Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
電視遊戲討論版>Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開
lineage19 08:51 PM 06-20-17
個DEMO睇落幾正
以前覺得佢會因為就海外而大執個玩法
但DEMO出黎的效果依然係好傳統的MH
唔錯
holsety 08:58 PM 06-20-17
傷害顯示,同d"on",左既Player 玩咪。。。
野良猫 08:59 PM 06-20-17
作者: ゆり:
咁比佢誤導左

PSPLUS ONLY應該唔洗講
之前傳要課金,佢澄清番吧
DMRevolution 09:01 PM 06-20-17
作者: DevilElvis:
MH3果時科比gapcom,無乜分別
作者: wilsonlam:
Psn重算有d價值

Sent from my iPad using Gaforum
作者: ゆり:
咁比佢誤導左

PSPLUS ONLY應該唔洗講
係我錯, 係我字打得少
本來傳聞要PS+ 再加個月貴嘛

作者: lineage19:
個DEMO睇落幾正
以前覺得佢會因為就海外而大執個玩法
但DEMO出黎的效果依然係好傳統的MH
唔錯
不過有好多人都覺得同原本個隻沒咩分別....

眼見她係咁用地圖屈....希望係我錯覺啦
BTW, 我唔太明她個地圖係點...
聽個時好似話沒舊版地圖, 全部新的, 係咪我聽錯?
開頭話有15種武器, 而家又得14種....=W=
沒穿龍棍...可惡
野良猫 09:08 PM 06-20-17
作者: DMRevolution:
係我錯, 係我字打得少
本來傳聞要PS+ 再加個月貴嘛

不過有好多人都覺得同原本個隻沒咩分別....

眼見她係咁用地圖屈....希望係我錯覺啦
BTW, 我唔太明她個地圖係點...
聽個時好似話沒舊版地圖, 全部新的, 係咪我聽錯?
開頭話有15種武器, 而家又得14種....=W=
沒穿龍棍...可惡
戰鬥方面的確分別唔大,只係多咗新動作

TGS後唔知會唔會放DEMO出嚟俾人玩呢
赤兵尉SETH 09:09 PM 06-20-17
玩法其實大執左,只係武器操作依舊
DMRevolution 09:11 PM 06-20-17
作者: 野良猫:
戰鬥方面的確分別唔大,只係多咗新動作

TGS後唔知會唔會放DEMO出嚟俾人玩呢
以她的做法, 我估有實質日期前3個月吧, MH 好似未試過早差唔多成半年有DEMO, 當然有就最好啦
野良猫 09:18 PM 06-20-17
作者: 赤兵尉SETH:
玩法其實大執左,只係武器操作依舊
玩法其實都冇大執吧,都係收集素材、狩獵、整裝(唔知仲有冇護石呢
改變咗嘅係氣氛、環境
赤兵尉SETH 09:58 PM 06-20-17
以前d怪差唔多只會機械式攻擊player, player又差唔多只可以作業式狩獵
依家可以利用生態同環境攻略, E3段片有出裝備skill係引怪同隱藏, 玩法算大改吧?
STRIFE 10:04 PM 06-20-17
其實我覺得呢隻怪只係怪鳥老師級數,冇乜特別,主題怪亦希望唔係雄火,而係未公佈
天野 10:05 PM 06-20-17
睇左少少
感覺環境好似好窄咁
可能要不斷利用環境去打
鈴蘭 10:17 PM 06-20-17
睇完 感覺良好wow
重弩個碌睇落勁左十倍
鈴蘭 10:18 PM 06-20-17
作者: 赤兵尉SETH:
以前d怪差唔多只會機械式攻擊player, player又差唔多只可以作業式狩獵
依家可以利用生態同環境攻略, E3段片都裝備skill係引怪同隱藏, 玩法算大改吧?
我相信到最後獵人依然係會用生態同環境去機械式洗怪 無得避免
赤兵尉SETH 10:22 PM 06-20-17
作者: 鈴蘭:
我相信到最後獵人依然係會用生態同環境去機械式洗怪 無得避免
更多幾個方法都好過得一種
DMRevolution 10:29 PM 06-20-17
作者: 鈴蘭:
睇完 感覺良好wow
重弩個碌睇落勁左十倍
會場聲稱係....特殊彈(機槍)
子貓物語 11:17 PM 06-20-17
對顯示斬味耐久 表示十分滿意
holsety 11:24 PM 06-20-17
最應該改係,抱大腿player升rank
qwe 11:51 PM 06-20-17
我諗我之前講比較灰/暗係因為有左光影設定以前手提機無呢樣野夜晚都日光日白

睇片感覺良好, 唔伏, 而且個歐美/日風格融合得幾好
STRIFE 12:56 AM 06-21-17
呢個圖要引轟龍應該好刺激
DevilElvis 01:07 AM 06-21-17
作者: STRIFE:
呢個圖要引轟龍應該好刺激
無縫地圖好處
古烈特 09:54 AM 06-21-17
佢係唔係唔會改返做有血
佢個打撃感好似DD
強化人間ですの~★ 10:22 AM 06-21-17
demo開始前好似講過下血可以on/off
STRIFE 10:48 AM 06-21-17
Del~~
charcsc2000 12:26 PM 06-21-17
昨晚睇完後, 對ns個mhxx需求大降...., 哈~
fortel 12:38 PM 06-21-17
D人講日文既....點解唔玩返MHS果D火星文
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面