Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
日本動漫畫討論版>京都アニメーション 『劇場版 ヴァイオレット・エヴァーガーデン』 大ヒット上映中
野良猫 08:48 PM 01-25-18
OP很好聽,很貼題
尼路 09:28 PM 01-25-18
本來都少少狗血,但一畢業個下唔知點解突然覺得……你個畢業條件其實好簡單喎……
HakiK 09:35 PM 01-25-18
隻妹妹好正XP
Tano 09:30 AM 01-26-18
作者: 尼路:
本來都少少狗血,但一畢業個下唔知點解突然覺得……你個畢業條件其實好簡單喎……
咁基本技術能力都封頂
欠的只是文字運用/表達上的技巧....
s2001154 10:26 AM 01-26-18
呢個時代文盲多識睇唔識寫
呢班女識睇識寫仲識打字同整合內容
已經是高材生了
個個都咁有姿色仲有上門服務(?
實在國寶
事丫娃些 02:30 PM 01-26-18
作者: s2001154:
呢個時代文盲多識睇唔識寫
呢班女識睇識寫仲識打字同整合內容
已經是高材生了
個個都咁有姿色仲有上門服務(?
實在國寶

學生顏值之高似係偶像養成所多過寫信/打字學校

妹妹太高質了(雖然有雀斑),不愧係京阿尼
J+1 03:42 PM 01-26-18
老師都驚自身安全的 好彩冇停佢學咋一陣佔領校園就死得
由手機版發出
魔法之子 11:54 PM 01-26-18
作為篤爆左其他數值既女主角
最重要既有學習到就非常好
事丫娃些 03:25 PM 01-31-18

【第3話WEBエンドカード公開】
第3話をご覧いただきありがとうございました。カトレアの見つめる先には…?次回もお楽しみに!
s2001154 10:57 AM 02-02-18
我都是唔明白件衫點樣只用一條扣唔曬既線拉埋
成Team人個個都著得平常
係大師姐好似去Disco咁
事丫娃些 08:32 PM 02-02-18

J+1 08:44 PM 02-02-18
作者: s2001154:
成Team人個個都著得平常
係大師姐好似去Disco咁
有特別服務?
由手機版發出
事丫娃些 05:32 PM 02-07-18

【第4話WEBエンドカード公開】
第4話をご覧いただきありがとうございました。今週は軍人だった頃のヴァイオレットをお届けいたします。
十一月 12:13 AM 02-08-18
把信公開,這是什麼玩法?

話說,茅原唱歌真係好唔得
鐵之侍 06:39 PM 02-08-18
今回不錯,雖然一半算是政治婚姻還好是兩情相悅,這真是最美好的結果了

難得女王和蘭卡同場可惜沒對手戲(笑) 倒是中島愛配音真是進步很多呢(不看配音表也不知是她)
野良猫 09:33 PM 02-08-18
作者: 十一月:

反而覺得今次茅原唱到好似朗誦咁又唔太差,但正經唱真係咪搞
Lamsze 10:57 PM 02-08-18
把信公開比人睇,D平民好似睇小說甘,真係...
公司應該出哂名啦,兩國聯婚
Tano 11:20 PM 02-08-18
向國民放閃

下集講番退役前當ACE的故事
leungky1 11:29 PM 02-08-18
作者: 十一月:

都係嗰個唱法
平時快歌無咩野,呢首啲音要拉就露哂底
由手機版發出
J+1 01:58 PM 02-09-18
原來已經識得作文....中間係唔係cut左好野?
由手機版發出
尼路 08:54 PM 02-09-18
到底係公開放閃定公開處刑?皇室概野我識條鐵
小姐你邊到似14?
話說今集作畫好似下降左?(由神作畫變返一般京動)
Kinny Riddle 12:44 AM 02-10-18
到底係公開放閃定公開處刑?皇室概野我識條鐵
小姐你邊到似14?
話說今集作畫好似下降左?(由神作畫變返一般京動)
我一路都仲以為佢起碼16-17歲。係咪因為係鬼妹所以先咁早熟? (呢個世界未見有類似東方人種。不過上集戶松嘅鄉下有少少東南亞鄉郊農田嘅影子)
尼路 01:20 PM 02-10-18
作者: Kinny Riddle:
我一路都仲以為佢起碼16-17歲。係咪因為係鬼妹所以先咁早熟? (呢個世界未見有類似東方人種。不過上集戶松嘅鄉下有少少東南亞鄉郊農田嘅影子)
佢加埋公主,我只覺得佢個世界有人被話係蘿莉控真係會屈到爆
Tano 01:34 PM 02-10-18
作者: Kinny Riddle:
牛拉車以為係沖繩
事丫娃些 04:23 PM 02-14-18

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

返回主題版面