用返大制打街霸...但係打左幾場都係lag到爆

舊 08-30-17, 12:51 PM   #665
忍者

引用:
入左美版AC之後~
咁麻煩?
我想買overcook喎

舊 08-30-17, 01:17 PM   #666
Game Master

引用:
咁麻煩?
我就係買完overcook就咁

此篇文章於 08-30-17 03:14 PM 被 11281984 編輯。
舊 08-30-17, 01:23 PM   #667
leungky1

引用:
咁麻煩?
佢講緊NEWS, 唔係Eshop
舊 08-30-17, 02:21 PM   #668
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
入左美版AC之後~
引用:
作者: ROCAS 查看文章
我都想知....del埋acc都仲o係度...
news 可以按遊戲 set 是否顯示。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 03:16 PM   #669
Game Master

引用:
作者: 八仙果 查看文章
news 可以按遊戲 set 是否顯示。
唔明
姐係有得del?
舊 08-30-17, 05:51 PM   #670
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
唔明
姐係有得del?
其實大家係咪講緊呢樣嘢?
定我理解錯?

https://www.imore.com/get-updates-ga...intendo-switch

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 05:59 PM   #671
leungky1

引用:
作者: 八仙果 查看文章
其實大家係咪講緊呢樣嘢?
定我理解錯?

https://www.imore.com/get-updates-ga...intendo-switch
應該係講緊點都郁唔到嘅老任新聞頻道
即係每週Download Top 10,新遊戲,每月回顧,Free Demo同特價消息嗰啲......
由手機版發出
舊 08-30-17, 06:12 PM   #672
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
system settings>最底system > 最底 channel
可follow /unfollow

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 06:52 PM   #673
Game Master

想講係~unfollow左,舊個D都係DEL唔到
舊 08-31-17, 12:55 AM   #674
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
indie showcase 快開始

舊 08-31-17, 01:21 AM   #675
信長
The Flash

No More Heroes: Travis Strikes Again

標籤
Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Nintendo Switch ID 收集區 八仙果 攻略及心得交流區 15 02-08-23 03:17 AM
[NS] Warframe Nintendo Switch jyeung1 電視遊戲討論版 4 07-10-18 10:56 AM
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol 1 neo2046 電視遊戲討論版 8621 07-02-17 10:49 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 10:58 PM

手機版 | APP版