Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-23-17, 07:19 PM   #34651
~小鬼~
God of Gamer
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
雙up黎抽,除左抵死重有乜野好講

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 07:29 PM   #34652
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
雙up黎抽,除左抵死重有乜野好講
有,話你知乜野叫做all in

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 07:39 PM   #34653
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
中到金閃同小莫剩60石係咪應該收手唔好追嫁王 OAQ~

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 08:07 PM   #34654
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
作者: wuxu 查看文章
追唔追睇你夠唔夠"愛"

舊 04-23-17, 08:15 PM   #34655
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
追唔追睇你夠唔夠"愛"
結果:愛敵不過現實

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 08:16 PM   #34656
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: wuxu 查看文章
Ccc活動隨時這星期開,最好考慮清楚

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 08:24 PM   #34657
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
咁你要將嫁王同CCC其他女比
如果出殺生院一定唔抽
PL同ML可以一戰但唔強求
送BB真係太好

此篇文章於 04-23-17 08:29 PM 被 Hextor 編輯。
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 08:27 PM   #34658
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
抽就一定中架咩

你睇我比左8單定9單都只能繼續對沖田既腳腳意淫

不過BB係送既真係佛到令我覺得黎緊再之後個EVENT會血流成河

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-23-17 08:30 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 08:35 PM   #34659
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
等師匠同黑貞
之前嫁王up 2pack射斜中拉2

仲打緊主線第6章

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 09:12 PM   #34660
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
抽就一定中架咩

你睇我比左8單定9單都只能繼續對沖田既腳腳意淫

不過BB係送既真係佛到令我覺得黎緊再之後個EVENT會血流成河
未必......殺式係送嘅都大把人去敗劍式.

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
等師匠同黑貞
之前嫁王up 2pack射斜中拉2

仲打緊主線第6章
我都等緊師匠, 希望佢睇在我課極都唔中份上, 下次唔洗課就中.

舊 04-23-17, 09:18 PM   #34661
細路翔
The One

劍式唔係廢廢地既咩

加上依隻GAME太多真綾搞到我好混亂,雖然同川澄仲係無得比

我依家餵左隻沖田上98LV,只求佢之後出武藏個章時順便出埋沖田既幕間,話晒都係拎把刀出黎行

鹽川:我聽到玩家們的要求了(然後個幕間剩係送一粒石

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-23-17 09:25 PM 被 細路翔 編輯。
舊 04-23-17, 09:37 PM   #34662
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
經過土方一役之後唔敢再抽
玩咗4個月升到滿lv得3個人

唔敢諗想要技10,種火已經缺到吊哂頸
如果我再一邊抽一邊升咁玩,玩到2046都升唔哂_(:з」∠)_
既然普遍免費角嘅戰力上唔算太差咁我就主力升免費角唔再抽
反正目前為止都冇乜一定要5星角先過到嘅關_(:з」∠)_
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 09:50 PM   #34663
~小鬼~
白虎白虎白白虎

其哩度抽的大部份人都係為角色,要過到關其實好易。。。

舊 04-23-17, 10:09 PM   #34664
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 血之淚 查看文章
經過土方一役之後唔敢再抽
玩咗4個月升到滿lv得3個人
唔敢諗想要技10,種火已經缺到吊哂頸
如果我再一邊抽一邊升咁玩,玩到2046都升唔哂_(:з」∠)_
既然普遍免費角嘅戰力上唔算太差咁我就主力升免費角唔再抽
反正目前為止都冇乜一定要5星角先過到嘅關_(:з」∠)_
養唔切呢個問題真系好嚴重
小弟個倉底有3隻星5連靈基2都未到,送角呢d唔會卡素材既小弟都仲有信長茶茶未升完
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 10:12 PM   #34665
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
如果佢出金髮凜 我就會死

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-17, 11:42 PM   #34666
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
佢咁玩法 我陪你上路

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 12:06 AM   #34667
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
看到維特有人花了23 萬日圓也沒有老馬金。。。。。。

5星只有3 個還是沒關的。。。。。。
【ご報告】
1050連、約23万円でギルガメッシュ0 星5鯖3枚0.28%と大変なことになったことをご報告します。
今までギルガメッシュに費やしたお金は37万円になりました。今後とも変わらぬご愛顧を何卒よろしくお願い致します。

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 01:58 AM   #34668
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
應該無咁快出エレシュキガル掛?不過出我都會課就是了

舊 04-24-17, 07:59 AM   #34669
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
看本周MASTER任唔太似有新活動...
應該都係要星期五或下周
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 08:25 AM   #34670
細路翔
The One

話說依幾日係咁用

令我好好奇歐芙講到自己咁愛小莫但居然無餵聖杯比小莫

英國說大家抱團死
舊 04-24-17, 08:36 AM   #34671
細路翔
The One

引用:
作者: the fool 查看文章
應該無咁快出エレシュキガル掛?不過出我都會課就是了
我覺得條女係第二部會有戲份+領便當,然後到時再PU

暗黑商法

英國說大家抱團死
舊 04-24-17, 09:14 AM   #34672
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 大破人間 查看文章
看本周MASTER任唔太似有新活動...
應該都係要星期五或下周
記得維新前的任務也是差不多,感覺這星期有機會開(雖然大慨打兩三天技能本應夠數了)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 11:14 AM   #34673
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
開催記念~
賭一抽26開活動

舊 04-24-17, 11:18 AM   #34674
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
話說依幾日係咁用

令我好好奇歐芙講到自己咁愛小莫但居然無餵聖杯比小莫
因為冇錢
下次AP半減就餵杯

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-17, 11:26 AM   #34675
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
因為冇錢
下次AP半減就餵杯
我餵完比沖田就無左6000萬

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:36 PM

手機版 | APP版