Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18 58  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
martinnitram 11:23 PM 09-05-13
作者: 大覺屋師真:
寫漏左, 係next 17嚟
個鐵球同 Next 15 有咩唔同?
BTW, Next 15 今個星期應該見街, 睇貓店 FB 已有
大覺屋師真 12:08 AM 09-06-13
作者: martinnitram:
個鐵球同 Next 15 有咩唔同?
BTW, Next 15 今個星期應該見街, 睇貓店 FB 已有
睇來就冇分別喇.

等到頸都斷終於肯出喇?
martinnitram 11:15 PM 09-06-13
睇來就冇分別喇.

等到頸都斷終於肯出喇?

bandai 咁快番炒隻鐵球, 係張貨就價定係對量產用家佛心

btw, 今次o的新蛋殼好鬼難開, 幾乎要夾硬拉先開到
Rance 11:26 PM 09-06-13
買左LU,個新蛋殼好難開....
大覺屋師真 11:27 PM 09-06-13
bandai 咁快番炒隻鐵球, 係張貨就價定係對量產用家佛心

btw, 今次o的新蛋殼好鬼難開, 幾乎要夾硬拉先開到
係佛心就比隻K型鐵球啦

我買開果間仲未有貨
亍 ◣ 11:36 PM 09-06-13
作者: Rance:
買左LU,個新蛋殼好難開....
兩個扣一齊頂開就得喎,,,?
Rance 11:38 PM 09-06-13
就係O個兩個扣好難了開
綾小路雷太 12:41 AM 09-07-13
夾硬撬先得手

話說原來MEGABOX二樓有得抽,我好彩搵到部有HI NU既,一抽搞掂。
大覺屋師真 03:35 PM 09-11-13
終於到手

作者: Rance:
就係O個兩個扣好難了開
尋日開完20隻經驗, 先拉開其中一個扣, 再用力禁扁個殻就拉得開隻蛋.
其實笨大依隻有扣蛋算係唔錯. 4要貼貼紙果隻貼紙難搣之餘, 搣左出來個蛋有d又合唔番實.

另, 隻FW GUNDAM STANDart Ex-S Gundam, hk要價$360.
martinnitram 11:03 PM 09-11-13
終於到手

尋日開完20隻經驗, 先拉開其中一個扣, 再用力禁扁個殻就拉得開隻蛋.
其實笨大依隻有扣蛋算係唔錯. 4要貼貼紙果隻貼紙難搣之餘, 搣左出來個蛋有d又合唔番實.

另, 隻FW GUNDAM STANDart Ex-S Gundam, hk要價$360.
量產隻德卡同鐵球?

反而我係o係中間位壓/o既落去就會有一邊扣會彈開

香港竟然會返隻 FW...
martinnitram 11:04 PM 09-11-13
bandai 新 500 yen 見貓店 FB 已有, 隻 Rx-78-2 上色似乎唔錯
Dangerous-boy 11:31 PM 09-13-13

替月行道,警惡懲奸!

為紀念美少女戰士20週年
BANDAI扭蛋將會推出全新吊飾系列!
10月發售預定!
ゆうたろう 10:53 PM 09-14-13
海洋堂「進撃の巨人」扭蛋入手。

整住兩張先…另外兩款諗緊點整…

mikemike 12:15 PM 09-23-13
呢set扭蛋好正,唯一不足是四部車仔和個拖頭唔合比例。

Tano 09:51 PM 09-23-13
作者: mikemike:
呢set扭蛋好正,唯一不足是四部車仔和個拖頭唔合比例。
SKIP
重以為車頭會用舊模

亍 ◣ 09:56 PM 09-26-13
把你手機的O收起來PART4............

點解有條咁野

[I AM 申士]同PART 1的青花橫紋結合......

都冇留意原來有官網+CM
http://www.gashapon.jp/smartpants/

martinnitram 08:23 PM 10-02-13
渣古豆腐己見, 魔霸似乎係大殼

martinnitram 09:15 AM 10-11-13
assault kingdom 4 無圖

Nu Gundam, 零格斯, Guof Custom, 藍魔蟹
加埋大魔, ex 系就可出馬沙 set 了
J+1 12:34 PM 10-11-13
5隻?
由手機版發出
martinnitram 02:06 PM 10-11-13
作者: J+1:
5隻?
由手機版發出
都係四隻 (突款 NU)
係話笨大會唔會出埋隻大魔再係 Ex 系出馬沙 set (大魔, 紅蟹, 高達)
大覺屋師真 06:02 PM 10-13-13
assault kingdom 4 無圖

Nu Gundam, 零格斯, Guof Custom, 藍魔蟹
加埋大魔, ex 系就可出馬沙 set 了
EX3係沙撒比, 有睇頭過ex2好多

亍 ◣ 09:43 PM 10-15-13
等靚靚官圖版好了

http://www.taghobby.com/blog/1-0/1-5...gdom-4-400yen/

好彩拉打唔o岩胃口...

http://www.taghobby.com/blog/1-0/1-5...-rider-380yen/
martinnitram 10:57 PM 10-15-13
EX3係沙撒比, 有睇頭過ex2好多
肥沙有o甘大隻可以賣大盒?
亍 ◣ 11:04 PM 10-15-13
肥沙有o甘大隻可以賣大盒?
下面張卡寫了係ex03...應該好多配件補數啦......再唔係加多個地台.....
大覺屋師真 10:28 AM 10-16-13
作者: 亍 ◣:
下面張卡寫了係ex03...應該好多配件補數啦......再唔係加多個地台.....
may be送多個台比nu, 加埋nu浮遊炮特效件?
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18 58  ... 最後

返回主題版面