Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
11281984 11:50 AM 07-19-17
想問Splatoon 2個主機SET賣3099抵唔抵
信長 11:55 AM 07-19-17
如果佢無抽起隻splatoon 2 game... 隻game 你當值400
當佢機價2340 + 400 =2740
3099-2740=佢賺左359
個價好似都接受到
野良猫 11:56 AM 07-19-17
作者: 11281984:
撇除六百幾一隻game
真係好想要嗰隻手制色嘅可以去馬
唔在意手制色嘅不如買普通版加隻game,慳番啲錢買套貼好過啦
信長 11:59 AM 07-19-17
比錢買新色JC, 不如買新色pro 制
ROCAS 12:03 PM 07-19-17
個魷魚機盒日本單賣都500yen ga~
DMRevolution 12:03 PM 07-19-17
想要新色JC 不如之後自己單買好過啦

而家我同FD講, 而家買SWITCH....真係黑色最好....
反正之後妳一定再買JC, 到時先買其他色好過啦.....
ROCAS 12:05 PM 07-19-17
作者: DMRevolution:
想要新色JC 不如之後自己單買好過啦

而家我同FD講, 而家買SWITCH....真係黑色最好....
反正之後妳一定再買JC, 到時先買其他色好過啦.....
但咁多隻joycon有咩用先
(睇心情換色?)
DMRevolution 12:13 PM 07-19-17
作者: ROCAS:
但咁多隻joycon有咩用先
(睇心情換色?)
4對JC可以....破壞友情
2對JC可以....可以一齊揸車
1對JC可以....玩小遊戲, 對戰SF同PKM

至於顏色, 可以配衫, 睇心情...得左

落雨要用藍色, 心情低落要用黑色, 良好的一天/約火包的用黃色, 心情不爽/姨媽到要用紅色?
X&Y 12:15 PM 07-19-17
作者: 11281984:
請問係邊度?
上星期問188, 一係訂爆左截左單
一係話唔知有幾多貨, 唔收訂 (說白了即係叫你到時睇下炒到幾多)

有朋友想買, 如果買灰機另外加埋買新色JOY CON又已經唔係厘個價了
leungky1 01:07 PM 07-19-17
作者: X&Y:
請問係邊度?
一係話唔知有幾多貨, 唔收訂 (說白了即係叫你到時睇下炒到幾多)

有朋友想買, 如果買灰機另外加埋買新色JOY CON又已經唔係厘個價了
不過Splatoon同綑名義上唔係限定
睇下你朋友等唔等得
由手機版發出
DMRevolution 02:15 PM 07-19-17
188 1F 有鋪話SPLATOON 個PRO CON 要正日先有, 個價.....貴過原裝個個...應該OVER 450....

明明人地價錢一樣- -
ROCAS 02:46 PM 07-19-17
作者: DMRevolution:
188 1F 有鋪話SPLATOON 個PRO CON 要正日先有, 個價.....貴過原裝個個...應該OVER 450....

明明人地價錢一樣- -
照計係貴少少
日本哥邊普通pro賣6,980円+税, 魷魚pro係7,480円+税
DMRevolution 03:06 PM 07-19-17
照計係貴少少
日本哥邊普通pro賣6,980円+税, 魷魚pro係7,480円+税
我之前睇到個時好似係同價, 可能我睇錯

----------------------------------------------------------
http://i1.wp.com/otakomu.jp/wp-conte...70-1.jpg?w=360

是真是假....XD
等公布
新月 05:59 PM 07-19-17
Hori pad $199
Hori headset $239
Splatoon headset $279
旺角地庫
comeonjames 06:21 PM 07-19-17
「Nintendo Switch Online」の配信が開始
https://itunes.apple.com/jp/app/nint...e/id1234806557
https://play.google.com/store/apps/d....nintendo.znca
由手機版發出
信長 06:26 PM 07-19-17
作者: 新月:
旺角地庫
Hori pad 好似無體感.. 大家留意
lancelam 06:51 PM 07-19-17
作者: 新月:
旺角地庫

Splatoon2 headset 全滅

Sent from my iPhone using Gaforum
新月 07:04 PM 07-19-17

想幫人買多兩隻佢唔比
最多比多隻我
信長 07:20 PM 07-19-17
Splatoon 忽然多左咁多FANS 隻game 真係好掂
不論試玩/睇片都好易毒到一堆人
夾住NS 新機個勢,勁
11281984 07:45 PM 07-19-17
作者: X&Y:
請問係邊度?

公司貨黎
leungky1 07:54 PM 07-19-17
S網店Splatoon Set 收起
MHXX Set 似乎隨時殺出
由手機版發出
ROCAS 08:14 PM 07-19-17
作者: 信長:
Hori pad 好似無體感.. 大家留意
耳機有體感?!
信長 08:15 PM 07-19-17
耳機有體感?!
Hori pad= hori 出的手制
http://nintendoenthusiast.com/blog/2...-loses-others/

有線,無體感,無NFC,無震
唔知咩頭, USB 咪TABLET 用唔到?
ROCAS 08:19 PM 07-19-17
作者: 信長:
Hori pad= hori 出的手制
係wo...
眼花花冇留意清楚..
信長 10:58 PM 07-19-17
等game 等到發毛
無無聊聊開email 入面老任問卷,做完有500 銀幣比番我
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109  ... 最後

返回主題版面