Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29  ... 最後
電視遊戲討論版>ドラゴンクエスト XI 過ぎ去りし時を求めて (Dragon Quest 11) | 已售
真!DC 01:58 PM 04-13-18
英配冇乜興趣
佢隻手機game都有日配了
家姐内田真礼配總覺得唔多match
其他角色感覺同想像差不多
由手機版發出
hlcw99 02:05 AM 04-18-18
今日放假的起心肝爆埋隻1代, 的確係經典....

32年前如果我係架仔玩呢隻GAME真係好難唔愛上

(好中意佢D迷宮, 第1次入去真係會盪失路....)
aquarius 02:50 AM 04-18-18
作者: hlcw99:

就算唔係架仔唔識日文都會愛上
2009 08:12 AM 04-18-18
作者: hlcw99:

仲喺升級階段
Eddie Lau 08:13 PM 04-19-18
轉自 PlayStation Hong Kong Facebook 專頁......

【勇者問卷調查】廠方 Square Enix 希望更了解玩家需求及對《勇者鬥惡龍》系列的感言,特設網上問卷收集意見!
※ 立即填寫:http://bit.ly/DQ_Survey | 獲得『勇者鬥惡龍XI 尋覓逝去的時光』個人造型套組下載代碼
感謝各位對《勇者鬥惡龍》系列多年來支持,一起努力提昇系列作品質素
charcsc2000 12:26 PM 04-20-18
作者: Eddie Lau:
轉自 PlayStation Hong Kong Facebook 專頁......

【勇者問卷調查】廠方 Square Enix 希望更了解玩家需求及對《勇者鬥惡龍》系列的感言,特設網上問卷收集意見!
※ 立即填寫:http://bit.ly/DQ_Survey | 獲得『勇者鬥惡龍XI 尋覓逝去的時光』個人造型套組下載代碼
感謝各位對《勇者鬥惡龍》系列多年來支持,一起努力提昇系列作品質素
個code好似係DB6P-JMN8-A5L2, 不想填問卷可以試下, 5/31前~
1pi 12:44 PM 04-20-18
作者: charcsc2000:
個code好似係XXXXXXXXXXXXX, 不想填問卷可以試下, 5/31前~
你咁樣公開咗條code,唔夠厚道喎。 square enix
真!DC 12:50 PM 04-20-18
琴日填左
都係寫想加日文語音
仲以為個code係一次性原來個個一樣
由手機版發出
charcsc2000 01:10 PM 04-20-18
作者: 1pi:
你咁樣公開咗條code,唔夠厚道喎。 square enix
信我...好多人不想填問卷...哈哈~
charcsc2000 01:11 PM 04-20-18
作者: 真!DC:
琴日填左
都係寫想加日文語音
仲以為個code係一次性原來個個一樣
由手機版發出
我都係填呢個...
隻game有埋日文語音真心完美....
1pi 01:39 PM 04-20-18
信我...好多人不想填問卷...哈哈~
square enix就喺想受訪者填咗,先有code嘛
你咁做法,米削弱咗啲人填問卷嘅動力囉
IDGAF 02:04 PM 04-20-18
我淨係意見果項填咗希望中文版DQ XI加返配音,
彈性d 英語、日語都無所謂。
Vanux 02:19 PM 04-20-18
呢啲咪叫賴好心做壞事囉
charcsc2000 03:10 PM 04-20-18
關咩事...係FANS就會填....不是FANS就算有CODE都不會填啦....
1pi 12:29 AM 04-21-18
作者: Vanux:
呢啲咪叫賴好心做壞事囉

關咩事...係FANS就會填....不是FANS就算有CODE都不會填啦....
作者: 風間鈴木仁:
十分感謝,我真的不想填呀!

本人已DL ,謝謝你分享。
風間先生 就喺一個活生生的例證囉。 有咗code,重 點會填問卷呀
Eddie Lau 09:56 PM 04-24-18
不過難得SE社願意收集華人地區玩家的意見,大家有意見的話不妨珍惜機會填問卷,或者對其更多精采的中文版作品有幫助。

另外,我也剛剛完成 DQ 11 了,系統簡單容易上手,玩家大部分時間可以專注欣賞秀麗的湖光山色及出色的童話故事 (尤其中文化後,我更能自行從遊戲中理解故事),後段開始需要一點點策略,不過為了盡快知道結局如何,也不介意多花心思。

風間先生 就喺一個活生生的例證囉。 有咗code,重 點會填問卷呀

jeffyen83 10:23 AM 04-25-18
我除左語音,仲寫左希望會出隻正傳規模既arpg XD
唔係dq無雙果隻XD
aquarius 12:26 PM 04-25-18
作者: jeffyen83:
唔係dq無雙果隻XD
DQ9原本都諗住係打寶式四人ARPG
不過最後敵不過國民意見轉回指令RPG
charcsc2000 12:52 PM 04-25-18
唔係dq無雙果隻XD
其實佢地係不接受正傳改變玩法~
真!DC 12:55 PM 04-25-18
指令rpg買少見少我希望會保留
由手機版發出
jeffyen83 02:59 PM 04-25-18
其實我意思係正傳規模既外傳
正傳我都鍾意回合制
charcsc2000 03:24 PM 04-25-18
其實我意思係正傳規模既外傳
正傳我都鍾意回合制
其實外傳出左好多喎...dqh, dqb, dqm, 不思議迷宮...
好想switch出多d不思議迷宮....好o岩ns玩~
aquarius 08:27 PM 04-26-18
https://www.youtube.com/watch?v=b8MVWyrfyEA

唔知post去邊
不過要來的還是要來了..
Celes 10:46 PM 04-26-18
作者: aquarius:
https://www.youtube.com/watch?v=b8MVWyrfyEA

唔知post去邊
不過要來的還是要來了..
新宿VR
雖然可能會有點暈,但點都應該好過之前USJ個DQ

https://www.famitsu.com/news/201804/26156469.html
cat8642 11:32 PM 04-26-18
其實外傳出左好多喎...dqh, dqb, dqm, 不思議迷宮...

好想switch出多d不思議迷宮....好o岩ns玩~

不思議迷宮x2 ...

Sent from my iPhone using Gaforum
標籤:Dragon Quest XI, ドラゴンクエスト XI
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29  ... 最後

返回主題版面