Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 646 1146 1546 1596 1636 1640 1641 1642 1643 1644 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1656 1696 1746  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
~Sau~ 12:07 AM 03-12-18
終於等到孔明PU
但全斜... 40抽 舊劍寶2 + 大公寶1...
仲要留錢等第二部皇女 + 其他Game...冇錢課 繼續隨緣算

不過都唔夠三田誠慘, Caster職差孔明就五星全制霸, 但依然魔咒生效 中唔到孔明
gingq7 08:17 AM 03-12-18
40抽兩隻5星仲想點....

我覺得而家大公的實用度唔會差孔明太遠,
孔明係好用但肯定無梅林咁重要,
要用到雙梅林的機會還是有少少(e.g. 雙梅+金閃), 但孔明一係夾C狐, 一係夾盾娘/術閃, 用到雙孔明的機會是接近零

利申: 我自己隻孔明絆10後的近一年來, 我用自己的孔明的次數不會超過5次, 而我連梅林都無, 全部都係用大腿的
-------

估唔到第二章CM放兩隻男人出來打頭陣, 重要人設十分不吸引, 由其是隻騎職, 十分3星feel
fami~yan 11:07 AM 03-12-18
40抽兩隻5星仲想點+1
細路翔 07:02 PM 03-12-18
有無考慮過抽嫁王時將孔明寶3,抽艾蕾時將孔明寶4既人既心情...
廢‧人一個 09:52 PM 03-12-18
作者: 細路翔:
有無考慮過抽嫁王時將孔明寶3,抽艾蕾時將孔明寶4既人既心情...
歐洲人學乜野人講心情
psidef 10:10 PM 03-12-18
作者: 廢‧人一個:
歐洲人學乜野人講心情
我睇法係"有借有還上等人".
鈴蘭 10:59 PM 03-12-18
加下低星角好事黎既
而且而家咁後期加既低星角通常都係戰神
鈴蘭 09:46 PM 03-13-18
聽日究竟會開咩呢
我買saber wars
由手機版發出
Sar8 09:47 PM 03-13-18
我買聽日休養到4月
the fool 02:44 AM 03-14-18
雖然好想抽狂狗,但雙PU真係唔想搏相反術兄貴出左三張另加哥倫布同青鬍子,都好,反正無乜機會抽佢地
睇下聽日會唔會有PU2,無就直接換カルナ張禮
作者: 鈴蘭:
聽日究竟會開咩呢
由手機版發出
今日都無event予告,最大機會係加幕間(強化任加左無耐,應該唔會咁快再加),再唔係就好耐都未出現過o既Hunting Quest
都唔知係咪原本諗住3月開第二部d event先迫住哂係1-2月,但開發唔切先推到4月
睇CM暫時兩隻新鯖都無乜好感(雖然有新鯖或禮都會俾個10連參與下)
GN00508771 07:31 AM 03-14-18
繼續虛無啦
gingq7 11:29 AM 03-14-18
今朝有data update, 無理由乜都無掛...?
~Sau~ 05:12 PM 03-14-18
終於有活動, Saber Lily + 謎之女主角X復刻

不過課金? PASS \/
鈴蘭 06:14 PM 03-14-18
3月仲好長
我慢!
由手機版發出
鐵之侍 06:27 PM 03-14-18
真好,可以一面刷素材一面留石符錢等2部
細路翔 06:49 PM 03-14-18
自從進入2018,我覺得fgo真係佛心game

一蚊都無洗過
the fool 01:21 AM 03-15-18
聽日究竟會開咩呢
真係俾師兄估中
之前Saber wars完全唔夠戰力(果陣劍得隻リリィ係主力),亦係咁耐以o黎要食石過o既兩次之一(其實如果唔係第一部完d記念關見佢派左咁多石懶得打多次應該唔洗食)
無記錯o既話應該係唯一一次打唔夠最高分o既event
而家戰力足夠+一早有哂特攻禮,應該會輕鬆好多
話時話,估唔到リリィ竟然有寶解,雖然好耐無用過,但印象中寶5都幾大力下(可能當時我仲未有高文同鈴鹿)
作者: gingq7:
今朝有data update, 無理由乜都無掛...?
其實係Login Bonus更新果陣有
我諗左成日同睇佢官網都無寫update左d乜,睇佢Twitter先諗起,原來係靈衣
大破人間 08:34 AM 03-16-18
今次所謂light版只係light左係龍牙同英證可兌換量多左D同平左D, 可兌換量由20變30, 需要既料總數由450=>400
其餘不變, 仲要多左騎士章和智慧蟲換...
pet3 04:00 PM 03-16-18
小玉就絆10

那用突破的凌鏡還是用絆10卡全員加藍15% 好?
Sar8 08:01 PM 03-16-18
稜鏡
藍卡隊都係靠三藍回NP
每Turn10NP穩D
鈴蘭 09:28 AM 03-17-18
作者: 大破人間:
今次所謂light版只係light左係龍牙同英證可兌換量多左D同平左D, 可兌換量由20變30, 需要既料總數由450=>400
其餘不變, 仲要多左騎士章和智慧蟲換...
D對手又頹 當年已經夠打既野而家亦無變易打 因為以前都已經接近最適解
the fool 02:00 AM 03-18-18
估唔到果個人會係Alter Ego,繼福爾摩斯之後再一次職業詐欺
隻槍好似唔錯,但應該唔會咁快出?(假設佢一章一Master+Boss鯖)
D對手又頹 當年已經夠打既野而家亦無變易打 因為以前都已經接近最適解
我當年要借人隻VIP沖田用,今次終於可以用自己隻
雖然武藏都唔錯,但始終用慣沖田(另一個原因係我隻武藏未養好)

另外想問下各位師兄進度如何,我而家先得20萬,銅果邊就要打多750先夠換埋種火同4星獸肉,其他素材唔係太缺未開始農,但已經開始覺得悶唔想打
細路翔 07:36 AM 03-18-18
借人隻凸禮裝阿提拉夾硬車過去就ok啦

為左自high我次次都係擺舊劍、嫁王、lily係前面

全隊都白色
gingq7 01:27 PM 03-18-18
作者: the fool:
另外想問下各位師兄進度如何,我而家先得20萬,銅果邊就要打多750先夠換埋種火同4星獸肉,其他素材唔係太缺未開始農,但已經開始覺得悶唔想打
得9萬 暫時都係hea打, 最近4-5個月除了1月1日果幾日外, FGO真係太悶

今次素材好似好快換齊, 因為棋是廢的, 張禮裝又完全無用,
但呆毛又要200萬, 我估我最後果100萬應該都係隨緣
鈴蘭 03:41 PM 03-18-18
竟然係AlterEgo
你就這麼想被狂戰士打死嗎

15萬now
都係諗著打晒D料就算
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 646 1146 1546 1596 1636 1640 1641 1642 1643 1644 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1656 1696 1746  ... 最後

返回主題版面