Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 
電視遊戲討論版>日本Amazon遊戲送海外 ?! 業界生態大影響
陸奧 貴志 04:53 PM 11-05-16
平版有冇夜晚送件服務?如果冇即係都係焗用dhl...
小嘉 05:08 PM 11-05-16
我都想知
未試過
忍者 06:05 PM 11-05-16
上次隻figma C狐7點送到

都係用平送
lodoss 06:22 PM 11-05-16
作者: ouki:
你張圖姐係點?你又話自己用左十年啦。。。禁教下人點用到好似你禁又唔得?

拿。。。我立即找你所講隻CD試下

ITEM PRICE 13500
DHL 850

ECON 420
可能係預訂關係,
會計預訂至發售日最平果個價,
有可能係隻CD平左
ouki 07:04 PM 11-05-16
作者: 陸奧 貴志:
應該睇地區。。。我那區(西貢)星期日話冇人返工。。。平日就下午送。。。。完全係睇地區

作者: lodoss:
可能係預訂關係,
會計預訂至發售日最平果個價,
有可能係隻CD平左
你不見我分開左D價LIST。。。rorimoe張圖隻野13386合計13666。。姐係280運。。。

其實個價完全不是AMAZON LIST出來個價。。。不過AMAZON點計數我完全理解不到
gsw 07:33 PM 11-05-16
作者: ouki:
應該睇地區。。。我那區(西貢)星期日話冇人返工。。。平日就下午送。。。。完全係睇地區

你不見我分開左D價LIST。。。rorimoe張圖隻野13386合計13666。。姐係280運。。。

其實個價完全不是AMAZON LIST出來個價。。。不過AMAZON點計數我完全理解不到
預訂個時佢估重關係所以收平左

試多幾隻個運費又真係勁海鮮...機戰普限都好預訂收成749YEN,普通得個BD盒既GAME最少都470左右.
ouki 09:13 PM 11-05-16
作者: gsw:
預訂個時佢估重關係所以收平左

試多幾隻個運費又真係勁海鮮...機戰普限都好預訂收成749YEN,普通得個BD盒既GAME最少都470左右.
唔知點計....機戰V普係749,閃亂DX PACK又749,4女神限又係749....ER.....固定價?

注:我剛有隻PC GAME+掛布訂時500YEN運....現在出貨單都係500 YEN
zero0417hk 03:43 PM 11-08-16
我想問個可能係好白痴既問題
我想問點解同一個game既限定版有時寄香港有時唔寄?
如果我係佢寄個時落左訂到佢轉左唔寄個時會唔會彈弓手cut我單?
Thanks
lodoss 10:37 PM 11-08-16
作者: zero0417hk:
我想問個可能係好白痴既問題
我想問點解同一個game既限定版有時寄香港有時唔寄?
如果我係佢寄個時落左訂到佢轉左唔寄個時會唔會彈弓手cut我單?
Thanks
落左單唔會CUT的
Kain 02:44 PM 11-17-16
有人試到訂GAME運費會否減番未?

我訂左G GEN,想問係咪真係發售日+2日咁送定有機會早D出貨?

P.S. YEN跌緊,係咪要多謝侵哥?
ゆり 02:51 PM 11-17-16
作者: Kain:

我訂左G GEN,想問係咪真係發售日+2日咁送定有機會早D出貨?

已試,冇減

正日先開始寄

高級嘍囉 02:54 PM 11-17-16
作者: Kain:

我用咗amazon japan十幾年,從未試過落咗order之後會減收運費。

CD/DVD就會。以前game唔寄海外,寄日本本土就算早咗寄出,都會指定運輸到發售日先好送貨。

睇住啲yen咁跌真係好爽。
Kain 03:00 PM 11-17-16
作者: ゆり:
已試,冇減

正日先開始寄

咁都係CANCEL算
希望正日CLICK入去仲有予約特典
高級嘍囉 04:09 PM 11-17-16
我最近三次買game運費都係1517。
GGGG 05:01 PM 11-17-16
作者: 陸奧 貴志:
之前有次平版打黎問屋企地址有無人,我問佢有無得俾我打上去改晚上送,佢話工作時間只到1800=無夜晚送
Rance 11:17 AM 11-18-16
平運間公司真係廢到爆,件貨收左成個星期都未UPDATE返個STATUS,
我係咪可以扮野呃佢件貨未到叫佢送多次
sunhikari 11:45 AM 11-18-16
作者: Rance:
平運間公司真係廢到爆,件貨收左成個星期都未UPDATE返個STATUS,
我係咪可以扮野呃佢件貨未到叫佢送多次
啱啱先試完個平版送貨,但老實講係HEA到一個點
我聽到送黎我家的速遞應該係「圓通速遞」黎
又無制服,送過兩次都係便服咁,唔係見到自己件貨我以為係路人黎

搞到好似某網站個D找路人送速遞送貨的兼職個種FEEL
rorimoe 02:06 PM 11-18-16
買左隻Pokémon
運費收左我270 yen (DHL)
落單時係8xx yen
由手機版發出
dragonwing84 02:12 PM 11-18-16
想問下點睇D貨肯唔肯送泥香港?定所有貨都肯送泥香港?

有無師兄望手望下..

https://www.amazon.co.jp/gp/offer-li...&condition=new

我唔係好識日文
Rance 02:14 PM 11-18-16
全部唔送.
dragonwing84 02:18 PM 11-18-16
作者: Rance:
全部唔送.
哦..唔該哂..原來淨係GAME先送? /.\
Gundam MK-2 02:20 PM 11-18-16
作者: dragonwing84:
想問下點睇D貨肯唔肯送泥香港?定所有貨都肯送泥香港?

有無師兄望手望下..

https://www.amazon.co.jp/gp/offer-li...&condition=new

我唔係好識日文
首先你睇呢版係其他店舖於亞記寄賣,呢堆鋪頭基本上全部唔收海外信用卡,所以莫講送唔送,連俾唔俾到錢都係問題
你應該睇呢版↓
https://goo.gl/zekya8

呢度寫住販賣者係JET SHOP而唔係亞記,用唔到信用卡俾錢
除非你有朋友係日本幫到你搞付款問題,否則都唔駛再問落去
因為只有亞記自己販賣嘅先會有可能送到海外,國內鋪未見過會對應海外買家
Rance 02:26 PM 11-18-16
日本D鋪真係未見過,
不過美國AMAZON有D寄賣鋪都肯送海外
Kain 02:34 PM 11-18-16
作者: rorimoe:
買左隻Pokémon
運費收左我270 yen (DHL)
落單時係8xx yen
由手機版發出
真?
車錢都蝕俾你喎
rorimoe 02:34 PM 11-18-16
大部分唔寄
有一少部分(炒家)會寄的
之前買過一番賞
由手機版發出
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 

返回主題版面