Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
Dangerous-boy 09:49 PM 06-27-16
作者: J+1:
更新已經見街....

http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2016/06/24/120000
由手機版發出
這個系列原來唔係叫Converge,叫Adverge
martinnitram 01:51 PM 06-30-16
作者: Dangerous-boy:
這個系列原來唔係叫Converge,叫Adverge

咁次咁好死個盒話埋係邊隻. btw 零食已見
J+1 02:31 PM 06-30-16
咁呢幾個企硬系列都係個盒有講明的....
由手機版發出
Dangerous-boy 10:43 PM 06-30-16
作者: martinnitram:
咁次咁好死個盒話埋係邊隻. btw 零食已見
由手機版發出
特別版都係要打開才知道!
今次特別版係超西杜拉格斯
martinnitram 09:39 AM 07-01-16
由手機版發出
又係喎, 睇到個盒面全部一樣就諗起 N 年前抽盒蛋..
martinnitram 09:41 AM 07-01-16
作者: Dangerous-boy:
特別版都係要打開才知道!
今次特別版係超西杜拉格斯
都係一大盒得兩隻杜拉格斯 (普通+超西)?
Dangerous-boy 01:49 PM 07-01-16
都係一大盒得兩隻杜拉格斯 (普通+超西)?
唔知,我買一套六隻
Rance 10:15 PM 07-01-16
零食有戰鬥機械喎,不過間間都係得兵仔...
不過唔係D兵仔先係主菜?有別色同D武器PARTS O係入面架喎,齋買兩盒主角少左D野...
Rance 10:16 PM 07-03-16
而家新O個D BANDAI食玩係咪唔再有糖?
買左隻龍珠同兩分鐘模型開盒無左粒糖,望下個盒個LABEL先發現寫無附糖...
亍 ◣ 10:20 PM 07-03-16
我買o個盒龍珠有喎...
Rance 10:22 PM 07-03-16
你盒水貨?
亍 ◣ 10:23 PM 07-03-16
零食買的...
Rance 10:29 PM 07-03-16

我O係AEON買...
零食賣野食所以有糖其他鋪就幫你抽起落糖?...
亍 ◣ 10:40 PM 07-03-16
應該唔會咁得閒掛?
一係一開始入盒已經分左有糖同冇糖...
Rance 11:02 PM 07-03-16
抄返之前O係反斗城買盒掌動幪超,又係無糖的

不過粒香口膠我都係掉...粒粉糖我就會食...
martinnitram 10:45 AM 07-04-16
作者: Rance:

我O係AEON買...
零食賣野食所以有糖其他鋪就幫你抽起落糖?...
應該係有分有糖同無糖包裝吧?

BTW, 之前見孤扭都係賣呢隻, 仲以為呢隻印 bandai-asia 係水貨 (見同零食賣o個o的唔同)
同 aeon 竟然咁快有賣呢隻?
martinnitram 10:45 AM 07-04-16
抄返之前O係反斗城買盒掌動幪超,又係無糖的

不過粒香口膠我都係掉...粒粉糖我就會食...
我試過放到過期溶o左...
martinnitram 10:47 AM 07-04-16
而家新O個D BANDAI食玩係咪唔再有糖?
買左隻龍珠同兩分鐘模型開盒無左粒糖,望下個盒個LABEL先發現寫無附糖...
兩分鐘模型係啱啱出, 分透明/淨黑色個隻?
Rance 11:24 AM 07-04-16
兩分鐘模型係啱啱出, 分透明/淨黑色個隻?
係呀,零食同D 百貨公司都有賣緊
martinnitram 11:13 PM 07-07-16
係呀,零食同D 百貨公司都有賣緊
$25 一盒連扭蛋質數都無...
btw, 明天 8 號, 見 Converge #03 已有, 睇散款就量產隻德卡者福音
Rance 12:43 PM 07-08-16
廿幾蚊平過好多扭蛋啦喎,廿蚊D扭蛋咪又係以前五蚊蛋D質素
martinnitram 10:04 AM 07-09-16
廿幾蚊平過好多扭蛋啦喎,廿蚊D扭蛋咪又係以前五蚊蛋D質素
行過零食又似乎好賣, 都見有人係到爆盒
唔通平平地激起o左o的人爆盒o既慾望?
J+1 10:11 AM 07-11-16
未熟的...

http://amiami.jp/top/detail/detail?scode=GOODS-00101441
由手機版發出
fami~yan 10:14 AM 07-11-16
零食有戰鬥機械喎,不過間間都係得兵仔...
不過唔係D兵仔先係主菜?有別色同D武器PARTS O係入面架喎,齋買兩盒主角少左D野...
觀塘兵都冇...旺中果間又係冇...
J+1 04:59 PM 07-11-16
武神漢裝...個logo底左面係咩字 ?x鎧

http://www.bandai.co.jp/candy/g-gain/
由手機版發出
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後

返回主題版面