Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-05-03, 12:31 AM   #76
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
小弟覺得Transcend唔錯,中等價錢上級速度同品質。

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-03, 12:42 AM   #77
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
Originally posted by 大雄 :
KINGSTON 256MB 啦
$450

如果你硬係覺得貴D 好...咁買SANDISK ULTRA II 啦..256MB $575
我都是LEE張SANDISK !

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-03, 10:32 PM   #78
打機小子
Insane Gamer
MiKi BeSt~~

註冊日期: Mar 2003
咁快慢係咩??
打機小子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-03, 11:05 PM   #79
fatraymond
God of Gamer
期待~~

註冊日期: Sep 2002
我都想買呢部
但又心郁郁想買PENTAX個部S4
買邊部好呀,比D意見丫

舊 12-05-03, 11:14 PM   #80
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by fatraymond :
我都想買呢部
買邊部好呀,比D意見丫
我覺得PENTAX好似專業D,CANON好似普遍D!
不過最緊要自己的喜好啦!感覺好難講呢!!!

舊 12-05-03, 11:18 PM   #81
打機小子
MiKi BeSt~~

引用:
Originally posted by 打機小子 :
咁快慢係咩??
??
舊 12-05-03, 11:37 PM   #82
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
咁快慢係咩??
LOADING時間!

舊 12-05-03, 11:48 PM   #83
打機小子
MiKi BeSt~~

指拍完一張與再拍中間所用的時間?
舊 12-05-03, 11:49 PM   #84
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
指拍完一張與再拍中間所用的時間?
是SAVE/LOAD & TRAN,的時間!

舊 12-05-03, 11:50 PM   #85
打機小子
MiKi BeSt~~

明白
舊 12-05-03, 11:51 PM   #86
打機小子
MiKi BeSt~~

kingston 128mb CF 幾錢?
舊 12-07-03, 01:57 AM   #87
打機小子
MiKi BeSt~~

今日入手,都係DCC,行貨$3050+ kingston$440+相機套$60=$3550

此篇文章於 12-07-03 02:06 AM 被 打機小子 編輯。
舊 12-07-03, 02:02 AM   #88
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
今日入手,但係我過相?※}唔知點解佢話detect唔到我部相機
公起!
我過相是直接用reader 去load cf card的!費事link來link去,而且又快好多,add 相入cf去曬相又方便d!

舊 12-07-03, 02:07 AM   #89
打機小子
MiKi BeSt~~

引用:
Originally posted by KIM :
公起!
我過相是直接用reader 去load cf card的!費事link來link去,而且又快好多,add 相入cf去曬相又方便d!
我啱啱睇到,原來要開電腦再較少少野,而家過緊相,等多一陣有又一城聖誕樹d相睇
舊 12-07-03, 02:16 AM   #90
KIM
GAF足球隊金虎拾號

買部reader,將來一定多用的!$60-2xx都有!

舊 12-07-03, 07:54 PM   #91
打機小子
MiKi BeSt~~

我想問下想影歌星點影好?? 佢實有少少郁黎郁去
舊 12-07-03, 09:10 PM   #92
大雄
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
用快門先決啦
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-03, 09:11 PM   #93
大雄
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
引用:
Originally posted by fatraymond :
我都想買呢部
買邊部好呀,比D意見丫
部S4 好唔掂..
A80 啦
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-03, 09:17 PM   #94
打機小子
MiKi BeSt~~

引用:
Originally posted by 大雄 :
用快門先決啦
咁最好較幾多?? 較到太快會唔會影得唔靚??
舊 12-07-03, 09:38 PM   #95
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
引用:
咁最好較幾多?? 較到太快會唔會影得唔靚??
無話最好較幾多喎 場地光暗都係影響的因素...
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-03, 09:46 PM   #96
打機小子
MiKi BeSt~~

係唔係物件越遠,快門應越慢?
舊 12-07-03, 09:53 PM   #97
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
引用:
係唔係物件越遠,快門應越慢?
唔係..
其實你熟習左部機的功能未呢?
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-03, 09:59 PM   #98
KIM
GAF足球隊金虎拾號

我認為最好先 "狂"用部機去影下任何東西先,例如:行走中汽車,日/夜,遠/近,光/陰.........多d影,掌握用好d,了解多d部機,溝通多d部機,自然得心應手!

舊 12-07-03, 10:21 PM   #99
打機小子
MiKi BeSt~~

我而家用緊GP GPPB01型號 ge 叉電器,叉個時唔知點解眼燈貶貶下,各位知唔知有咩問題,用緊呢隻係快叉(1-2個鐘叉完)
舊 12-09-03, 07:12 PM   #100
KIM
GAF足球隊金虎拾號

剛剛去完 伯母會!而家買 A60,A70,A80系列,除了跟機的32MB CF外,仲送多張64MB.....!!!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
天音館---CD專門店 KIM Neo Music UNIVERSE 1825 10-26-15 09:06 PM
[FC]Club Dydo FC Character Gift neo2046 電視遊戲討論版 4 05-05-04 01:44 PM
真.三国無双三 (猛將伝) 討論區 4 (P.1 攻略情報,全lv10入手) neo2046 攻略及心得交流區 344 04-15-04 05:13 AM
Robots or figures as Valentine's gift 小公主 Susan 收藏品討論版 104 02-15-04 08:45 AM

現在的時間是 06:37 PM

手機版 | APP版