Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-17-04, 09:52 PM   #126
月之民 ̄▽ ̄
God of Gamer
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
係電影唔係ova.....

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 09:53 PM   #127
kircheis
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
CCA and F91因時間關係...無法!但都是好睇!
kircheis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 09:54 PM   #128
=PANDA=
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: Kaiser
如果睇G唔睇熱血
咁會睇咩呢

G Gundam本身係一套擺明搵銀的「Gundam」
同T-A一樣,唔當佢地係Gundam黎睇就OK了。
粒種子先係擺明搵銀的「Gundam」
繼續出既成棵搖錢樹都種到出來
=PANDA= 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 10:02 PM   #129
Robot-12412
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Bigwater
其實大家覺得turn a好睇在那裡呢
俾d觀點黎睇下
大概是這樣啦↓↓

引用:
from http://www.format-acg.org/gundam/turn-a/tu04.html
比起大叫著「不想死就不要過來」,又一面順手幹掉一隻雜魚的卡米優或胡索,
喊著「對不起!」而打倒敵人的羅蘭.讓人真正感覺到他對生命的尊重。
雖然羅蘭不是新人類,不會直接感覺到被他打倒的敵人死前的痛苦。但他卻用自己的心
去為敵人著想,去思考今天被他打倒的對手可能是個怎麼的人,也許羅蘭在駕駛技術
方面不是頂尖,但他的心靈確實是溫柔而堅強的。
turn-a gundam是一套讓人看起來舒服的作品
Robot-12412 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 10:14 PM   #130
Oaf
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
其實我都覺得f-91唔係幾好
唔係好知佢想講咩
Oaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 10:15 PM   #131
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: supermanlady
F91套ova.....
睇小說啦

交代得詳細好多

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 10:17 PM   #132
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
f-91 d BGM幾好聽ar!!
部機都好靚!!
williamsiusuper 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 10:18 PM   #133
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: =PANDA=
我其實唔係好明
如果福田係作故事果個
咁原作果個矢立肇係做咩架?
掛名用
只要你係用到矢立肇同埋富野作D野,無論你有幾外傳什至係新的都要掛佢地名
你用高達做名呀?得,原作請加矢立肇及富野光頭佬

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 10:18 PM   #134
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: williamsiusuper
f-91 d BGM幾好聽ar!!
部機都好靚!!
就係咁大把
Arcanist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 10:25 PM   #135
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Arcanist
就係咁大把
F91故事好散
就算係小說我都睇到朦朦下

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 10-17-04, 10:36 PM   #136
Arcanist
Game Master

引用:
作者: 佐藤
F91故事好散
就算係小說我都睇到朦朦下
劇場版簡直無線cut片都cut得連續性高過佢

即使就算唔散,d劇情都冇咩特別
舊 10-17-04, 10:39 PM   #137
青衣肥豬

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 阿棠
TURN X? 未見過 有動畫?

第三十六集班傻佬想走佬, 渣住部渣古幾鬼勁

豬係笨小小
唔識post 相
想睇可以copy個address

左手邊果個就係 turn x

舊 10-17-04, 10:40 PM   #138
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
作者: supermanlady
F91套ova.....
f91,如果佢唔係以movie 形式一定會好好多,以ova或者tv版出,佢將好多野宿埋做1,2個鐘既野,緊係唔得啦,仲要馬沙之反擊又係咁 !

另外我覺得x,幾好睇喎,故事易明小小,情節某程度比seed合理 b

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 10:42 PM   #139
阿棠

註冊日期: Jan 2002
XBox Live GamertagTOM AIKAWA
引用:
作者: 青衣肥豬

豬係笨小小
唔識post 相

咁既樣既? 我未睇晒成套野 會唔會係動畫入面有全相TURN X GA?

後面個波影得仲清

UE Triple.fi 10 Pro 黎左啦黎左啦黎左啦!!!!!
http://www.ultimateears.com/superfi/...ueMetallic.htm
阿棠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 10:46 PM   #140
Arcanist
Game Master

引用:
作者: 青衣肥豬

豬係笨小小
唔識post 相

咁黃既...
舊 10-17-04, 10:49 PM   #141
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
http://niigata.cool.ne.jp/room/turn/turnx/x.htm

search番尼 ge turn x 模型

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 10:59 PM   #142
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
劇場版簡直無線cut片都cut得連續性高過佢

即使就算唔散,d劇情都冇咩特別
最搞笑係我睇小說由頭到尾都唔明點解西布頓要開部F91去打人

ペルソナ5

隨時更新
舊 10-17-04, 11:00 PM   #143
HK-X-Force

註冊日期: May 2003
Turn A 除o在機體設定唔似高達同埋兩首騎呢 Op,實在無乜野可以批評

相反,Seed o既劇情就...... 我更唔滿意佢一個 shot 用 n 次......

版權新聞及文章分享:知識產權關注小組
HK-X-Force 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 11:01 PM   #144
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
作者: HK-X-Force
Turn A 除o在機體設定唔似高達同埋兩首騎呢 Op,實在無乜野可以批評

相反,Seed o既劇情就...... 我更唔滿意佢一個 shot 用 n 次......
首op都唔知幾型

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 11:03 PM   #145
青衣肥豬

我用手提電話影咋 segam my-6 得30萬像素係咁上下
呢個係我用緊既鑰匙扣黎

舊 10-17-04, 11:09 PM   #146
銀色流星
疾 風 迅 雷

引用:
作者: 佐藤
最搞笑係我睇小說由頭到尾都唔明點解西布頓要開部F91去打人
為左做低佢既岳丈大人...

此篇文章於 10-17-04 11:12 PM 被 銀色流星 編輯。
銀色流星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 11:10 PM   #147
青衣肥豬

今次影得比較清楚

舊 10-17-04, 11:34 PM   #148
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

Turn-A比人感覺好似0083同08小隊~~
較為小型o既戰爭~~
變左一粒子彈~~同一條人命都好重要~~
唔同d大型戰爭咁~~
d士兵條命仲賤過泥~~
火箭炮導彈亂咁射~~唔夠就返艦無限供應~~
仲有好似d亞寶o既賤人郁d就掉左把雷射鎗、劍同盾~~
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 11:40 PM   #149
Arcanist
Game Master

引用:
作者: 美洲豹>w<"
Turn-A比人感覺好似0083同08小隊~~
較為小型o既戰爭~~
變左一粒子彈~~同一條人命都好重要~~
唔同d大型戰爭咁~~
d士兵條命仲賤過泥~~
火箭炮導彈亂咁射~~唔夠就返艦無限供應~~
仲有好似d亞寶o既賤人郁d就掉左把雷射鎗、劍同盾~~
一粒核彈死晒既0083係小型戰爭???????????????????
舊 10-17-04, 11:42 PM   #150
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
一粒核彈死晒既0083係小型戰爭???????????????????
補違:大舊宇宙垃圾

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「魔神英雄伝ワタル」BD-BOX 好評発売中 石光 日本動漫畫討論版 248 03-29-24 08:41 PM
[動畫] 「電脳コイル」 BD-BOX化決定 Designer 日本動漫畫討論版 29 05-06-15 04:16 PM
[動畫] 劇場版 機動戦士ガンダム00 -A wakening of the Trailblazer- BD/DVD 発売中 Vol.20 money 日本動漫畫討論版 415 08-19-13 02:53 PM
[動畫] 「CANAAN」 BD BOX 7月18日発売決定 supermanlady 日本動漫畫討論版 284 06-25-12 11:08 PM
[動畫] 学園戦記ムリョウ BD-BOX化決定 money 日本動漫畫討論版 0 11-09-11 11:09 PM

現在的時間是 09:00 AM

手機版 | APP版