Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110 510 1010  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
朔望~ 06:26 PM 08-02-15
我刷到想死
黑鍵海儲夠1000把可唔可以換麻婆/咖哩先
蛋撻王子 06:26 PM 08-02-15
作者: 傑斯特:
刷到訓著

目前第125下都仲未見到任何一張5星英靈..........
鈴蘭 06:29 PM 08-02-15
頂....
比5星士郎我做咩...sosad
rfdingo 06:43 PM 08-02-15
作者: ~Alex~:
同樣等級 貞德個能力硬係高其他5星成倍
其實貞德數字高都唔會特別勁,因為佢主要都係平砍....
對乜都無加成
T.K. 06:43 PM 08-02-15
我4星士郎呀,好羨慕
T.K. 06:44 PM 08-02-15
咩都平砍未最好開局囉……
ouki 06:49 PM 08-02-15
作者: ~Alex~:
幾時開放master可以拎禮裝落場打人
某MASTER的確自己落場XD
尼路 06:51 PM 08-02-15
就來夠石首次十抽,但係完全無衝動去抽……
GUSTAV 06:54 PM 08-02-15
作者: 尼路:
就來夠石首次十抽,但係完全無衝動去抽……
唔抽唔知身體好WOW
闇影風 06:58 PM 08-02-15
朋友頂唔順比左五星Saber Account我
終於唔駛再抽...

但開始玩發覺打兩場又無體又要停一停算點
傑斯特 06:58 PM 08-02-15
建議玩完二章
紅黑saber入埋pool先抽

Game都未開始玩
尼路 07:00 PM 08-02-15
作者: 闇影風:
朋友頂唔順比左五星Saber Account我
終於唔駛再抽...

但開始玩發覺打兩場又無體又要停一停算點
去到後面睇埋劇情D時間完全唔似手機GAME問題好似比較大……(一場10分起……)
係喎……差D唔記得解完章數機率會高D……(多兩隻算0.2%到?)
ko121314 07:25 PM 08-02-15
作者: 傑斯特:
建議玩完二章
紅黑saber入埋pool先抽

Game都未開始玩
我是一個序章10連完的人
其實幾時10連都會死, 只要禮裝唔分開
我10連得3張4星, 2張係禮1張係B狐
除左B狐真心覺得好好用之外, 其他望見都嘔血
waifaat 07:30 PM 08-02-15
打完第一章夠12石抽左3野
兩張5星禮裝
好彩有張岩隻四星狂戰大隻佬用…
rfdingo 07:32 PM 08-02-15
其實今日應該去打曜日升rank
一次有1650人物經.....
digiharuka 07:58 PM 08-02-15
教學抽 デオン(saber), 然後儲到10抽再多 ステンノ(ass.) カーミラ(ass)
之後絆抽征服王(少) .... 然後發現是不夠cost去排

id:971108573
蛋撻王子 08:15 PM 08-02-15
第138抽終於抽中呆毛SABER啦!!!!!!

抽到心灰意冷既時候突然黎張金色既SABER卡
勁驚佢係四星既SABER囉

嗌到全屋都聽到~~太興奮啦!!!!!XDDDDDD

夜貓 08:21 PM 08-02-15
パトリッシュ…ボクはもう疲れたよ…
宜家用住4星saberデオン打住先

id 281155584, 求好友
周街都係リセマラ マシュ好難打

恭喜樓上抽中5星アルトリア

作者: digiharuka:
教學抽 デオン(saber), 然後儲到10抽再多 ステンノ(ass.) カーミラ(ass)
之後絆抽征服王(少) .... 然後發現是不夠cost去排

id:971108573
加了,多多指教
GUSTAV 08:38 PM 08-02-15
首抽長唔在話下 成日connecting 算係點................................
Cowlex 08:54 PM 08-02-15
用4星槍兵開局 結果大部份敵人都係劍兵冇弓兵
我難過
蛋撻王子 09:08 PM 08-02-15
作者: 夜貓:
パトリッシュ…ボクはもう疲れたよ…
宜家用住4星saberデオン打住先

id 281155584, 求好友
周街都係リセマラ マシュ好難打

恭喜樓上抽中5星アルトリア

加了,多多指教
多謝!!!

我都留番個ID再慢慢研究先

ID: 881784125
尼路 09:18 PM 08-02-15
樓上已加晒
ID 647160295
一街都明顯係刷首抽的ACC,唔打故事打到想死……
rfdingo 09:25 PM 08-02-15
id 543920051

加左好多人都唔係即刻用到.....
鐵之侍 09:29 PM 08-02-15
Id: 733154623

終於抽到第一張四星啦

不過很吹脹居然是第二章某npc, 她說會否有可能召多一個自己出來,結果真給我召出來了
Cowlex 09:38 PM 08-02-15
id 027130160
樓上已加哂
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60 110 510 1010  ... 最後

返回主題版面