Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-30-02, 11:06 PM   #1
咭咭王子(一V一)p
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
婉婉終於都出cd啦!

暫時只知道有"我老婆未夠秤"主題曲---"我未夠秤"
係AVCD
聽日去買!!!!!

舊 10-30-02, 11:27 PM   #2
Kessoon
Account Locked
機動戰士開發計劃

註冊日期: Aug 2002
你點解鍾意車婉婉既??????
Kessoon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-02, 11:28 PM   #3
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
哈!上面冇提到你都知0既......
話時話,你又會上黎呢度0既?
唔使理咭版咩?

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-02, 12:05 AM   #4
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by Kessoon :
你點解鍾意車婉婉既??????
唱歌好聽, 人好nice, 樣夠正, 做戲好睇

引用:
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
哈!上面冇提到你都知0既......
話時話,你又會上黎呢度0既?
唔使理咭版咩?
我都係知道o左冇耐.

我2邊走嘛~!(有時走埋去mini )

此篇文章於 10-31-02 12:08 AM 被 剖剔摮(銝€V銝€)p 編輯。
咭咭王子(一V一)p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-02, 12:07 AM   #5
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by card_captor :

我都係知道o左冇耐.

我2邊走嘛~!(有時走埋去mini )
sorry...呢排為左俾自己冷靜一下,冇上咭版

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 10-31-02, 12:09 AM   #6
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
sorry...呢排為左俾自己冷靜一下,冇上咭版
而家再上來囉! (sorry...唔off了)

上面條link改o左

舊 10-31-02, 12:10 AM   #7
Kessoon
Account Locked
機動戰士開發計劃

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by card_captor :
我記得她參加新秀果時,著條里士褲,相當吸引.....
Kessoon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-02, 12:20 AM   #8
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
而家再上來囉! (sorry...唔off了)

上面條link改o左
其實你點收到風架?
我怕呢度冇乜邊個知呢回事

p.s.請收pm

死神Lv.3能力覺醒
舊 10-31-02, 12:33 AM   #9
咭咭王子(一V一)p

引用:
其實你點收到風架?
我怕呢度冇乜邊個知呢回事

p.s.請收pm
都係今日有位網友(小峰)話我知ja...我覺得自己好...咩, 咁後知後覺...婉婉出cd咁大件事都唔知><"

PS: re左

舊 10-31-02, 12:37 AM   #10
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
都係今日有位網友(小峰)話我知ja...我覺得自己好...咩, 咁後知後覺...婉婉出cd咁大件事都唔知><"

PS: re左
婉婉冇fans club網頁之類的page咩?
如果有的話點解唔上去收風呀?

死神Lv.3能力覺醒
舊 10-31-02, 12:39 AM   #11
咭咭王子(一V一)p

引用:
婉婉冇fans club網頁之類的page咩?
如果有的話點解唔上去收風呀?
得一個ja-_-"
叫婉婉車站...n世冇update了

舊 10-31-02, 12:42 AM   #12
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
得一個ja-_-"
叫婉婉車站...n世冇update了
哦...:@_@":
newsgroup有冇?

死神Lv.3能力覺醒
舊 10-31-02, 12:53 AM   #13
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
卡卡
我唔知婉婉出碟
你係邊度收到架

舊 10-31-02, 12:55 AM   #14
大粒麥
最後衝刺......

引用:
Originally posted by JACKY :
卡卡
我唔知婉婉出碟
yes,me too

how manh about???

thx all

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-02, 12:57 AM   #15
咭咭王子(一V一)p

引用:
卡卡
我唔知婉婉出碟
你係邊度收到架
樓上有講.......小峰今日o係CF開topic...佢俾o左張poster我睇(樓上都有link, click入去睇圖的左下角)

舊 10-31-02, 12:58 AM   #16
咭咭王子(一V一)p

引用:
哦...:@_@":
newsgroup有冇?
我唔多去newsgroup....淨係去game & 模型果個....俾你一講..而家去搵搵先

舊 10-31-02, 12:59 AM   #17
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by Kessoon :

我記得她參加新秀果時,著條里士褲,相當吸引.....
果時個樣勁娘:@_@":

舊 10-31-02, 01:11 AM   #18
JACKY
Moderator

但我買學友隻碟都唔見出左
琴日係HMV 都唔見
唔通眼大睇唔到

舊 10-31-02, 01:13 AM   #19
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
卡卡
我唔知婉婉出碟
你係邊度收到架
哈哈...Jacky呢舖老貓燒鬚喎......

死神Lv.3能力覺醒
舊 10-31-02, 01:27 AM   #20
JACKY
Moderator

引用:
哈哈...Jacky呢舖老貓燒鬚喎......
成日都燒架喇, 唱片公司夠膽死唔跟報價單個日子出碟
千嬅萬紫千紅演唱會同KELLY 飛天舞會演唱會已經燒左

TO ALL
聽日如果見到婉婉出碟唔該講聲

此篇文章於 10-31-02 01:47 AM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-02, 01:30 AM   #21
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:

成日都燒架喇, 唱片公司夠膽死唔跟報價單個日子出碟
千嬅萬紫千紅演唱會同KELLY 飛天舞會演唱會已經燒左

聽日如果見到婉婉唔該講聲

婉婉聽日響本殖民星有function咩?
下次幫我預測埋GiGi幾時光臨本殖民星好喎!

死神Lv.3能力覺醒
舊 10-31-02, 09:55 AM   #22
沉默是金

我此總LIKE佢彩色世界個張多D:@_@":

舊 10-31-02, 11:22 AM   #23
咭咭王子(一V一)p

其實我都係睇到佢張poster咁寫我先開topic咋...-.-"
如果真係未出的話唔好話我...我都可能俾張poster老點...

Anyway, 我陣間都會去188睇睇

舊 10-31-02, 12:10 PM   #24
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

steal my pic......
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-02, 05:30 PM   #25
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by 卡遜 :
steal my pic......
係你的!?
sorry...
之前小峰俾我睇...

論壇跳轉

現在的時間是 11:52 PM

手機版 | APP版