Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 11-04-02, 04:58 PM   #1
boy
Senior Gamer
bye~~

註冊日期: Dec 2001
今季科蘭與雲尼史特羅既比較..

科蘭 2 場正選, 10 場後備上陣, 其中 1 場打足全場
共上陣247 分鐘, 入2 球

雲尼史特羅 9 場正選, 1 場後備上陣, 其中 5 場打足全場
共上陣802 分鐘, 入4 球, 其中3球係12碼

科蘭都幾勁架~

copy from 足版

舊 11-05-02, 12:53 AM   #2
雙星
God of Gamer
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
兩條友都

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-02, 08:00 AM   #3
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
應該話雲尼屎到來見左底定係話科難開始發力好呢@_@

舊 11-05-02, 03:29 PM   #4
沉默是金

雲尼屎到來今年跌晒WETT=_=

舊 11-05-02, 11:50 PM   #5
owen10
Game Master

註冊日期: Jul 2002
d人熟曬佢d踢法..i think
owen10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-02, 11:15 AM   #6
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
老費成日轉陣,雲尼斯杜箂好難去適應
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-02, 01:48 AM   #7
itcwai
Ultimate Gamer
潛艇基地九十九號

雲兄比人捉倒路啦,樹大招風.

睇過科蘭世界盃果球禁區頂volley同上場cur右上角...
唔明因乜佢上季會食旦旦? (我上年冇有線,冇睇到)

舊 11-07-02, 10:29 AM   #8
沉默是金

引用:
Originally posted by itcwai :

睇過科蘭世界盃果球禁區頂volley同上場cur右上角...
我同你相返~~今年冇CABLE睇=_=

舊 11-08-02, 02:57 PM   #9
itcwai
潛艇基地九十九號

引用:
Originally posted by PENNYKKS :

我同你相返~~今年冇CABLE睇=_=
世界盃都唔睇??

舊 11-08-02, 03:27 PM   #10
沉默是金

引用:

世界盃都唔睇??
睇完就cut了

舊 11-08-02, 04:48 PM   #11
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
Originally posted by PENNYKKS :

睇完就cut了
我同你一樣呀

舊 11-08-02, 05:47 PM   #12
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
引用:

上季佢出場涉時間0既
同埋佢好似有唔少必入波唔入...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-02, 09:53 PM   #13
itcwai
潛艇基地九十九號

引用:
Originally posted by sugihara :

上季佢出場涉時間0既
同埋佢好似有唔少必入波唔入...
咁計場數佢個入球率就唔抵咯...

舊 11-08-02, 10:06 PM   #14
Magic Q
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
上年科蘭都出左幾百分鐘...
Magic Q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-02, 10:20 AM   #15
沉默是金

引用:
Originally posted by 搖妖傑 :