Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
電視遊戲討論版>Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開
雪舟等楊 05:45 PM 06-13-17
「但日本和亞洲地區則為 PlayStation 4 主機獨佔。另 PlayStation 4 版預定收錄獨佔的特別內容。」

https://gnn.gamer.com.tw/3/148223.html

罪大
Eking 05:47 PM 06-13-17
作者: Dyhalt Rushifar:
感覺的確似係DRAGON DOGMA ONLINE既廢料重組
係畫面靚D咁
如果DRAGON DOGMA ONLINE 有咁靚就好....只不過係個玩法似
rayho 05:53 PM 06-13-17
作者: Dyhalt Rushifar:
感覺的確似係DRAGON DOGMA ONLINE既廢料重組
係畫面靚D咁
仲有隻deep down
DD+DD+MH=MHW
HAKAIDER 07:20 PM 06-13-17
話知你正唔正傳
係MMO 的話唔該同我補完返鉄騎部隊仲有絶一門 / 滅一門o既故事先...........
MO 07:27 PM 06-13-17
multiplayer屠龍係咪即係要比錢先得...
有無得remote play再面聯
liar 07:36 PM 06-13-17
真係慘,過左咁多集先肯執下格鬥,陷阱,採集哩d基本野。
而且只係執到去同DD差唔多既感覺。
搜獵game我諗返起早幾年隻Evolve,睇返哩個版本既mh我覺得重係要追。
赤武神 07:51 PM 06-13-17
作者: 雪舟等楊:
「但日本和亞洲地區則為 PlayStation 4 主機獨佔。另 PlayStation 4 版預定收錄獨佔的特別內容。」

https://gnn.gamer.com.tw/3/148223.html

罪大
日本PC市場唔大,XB在日本又係屎左咁的..絕對唔出奇

MHW會有好多地方會同以前系列好唔同,可能有好有唔好(歐美向口味一點)~~
之後出左NS既新作應會接近以前系列但會有突破,到時CAPCOM就可以打哂所有市場
赤兵尉SETH 08:15 PM 06-13-17
作者: liar:
真係慘,過左咁多集先肯執下格鬥,陷阱,採集哩d基本野。
而且只係執到去同DD差唔多既感覺。
搜獵game我諗返起早幾年隻Evolve,睇返哩個版本既mh我覺得重係要追。
同Horizon比已經輸晒
https://youtu.be/A4f_0e82HuY
迪安大叔 09:28 PM 06-13-17
其實GAME 就好要有創新先有進步

但係見到隻暴龍 VS 雌火果下O晒嘴
仲要加埋游水.... 我唔多想挑戰水戰
DMRevolution 09:37 PM 06-13-17
作者: 赤兵尉SETH:
同Horizon比已經輸晒
https://youtu.be/A4f_0e82HuY
老老實實, 她有MULT 我買左了.....
可惜

BTW, 希望唔好又係出到好似而家咁.....刷打KEY任刷HR啦
多D原素, 我唸呢隻可以有排玩.....掛
BRA武藏 11:11 PM 06-13-17
在網路多人連線時可以加入別人正在進行的任務等全新功能。

咁等人地就ko隻怪時先加入,再挖屍(冇咁便宜嘅事吧XD)

攻鬼佬嘅話,喪屍怪唔少得,CAPCOM最拿手啦
2009 11:14 PM 06-13-17
作者: BRA武藏:

Alienation都有呢功能

限好友嚟執雞
david 11:32 PM 06-13-17

其實執雞LOOT(唔係搶LOOT)O係鬼頭MMO係幾常見,只要有幫打就有得LOOT,仲要係獨立ROLL TABLE,唔係一齊ROLL一個TABLE,即係大家都有機會ROLL到靚O野咁,係鼓勵合作O既模式O黎。
qwe 12:01 AM 06-14-17

淨係喪屍咁小兒科?傻豬黎嘅,你發揮下小宇宙諗下仲有咩要啦
你諗到,我搞到,實出DLC俾你嘅,都係逐個收返你錢姐

btw好想見1080p大崗
Kain 12:25 AM 06-14-17
PORT GAME對新作
重要個個都話緊"正,舊GAME!"仆住要出機之前公佈
CRAPCOM真係天下絕品

我就咁睇,XX對CRAPCOM黎講只係同平時一樣既冷飯黎咋
係NS支持者自己認為係救機神作
MultiPASS 01:31 AM 06-14-17
作者: Kain:
PORT GAME對新作
重要個個都話緊"正,舊GAME!"仆住要出機之前公佈
CRAPCOM真係天下絕品

我就咁睇,XX對CRAPCOM黎講只係同平時一樣既冷飯黎咋
係NS支持者自己認為係救機神作
坦白講,NS依家嗰勢多或少一隻MH都冇乜影響,救機?咪玩啦!
反而我想睇下回歸家用機版嘅MH spin off有幾多人真係buy。
lineage19 01:36 AM 06-14-17
有趣現像...XD
個勢好似有D反左..XD?

MHW公布之前:
任系玩家---嘩NS有MH呀, 正呀買買買
索系玩家---車, 玩到悶啦, MH仲有人玩咩

MHW公布之後:
索系玩家---嘩, 等左6年終於有MH, 超絕大進化~~D回憶返晒黎~神作!
任系玩家---車, NS唔差你一隻MH啦
MultiPASS 01:41 AM 06-14-17
作者: lineage19:
有趣現像...XD

MHW公布之前:

MHW公布之後:
索系玩家---嘩, 等左6年終於有MH, 超絕大進化~~D回憶返晒黎~神作!
對家Fans向怨念一向如此!當初MH由PSP轉3DS時反應仲大。
至於話可以救NS主機一説,我諗心水清嘅人睇完除左笑真係唔知俾咩反應好˜
赤武神 01:42 AM 06-14-17
MHXX只係提提你NS會有MH新作~~根本唔使試水溫
同埋MHW係影響唔到MHXX...一隻可以帶出街面連

其實兩隻市場真係冇咩衝突
赤兵尉SETH 01:43 AM 06-14-17
回憶返晒黎笑左...最慘真係見到:0)
MultiPASS 01:46 AM 06-14-17
作者: 赤武神:
MHXX只係提提你NS會有MH新作~~根本唔使試水溫
同埋MHW係影響唔到MHXX...一隻可以帶出街面連

其實兩隻市場真係冇咩衝突
其實大家心裹面都好明白,
不過醉翁之意不在酒嘛~
天恨情 07:38 AM 06-14-17
作者: lineage19:
有趣現像...XD

MHW公布之前:

MHW公布之後:
為mh而出ns既都唔完全係任系玩家
好多都係餓左mh多年既畫面黨
mh係3ds既銷量有排都未追到本家作
之前只係pkm既零頭
mh點救ns
一個無病無痛既人又如何談得上救
最多咪係錦上添花
滅龍士 08:58 AM 06-14-17
第屎Crapcom真係有口齒出PC版MHW,唔跟MHF+MHFG+MHFZ+大陸MHO而係完全唔使課金嘅話,我必買
gingq7 09:05 AM 06-14-17
寫明會出PC, 點解你會覺得唔出?
capcom已經出過一堆唔駛課金的正常PC game, 出多一隻有幾出奇?

我懷疑deep down條team就係中途改左去做呢隻才搞到deep down無晒影
iu fu pig 09:13 AM 06-14-17
作者: 赤兵尉SETH:
回憶返晒黎笑左...最慘真係見到:0)
「(Tag人)終於都出喇,想當年一齊玩得好瘋狂」

最好笑喺見到個留言喺「呢隻出嘅時候,就喺我做毒男嘅時候」

不過如果岩口味我都會玩,就喺怕遊戲變得太複雜,好似其他Open遊戲咁,好快失方向放低
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面