Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

查看投票結果: 大家想點樣分享呢?
GBA 遊戲一隻 7 18.92%
大家一齊去食o野打機 29 78.38%
其他, 請提供 (但最好屬於頭二項) 1 2.70%
投票者: 37. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-21-02, 09:56 PM   #51
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
t-cup:

個poll要有返個截止日期喎
YeeeSSS 目前離線  
舊 11-21-02, 09:57 PM   #52
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
引用:
Originally posted by 黃金之太陽 :

有張Flash card可以駁電腦將電腦D(房)入落餅Flash card度插入GBA玩的東西
明白了

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線  
舊 11-21-02, 09:57 PM   #53
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
卡遜:

適當時候會 close 比例上, 大家聚會團火... 已經著到三級火警

t-cup 目前離線  
舊 11-21-02, 10:01 PM   #54
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

不過有無咁多條線呀
舊 11-21-02, 10:02 PM   #55
肥陸行鳥
↓壓倒的存在感

3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
我有條4打線

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線  
舊 11-21-02, 10:03 PM   #56
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
Originally posted by 卡遜 :
不過有無咁多條線呀
大把線.. 多到痴晒一齊
我都有啦.. 大家有咪帶一條囉

t-cup 目前離線  
舊 11-21-02, 10:11 PM   #57
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

話時話,
而家完裝線幾錢倒?

我想買....:read:
舊 11-21-02, 10:14 PM   #58
t-cup
Moderator
CD-ROM

卡遜:

得兩個價, 一係 $98, 一係 $108
視地區, 商店而定

t-cup 目前離線  
舊 11-21-02, 10:16 PM   #59
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

乜咁貴架? = =

正版定返版呀??
舊 11-21-02, 10:17 PM   #60
貓又股宗
Ultimate Gamer
K on本命~

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDsiusiufai
去食下野咪OK羅~~~~~

舊 11-21-02, 10:37 PM   #61
佐治
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
Thumbs up

To Teacup

Actually, I had also awared by Gameweekly three years ago by submitting 攻略稿, 我write jor 篇「捉馬騮」分左2期刊登... $250 cheque 手到拿來.... 用黎請幫我打中文個friend 食餐飯....

Actually, lee D game 根本不用攻略.....

舊 11-21-02, 10:42 PM   #62
andyandyleung
Junior Member

註冊日期: Aug 2002
wink

引用:
Originally posted by 茶杯老人 :
andyandyleung:

> meeting在燃點我心中的一團火,一切都很美好~~~~唔...

黃一飛 "團火一吹咪熄囉"
周星"池" "熄左可以噠番o既姐~~" ^0^
andyandyleung 目前離線  
舊 11-21-02, 10:42 PM   #63
i wanna buy GBA
Ken Wan

註冊日期: May 2002
首先公起茶杯,要佢o係有o的咁荀既野都記得我地﹙唔知記唔記得我呢?可能唔記得…﹚,真係我地版友們既無上光榮。
另外,我都覺得meeting會比game好,game得一個人有,而且幾百蚊各位又唔係出唔起,相反meeting就要有心有力先成事,得錢係無用的
不過好可惜,我成日都唔o係香港所以我實出唔到黎,否則的話…ffo預我一份!﹙我仲要有兩條雙打線,玩孖賽(我都有)可以三個人玩﹚
i wanna buy GBA 目前離線  
舊 11-21-02, 10:51 PM   #64
搖搖
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
一齊食餐飯啦

我要同你打winning呀tea cup~~~~~XD(上次meeting都冇搵你打~_~"")

舊 11-22-02, 03:41 AM   #65
chobits
Crazy Gamer
無標題

恭喜荼杯老人
chobits 目前離線  
舊 11-22-02, 04:39 AM   #66
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
Originally posted by 搖妖傑 :
一齊食餐飯啦

我要同你打winning呀tea cup~~~~~XD(上次meeting都冇搵你打~_~"")
winning... 未開封

t-cup 目前離線  
舊 11-22-02, 10:17 AM   #67
Shevchenko

註冊日期: Jan 2002
Good! Tea Cup!

u are really good...
Shevchenko 目前離線  
舊 11-22-02, 10:29 AM   #68
Freddy
God of Gamer
博麗神社信徒

好呀~ 食野打機
我最多可以打孖寶同sinning soul

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線  
舊 11-22-02, 12:21 PM   #69
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我投3.酥炸

不過都應該冇人和議.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 11-22-02, 04:11 PM   #70
迪仔
Game Master

大家一齊去食o野打機唔錯........正
但我呀媽唔俾我同D未見過D人出街呀.......
鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴鳴
迪仔 目前離線  
舊 11-22-02, 04:12 PM   #71
廢人
The One

引用:
Originally posted by 迪仔 :
唔駛修心唔出街咪我地上你家攪meeting囉
廢人 目前離線  
舊 11-22-02, 04:20 PM   #72
迪仔
Game Master

引用:
Originally posted by 廢人 :

唔駛修心唔出街咪我地上你家攪meeting囉
哈哈哈哈哈哈哈哈哈
我要偷出去!!!!
迪仔 目前離線  
舊 11-22-02, 05:19 PM   #73
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

咁會去bin區呀?
舊 11-22-02, 08:53 PM   #74
光一俊郎
Insane Gamer
到最後,太陽都係金色.

註冊日期: Jan 2002
好豪爽

我係愛,我不是全部正義,也不是全部清純
這些都只是我一半的樣子
追求我這一半的人,用正義之劍把它刺傷
奪取人的自由,隱藏著我既真實
讓你看我暗既姿態,請你將它打敗,成為英雄
為追隨我的人們,展示正確的道路
光一俊郎 目前離線  
舊 11-22-02, 09:00 PM   #75
咭咭王子(一V一)p
God of Gamer

引用:
Originally posted by 迪仔 :
男仔的話怕什麼!

關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB,PS2]HeadHunter: Redemption圖片及影片,9/21發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 16 07-27-04 10:40 AM
NEW:AIAS Awards得獎名單 - Call of Duty nabs Game of the Year at D.I.C.E. 神祕人1號 電視遊戲討論版 1 03-08-04 12:19 PM
E3参展游戏列表提前曝光 Raymondz 電視遊戲討論版 8 03-03-04 05:07 PM
IGN The Best of 2003 Award Janus 電視遊戲討論版 0 01-19-04 11:17 AM

現在的時間是 06:35 AM

手機版 | APP版