Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
野良猫 10:26 PM 08-06-17
都係放棄用槍
明明瞄住射但都係俾人射爆先

都係用油掃玩人機合一算
信長 11:20 PM 08-06-17
作者: 野良猫:
都係放棄用槍
明明瞄住射但都係俾人射爆先

都係用油掃玩人機合一算
當動作game玩
信長 12:52 AM 08-07-17
船廠搶炮..
唔明點解第一攻豬隊友行最遠右路,又運得唔遠
仲比人搶走打最邊的橋,一推推剩十幾,,
炮回中.. 佢依然行右路.. 又狂按上叫人, 又比人反擊推上橋燒時間...
你推那邊, 一輸對到正係最速路線同橋路線

------
幾場街場.. 十幾廿十算唔算新...
佢地油地mode 同戰鬥mode 分得好開...一油就忘我..亂走..敵人都復活又殺番佢地一次 loop
成日用背脊背對住敵人同主戰場...
信長 01:58 AM 08-07-17
https://www.twitch.tv/inktvsplat
LIVE 緊,好精彩
野良猫 09:30 AM 08-07-17
作者: 信長:
------
幾場街場.. 十幾廿十算唔算新...
佢地油地mode 同戰鬥mode 分得好開...一油就忘我..亂走..敵人都復活又殺番佢地一次 loop
成日用背脊背對住敵人同主戰場...
叫做識得用把槍殺下人?
仲係有部份人強迫症發作要填靚先上前線,哩個真係致命
出面一大片地唔理係都要將間屋企油靚先行
空調 10:41 AM 08-07-17
下次祭典大約隔幾耐?
野良猫 10:49 AM 08-07-17
作者: 空調:
下次祭典大約隔幾耐?
兩個月後?
應該要等佢再更新下啲武器同場地先再有
空調 11:04 AM 08-07-17
用左4個海螺 但諗諗下又好似用錯左咁
ttt_boy 11:14 AM 08-07-17
我想問問兩個問題 RUN SPEED UP,這個技能是指在自己的油漆上,人形移動加速?開住槍移動時,有冇加速?
THXTHX
野良猫 11:15 AM 08-07-17
作者: ttt_boy:
我想問問兩個問題 RUN SPEED UP,這個技能是指在自己的油漆上,人形移動加速?開住槍移動時,有冇加速?
THXTHX

sorlohk 11:20 AM 08-07-17
兩個月後?
應該要等佢再更新下啲武器同場地先再有
前作 好似 太概 一個月 一次咁?
野良猫 11:27 AM 08-07-17
作者: sorlohk:
前作 好似 太概 一個月 一次咁?
上集唔記得了
印象中就佢有更新新場後就會不日有

不過上集係wiiu末期先出game,所以可能盡快出哂啲嘢
今集ns初期就出未必會咁密個個月有

P.s
依家啲場都叫玩熟哂,除咗rank場冇乜點玩
下個更新係時候出新場,再唔係出番舊場都好
新武器配合下戰術又會有啲唔同,有個新鮮感响度
Gundam MK-2 11:48 AM 08-07-17
對鞋谷到兩個ink saver(main),即刻好開心咁收埋等30塊碎片再手動裝上去(我唔信可以自己博到)
任仔 11:54 AM 08-07-17
作者: Gundam MK-2:
對鞋谷到兩個ink saver(main),即刻好開心咁收埋等30塊碎片再手動裝上去(我唔信可以自己博到)
其實係咪好似吾洗等?
抽吾中都可以用 30碎片 overwrite?
信長 12:37 PM 08-07-17
作者: Gundam MK-2:
作者: 任仔:
其實係咪好似吾洗等?
抽吾中都可以用 30碎片 overwrite?
係,去巴士飲野,搏一搏
第三格中唔中都可overwrite
Gundam MK-2 12:39 PM 08-07-17
係,去巴士飲野,搏一搏
第三格中唔中都可overwrite
原來可以overwrite
謝教路

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送
ROCAS 01:01 PM 08-07-17
飲品卷係咪打工先有???

另, 諗緊用唔用螺開左amiibo裝的格好...
信長 01:18 PM 08-07-17
作者: ROCAS:
飲品卷係咪打工先有???

另, 諗緊用唔用螺開左amiibo裝的格好...
係..三文魚有出..
amiibo 主能力固定. 常用就加slot先
野良猫 01:46 PM 08-07-17
其實依家海螺只係開洞用,需求冇上集咁大可以唔駛慳住用
babish 02:04 PM 08-07-17
無玩上集, 上集海螺仲可以用黎做咩?
信長 02:53 PM 08-07-17
作者: babish:
無玩上集, 上集海螺仲可以用黎做咩?
上集都係開slot 同重抽reroll ..
中後期官方update 開放可以用錢做以上功能
信長 04:45 PM 08-07-17
一換武器,拆晒gear,隊友斷一個..
比對面殺左幾次, 仲squidbag我, 激死....
信長 05:24 PM 08-07-17
見DUDE 用splatter shot pro ..我都試用..油地唔得, 上高位/半高位. 真係任射對手..
野良猫 05:54 PM 08-07-17
一換武器,拆晒gear,隊友斷一個..
比對面殺左幾次, 仲squidbag我, 激死....
唔怕神一樣嘅敵人,只怕狂斷線嘅隊友

我尋日都連續兩場有人斷,有場仲直頭開波就三人行
放低手制睇戲算
艾域斯 06:42 PM 08-07-17
我尋日都連續兩場有人斷,有場仲直頭開波就三人行
放低手制睇戲算
我今日有場又係一開波得番三個人
唔使打已經知結果
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87  ... 最後

返回主題版面