Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
信長 02:22 PM 07-19-17
-DEL-
野良猫 06:47 PM 07-19-17
打咗陣單人MODE
依家竟然變到可以用體感
信長 08:14 PM 07-19-17
  • 必殺技 Inkjet 飛行器技巧, 直接飛上天, 是十分張揚和不易操作, 可以發動後立即潜地, 接近敵人後再現身, 攻其不備

想知係咪一用inkjet, 立即潜地,潛行時會唔會不受敵方墨水影響速度夾硬游??
    野良猫 09:30 PM 07-19-17
    部炸彈機仔都幾好玩
    索敵範圍都幾大,追住對手令佢移動,而且速度都幾快

掟出去後同佢一齊夾擊敵人幾正
    陸奧 貴志 09:40 PM 07-19-17
    係咪一定要打ONLINE MODE先升到RANK?

若葉MARK中唔想俾人虐,打緊單人MODE.....
    野良猫 09:41 PM 07-19-17
    作者: 陸奧 貴志:
    係咪一定要打ONLINE MODE先升到RANK?

若葉MARK中唔想俾人虐,打緊單人MODE.....

若葉其實好好用架,而且初期SP係甲副武又係快炸
    信長 10:24 PM 07-19-17
    有幾多支槍跟echo .. 我最鐘意尼個技 .... 周圍搵人殺

...........
    check 過,好似無左尼招
    野良猫 12:08 AM 07-20-17
    試咗貨櫃場,闊落咗的確好打好多
    八仙果 12:58 AM 07-20-17
    作者: 野良猫:
    打咗陣單人MODE
    依家竟然變到可以用體感
    第一集唔係都得咩?
    赤武神 01:09 AM 07-20-17
    我想問hero mode果d“喼”有咩用?
    鈴蘭 01:45 AM 07-20-17
    雙槍真係用到停唔到手 實在太好玩
    淨係初期果支雙槍都已經覺得好match 好難有組合勁過呢個
    八仙果 02:37 AM 07-20-17
    感覺又弱化咗個大碌,係咪應該轉武器?
    Gundam MK-2 02:43 AM 07-20-17
    開左噴槍之後發覺超好用
    hit & go(向前進擊)非常有效,一路向前又一路補到油
    大絕又啱我(連環冰壺,可以迫死人)
    用左之後已經唔需要再依賴碌碌
    怪人怪人 02:58 AM 07-20-17
    故事發展咁差別待遇, 公平咩
    仲有D SCROLL 既背景內容冇得同上集比
    有D失望
    野良猫 07:59 AM 07-20-17
    作者: 赤武神:
    我想問hero mode果d“喼”有咩用?
    好似係防護罩?唔記得了
    野良猫 08:18 AM 07-20-17
    個app已經用到了
    阿聰 09:25 AM 07-20-17
    尋晚玩到第6-7關左右,有D雙槍好似好正,早知升呢支唔先升原本果支。
    Gundam MK-2 09:37 AM 07-20-17
    個app已經用到了
    已經試埋訂貨添囉
    Tdot 09:47 AM 07-20-17
    日版唔似mario kart 同zelda, 機身set做英文language就出英文???

即是迫我買美版?

美日能否當面連線???
    kashew 09:52 AM 07-20-17
    -del-
    野良猫 10:00 AM 07-20-17
    作者: Gundam MK-2:
    已經試埋訂貨添囉
    我都訂咗副有三格細技嘅黑超

但依家入去佢出error,有冇人都係咁?
    Gundam MK-2 10:13 AM 07-20-17
    我都訂咗副有三格細技嘅黑超

但依家入去佢出error,有冇人都係咁?
    同樣error
    或者係正式發售前維護?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送
    野良猫 10:16 AM 07-20-17
    作者: Gundam MK-2:
    同樣error
    或者係正式發售前維護?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送
    啱啱又入得番,應該都係維護了
    幾驚冇咗副超
    芝麻糊 11:39 AM 07-20-17
    個app 訂野,係咪要真錢?

Sent from my iPhone using Gaforum
    野良猫 11:43 AM 07-20-17
    作者: 芝麻糊:
    個app 訂野,係咪要真錢?

Sent from my iPhone using Gaforum
    用game錢
    响app度注文然後等一段時間後可以响game入面隻單眼仔度同佢買,每次注文只可以一件
    1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後

返回主題版面