Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 03-11-03, 11:57 AM   #1
司狼神威
Game Master
我懶故我在

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagDerekLaw
我想問下"晶彩"d LCD 得唔得?

佢地D LCD 見到有"快" 鏡面的東東
睇落都幾好
有冇人用緊?

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-03, 12:11 PM   #2
HIM
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
質數麻麻

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-03, 03:37 PM   #3
司狼神威
Game Master
我懶故我在

咁個"快"鏡面的東東是什麼來的?
其他lcd可以用?

舊 03-11-03, 03:58 PM   #4
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
Originally posted by 司狼神威 :
咁個"快"鏡面的東東是什麼來的?
其他lcd可以用?
用虧O護個mon面

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-03, 01:02 AM   #5
達比

註冊日期: Jul 2002
我用緊,用左差不多二年都唔錯喇
個塊叫強化玻璃,冇咩反光~
其他牌子都有喇
達比 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-03, 02:06 AM   #6
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
舊個個用左一年
質數都唔係差
不過個強化玻璃真係少反~~有時有點不便
但家中有失雲魚,暴力小孩存在既
強化玻璃絕對勝任稱職

舊 03-12-03, 01:52 PM   #7
司狼神威
Game Master
我懶故我在

thank各位~
找天睇真D先

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
TV, CRT, LCD Terry Sham 手機資訊/電腦軟硬討論 17 02-02-05 07:14 PM
請介紹 lcd mon 天空 手機資訊/電腦軟硬討論 14 02-14-04 08:49 AM
Philips Latest LCD Pricing Norm 手機資訊/電腦軟硬討論 5 02-03-04 06:21 PM
買topcon LCD 芒好冇(電腦商場好多人買lor) popstars 手機資訊/電腦軟硬討論 18 08-28-03 01:07 AM
LCD MON: 而家有D好質數o既LCD MON未呀?? neo2046 手機資訊/電腦軟硬討論 27 08-18-03 04:32 AM

現在的時間是 03:14 AM

手機版 | APP版