Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 04-18-07, 09:43 PM   #76
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
陳豪今次真係幾搞o野……

不過頭先搵賓賓過橋呢招好似出爐影帝好耐年前已經用o左

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 09:55 PM   #77
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
編劇一定好like 車仔

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 10:53 PM   #78
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
每集都有笑點

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-07, 11:42 PM   #79
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
劇情到左兩個禮拜都未講到爭家產...
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 12:36 AM   #80
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: wyhone 查看文章
劇情到左兩個禮拜都未講到爭家產...
第一集唔係講左咩

舊 04-20-07, 01:15 AM   #81
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
第一集唔係講左咩
第一集講左咩?我無睇@@

舊 04-20-07, 02:25 AM   #82
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
阮兆祥事件洗唔洗玩兩晚呀!

舊 04-20-07, 03:42 PM   #83
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
無線今次好絕,拎親生仔祭旗(阿伯拉罕?))
拎一套寫意人生將溏心風暴推起

正如阿燦所講,失敗是為更大的成功鋪路

舊 04-20-07, 05:06 PM   #84
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
第一集講左咩?我無睇@@
第一集爭家產既唔係唐家

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 04-20-07, 05:55 PM   #85
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
第一集爭家產既唔係唐家
有講過少許..
套野係用倒敍形式拍既
鎖鏈怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 05:58 PM   #86
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 鎖鏈怪 查看文章
有講過少許..
套野係用倒敍形式拍既
而家仲講緊5年前

舊 04-20-07, 09:57 PM   #87
Fio

引用:
作者: A HoManTin Work 查看文章
阮兆祥事件洗唔洗玩兩晚呀!
e條友放落資源回收筒都唔夠,真頭要shift+del o左佢
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 10:03 PM   #88
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
想笑死人咩,集集都爆gag
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 10:04 PM   #89
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

殺人
作得就作

舊 04-20-07, 10:05 PM   #90
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
D音樂好正
_張學良_ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 10:05 PM   #91
_張學良_
Game Master
良少

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
殺人
作得就作
人地玩佢,佢玩返人地轉頭
舊 04-20-07, 10:06 PM   #92
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: Kain 查看文章
想笑死人咩,集集都爆gag
咁先好睇

舊 04-20-07, 10:17 PM   #93
Fio

吵緊大鑊都要加個"鏗功"....
不過個屋企少減d o野會好好多....
舊 04-20-07, 10:22 PM   #94
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
有個問題
陳豪拎左$70
如果有得還就一早還左
無錢還,楊怡入左門都無得還ka
咁佢係度等咩?

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 10:27 PM   #95
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
有個問題
陳豪拎左$70
如果有得還就一早還左
無錢還,楊怡入左門都無得還ka
咁佢係度等咩?
唔係還唔還既問題,佢地大把錢,而係誠信問題

佢應該等楊怡離婚,正式成為細佬既女朋友先講出真相

舊 04-20-07, 10:32 PM   #96
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
黃淙澤終於出手~

林峯終於出場……

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 10:35 PM   #97
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
唔係還唔還既問題,佢地大把錢,而係誠信問題

佢應該等楊怡離婚,正式成為細佬既女朋友先講出真相
在其他人眼中
係誠信問題

但在陳豪的角度
佢應該係唔打算公開成件事
講左點都影響楊怡
因為入左門先講
同講左先(強行)入門
都係先斬後奏,咁有咩分別!?

佢一直等,係等咩?

太好了,黃淙澤出聲了

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 10:36 PM   #98
惡多巴斯
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Fio 查看文章
吵緊大鑊都要加個"鏗功"....
不過個屋企少減d o野會好好多....
我一聽到佢地講"鏗功",即刻笑到收唔到聲
惡多巴斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 10:41 PM   #99
_張學良_
Game Master
良少

引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
在其他人眼中
係誠信問題

但在陳豪的角度
佢應該係唔打算公開成件事
講左點都影響楊怡
因為入左門先講
同講左先(強行)入門
都係先斬後奏,咁有咩分別!?

佢一直等,係等咩?

太好了,黃淙澤出聲了
係咪等楊怡離婚
有個適當時機先講?
舊 04-21-07, 12:57 AM   #100
Fio

引用:
作者: _張學良_ 查看文章
係咪等楊怡離婚
有個適當時機先講?
唔係e個問題,就算幾時講結果都係一樣,果70萬都係因為俾人捉姦在床而攞去,楊怡同黃淙澤都係會好麻煩

論壇跳轉

現在的時間是 11:15 AM

手機版 | APP版