Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後
電視遊戲討論版>Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開
carychow 03:08 AM 09-26-17
作者: LR猫:
PC怕會有一堆一拳超人
以我所知亞洲區正常係買唔到, 即係steam唔會見到.

買到隻game先有得驚
STRIFE 08:18 AM 09-26-17
Crapcom開放隻demo俾人試下先啦,最好玩到連線
rubyyu 09:04 AM 09-26-17
作者: DevilElvis:
沒有永遠的朋友,只有永遠的利益

There are no permanent friends, but only permanent interests.

這個當然啦,商業社會
所以我只用關係,而不是誰幫誰,那知他們的合約怎樣寫呢

Sent from my iPhone using Gaforum
blackpighk 10:03 AM 09-26-17
限定機仲未有行貨消息係咪唔洗諗 ?
JanSeiji 10:36 AM 09-26-17
作者: sonywong:
頭先去188有間藍店已經收訂幫客留行版同捆機,500訂金,佢話如果唔出行版就可以攞番;但如果行貨出就冇得退。

其他細節仲未知,連部機會唔會好似日版咁出先都未知。但佢好似幾肯定會有行版。

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
師兄!!請問係邊間??我即去!!
魔靈娘 11:11 AM 09-26-17
好似用日服買日版穩陣d
隔離GVS 港台版更新慢,房又小
qwe 11:22 AM 09-26-17
作者: blackpighk:
限定機仲未有行貨消息係咪唔洗諗 ?
playstation hk fb有出post,應該有
但主導權好像係cap水到

作者: 魔靈娘:
好似用日服買日版穩陣d
隔離GVS 港台版更新慢,房又小
a9話中文版限港行,會發售日更新
sonywong 02:35 PM 09-26-17
作者: JanSeiji:
師兄!!請問係邊間??我即去!!
Game hit

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
強化人間ですの~★ 06:39 PM 09-26-17
CAPCOM Asia
2 小時前

MONSTER HUNTER: WORLD (PS4) 零售版預訂通知:

鑑於近日收到玩家的熱鬧反應,我們在此向大家介紹在香港可以預訂遊戲的店舖及亞洲版MONSTER HUNTER: WORLD的特點:

發售日期:2018年1月26日

- 只有亞洲行版會提供中文字幕,中文字幕將會透過PATCH UPDATE提供。 其他國家(包括日/美/歐版)將不可以下載中文字幕PATCH
- 亞洲版遊戲可以與全球玩家連線遊玩
Rance 07:06 PM 09-26-17
我要機呀,PS4 PRO呀!幾時有呀
點做野架班友
gingq7 08:10 PM 09-26-17
作者: 強化人間ですの~★:
CAPCOM Asia
2 小時前

MONSTER HUNTER: WORLD (PS4) 零售版預訂通知:

鑑於近日收到玩家的熱鬧反應,我們在此向大家介紹在香港可以預訂遊戲的店舖及亞洲版MONSTER HUNTER: WORLD的特點:

發售日期:2018年1月26日

- 只有亞洲行版會提供中文字幕,中文字幕將會透過PATCH UPDATE提供。 其他國家(包括日/美/歐版)將不可以下載中文字幕PATCH
- 亞洲版遊戲可以與全球玩家連線遊玩
capcom行貨真係次次都做得幾好,bio系列雙封面,etc.

不過我唔明點解中文字幕patch要行版限定, 點解唔直接做埋入隻game度? 就好似果堆歐洲文咁
Rance 08:16 PM 09-26-17
咁樣日版同行版應該版本唔同, 一陣日版有新UPDATE,港版永遠都無
DevilElvis 08:59 PM 09-26-17
作者: Rance:
我要機呀,PS4 PRO呀!幾時有呀
點做野架班友
問過係Sony hk搞限定機

P.S.已在信和訂咗收藏版,落$500訂
ericwpk 09:40 AM 09-27-17
作者: Rance:
咁樣日版同行版應該版本唔同, 一陣日版有新UPDATE,港版永遠都無
香港官方 FB 話全世界可互連, 應該同一個 server
咁照計就唔會特登做 d 野 block 你港行既........我估
Reishin 10:40 AM 09-27-17
實體限定版太多嘢,甚少買DL版嘅我今次訂DL DELUXE版算
terryskw 12:47 PM 09-27-17
實體中文限定版SSP 開訂, $1080
Rance 02:12 PM 09-27-17
作者: ericwpk:
香港官方 FB 話全世界可互連, 應該同一個 server
咁照計就唔會特登做 d 野 block 你港行既........我估
連機O者,唔代表其他版本D DLC都有份架喎,
好似D漫畫衫武器咁
鈴蘭 02:40 PM 09-27-17
其實佢畫面靚到咁又要Open World
我都幾擔心唔用Pro機頂唔頂到
野良猫 02:45 PM 09-27-17
作者: 鈴蘭:
我都有擔心過,但依家部機好地地又唔想因為咁而換…
但又驚會LAG,好矛盾
Eking 05:46 PM 09-27-17
作者: 鈴蘭:
唔係OPEN WORLD, 係OPEN ZONE....即係一個ZONE玩哂, 唔會要過MAP LOADING
96neko 09:05 PM 09-27-17
作者: 野良猫:
我都有擔心過,但依家部機好地地又唔想因為咁而換…
但又驚會LAG,好矛盾
我打算搶到部限定機就換機(舊機可以比個無ps4既fd一齊屠龍XD)
部機由ps4首發玩到而家,唔會話玩唔到但都成日有D小問題(次次update os實死一次機etc)
lwl 01:00 AM 09-28-17
請問呢隻駛唔駛另外比月費玩
DevilElvis 03:27 AM 09-28-17
作者: lwl:
請問呢隻駛唔駛另外比月費玩
唔駛,你有PS plus就可以co-op
now_loading 09:50 AM 09-28-17
訂行GAME都要海鮮價?
david 09:58 AM 09-28-17
作者: now_loading:
訂行GAME都要海鮮價?
O係香港,RRP只供參考
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後

返回主題版面