Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57 107  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Final Fantasy BRAVE EXVIUS
Sito 04:49 PM 11-11-15
加得嗰少少野之前就唔好咁高調預告啦
fantasy俊仔 05:35 PM 11-11-15
呢隻game真神奇冇event冇野搞又多bug
但次次公佈消息都係2,3,4百萬突破...

作者: Sito:
加得嗰少少野之前就唔好咁高調預告啦
隻rydia仲未上得5星....
fami~yan 11:45 PM 11-11-15
我場場都有一兩粒,真係運氣問題
可能兩位係唔同時間打既問題,一開始係探索多過覺醒之間,之後改番覺間多左

Anyway,我過唔到a3
daihamlop 03:40 AM 11-12-15
作者: fami~yan:
可能兩位係唔同時間打既問題,一開始係探索多過覺醒之間,之後改番覺間多左

Anyway,我過唔到a3
其實A3至S4嘅大佬實力相差唔遠
我去到S5大佬都係用主角三人加FF5主角同沙王子
四星滿LV60
最緊要記得主角減攻,女主角回血
其實已經夠贏
不過去到S5大佬完敗
所以而家上晒5星升緊LV先再去挑機
fami~yan 09:55 AM 11-12-15
作者: daihamlop:
其實A3至S4嘅大佬實力相差唔遠
我去到S5大佬都係用主角三人加FF5主角同沙王子
四星滿LV60
最緊要記得主角減攻,女主角回血
其實已經夠贏
不過去到S5大佬完敗
所以而家上晒5星升緊LV先再去挑機
我而家係5星魔劍6X+4星FF12主5X+4星FF5主+滿等瑪利亞紅魔
已經開局減攻減防...
daihamlop 03:41 PM 11-12-15
我而家係5星魔劍6X+4星FF12主5X+4星FF5主+滿等瑪利亞紅魔
已經開局減攻減防...
A3即係山頂嗰隻?唔係好記得
如果係嗰隻就比較麻煩
我係喺佢修正咗啲裝飾品之前打
修正前係夠裝飾品全體防盲防毒
加油啦師兄
fami~yan 04:07 PM 11-12-15
A3即係山頂嗰隻?唔係好記得
如果係嗰隻就比較麻煩
我係喺佢修正咗啲裝飾品之前打
修正前係夠裝飾品全體防盲防毒
加油啦師兄
光-50%抗性果隻啡色野
第一回合就放多體致盲...
daihamlop 06:36 PM 11-12-15
光-50%抗性果隻啡色野
第一回合就放多體致盲...
應該係嗰隻
怪獸圖號碼120
有一個任務係要去雪狼牙山頂殺佢
獎勵係一件有分身嘅衫
嗰隻可以用毒殺,應該係最有效嘅打法
fantasy俊仔 06:44 PM 11-12-15
最有效係一條不死鳥の尾
有天娜就レイズ
rob601 06:49 PM 11-12-15
作者: fantasy俊仔:
最有效係一條不死鳥の尾
有天娜就レイズ
鬥技場唔用得道具
fantasy俊仔 06:56 PM 11-12-15
作者: rob601:
鬥技場唔用得道具
未試過原來唔用得?
daihamlop 04:53 AM 11-13-15
白龍之後據聞係奇米拉
贏咗有金甲同火盾
只係傳聞未經證實

啱啱試吓打,係惡魔奇米拉,好強
火冰雷+100%防,全負面效果無效
小弟不才,連5round都頂唔到
Sito 10:22 AM 11-13-15
用左4卷,中3星新拳女
新堂愁一 10:36 AM 11-13-15
用晒佢送D ticket..一隻新都抽唔到...XD
得3星暗雲, ex death....
Eking 10:50 AM 11-13-15
想問s5點打?要裝雷戒?
Ho1982 11:17 AM 11-13-15
白龍之後據聞係奇米拉
贏咗有金甲同火盾
只係傳聞未經證實

啱啱試吓打,係惡魔奇米拉,好強
火冰雷+100%防,全負面效果無效
小弟不才,連5round都頂唔到
開始會有火冰雷大招
只會各用一次,最好用防禦頂過
之後慢慢磨佢血就得
後期佢會放毒,注意回復就可以
贏左得件甲,火冰雷抗性+10%
由手機版發出
fami~yan 12:09 PM 11-13-15
用左4卷,中3星新拳女
用左7卷.......得一個新角3星大叔
daihamlop 04:51 PM 11-13-15
用咗五卷
中咗三星可上五星槍手同五星綠魔
其實我係想要monk女嘅
daihamlop 04:57 PM 11-13-15
作者: Eking:
想問s5點打?要裝雷戒?
裝雷戒,用防雷魔法,拆走隻怕雷嘅召,一路keep住減攻
佢會中睡眠麻痺等等
我LV唔夠殺佢唔死
如果師兄你隊人五星60以上應該贏到
wang2009hk 05:05 PM 11-13-15
2500石+4卷=R.I.P.
天子 10:49 PM 11-13-15
新果隻奇美拉第2 TYRN 招大招頂唔到~SOSAD
Kaede楓 09:02 PM 11-14-15
作者: 天子:
新果隻奇美拉第2 TYRN 招大招頂唔到~SOSAD
我魔防唔高個兩隻會先不停拉擋,等佢用過晒火冰雷三招大招先打
基本上挨過左個三招等於過左
天子 11:31 PM 11-14-15
其實係咪最好全部用5星打..
daihamlop 05:53 AM 11-15-15
比未過嘅版友參考,過咗嘅可以無視

我試過幾次,惡魔奇米拉會喺245或者256round放大招
除咗精神最高嘅白魔其他人喺呢3round最好拉下擋
男主角每隔大約三回合用一次減攻
如果精神太低,最好拎走火召,因為火召會制造弱點
最好帶定幾支回MP約比白魔用
咁就應該可以唔洗con殺到佢

我隊伍係五星LV32FF5主角,五星LV61FFBE主角三名,加四星LV60沙王子
小毛明 09:06 AM 11-16-15
比未過嘅版友參考,過咗嘅可以無視

我試過幾次,惡魔奇米拉會喺245或者256round放大招
除咗精神最高嘅白魔其他人喺呢3round最好拉下擋
男主角每隔大約三回合用一次減攻
如果精神太低,最好拎走火召,因為火召會制造弱點
最好帶定幾支回MP約比白魔用
咁就應該可以唔洗con殺到佢

我隊伍係五星LV32FF5主角,五星LV61FFBE主角三名,加四星LV60沙王子
......

我用 5星滿等... FF2 男主... 白魔... 綠魔... 加 lv 62 5星天娜 加 滿篤 FF11 Taru 博士過唔到... wwwww
標籤:FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 57 107  ... 最後

返回主題版面