Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 167 667 1067 1117 1157 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1177 1217 1267 1667  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
fufufu123456 12:40 PM 01-09-17
其實各位師兄以後報喜既時候整返個spoiler會唔會好d?等非洲朋友們唔使被閃得咁灰
psidef 12:52 PM 01-09-17
作者: fufufu123456:
其實各位師兄以後報喜既時候整返個spoiler會唔會好d?等非洲朋友們唔使被閃得咁灰
其實意義不大
雷帝.嘉芙 12:56 PM 01-09-17
作者: 蛋撻王子:
師兄你咁樣FOLLOW都有既
事實次次pick up都有d怕上黎俾閃死
nestlch 12:56 PM 01-09-17
作者: stcdavidhk:
剛剛睇邪教page topic寫62萬伊莉亞!?日本有人抽佢抽左62萬yen?
揾返TWITTER, 原來係62萬YEN先抽到第二隻伊莉亞,
咁講會唔會正面少少 LOL

邪教PAGE連個YEN都冇打出黎……
~小鬼~ 12:57 PM 01-09-17
次次都係自己抽完先上黎
~小鬼~ 12:58 PM 01-09-17
作者: nestlch:
揾返TWITTER, 原來係62萬YEN先抽到第二隻伊莉亞,
咁講會唔會正面少少 LOL

邪教PAGE連個YEN都冇打出黎……
佢個垃圾page 邊有人睇....
蛋撻王子 01:03 PM 01-09-17
作者: ~小鬼~:
什麼邪教PAGE
點解完全跟唔到講緊乜野
fufufu123456 01:06 PM 01-09-17
作者: psidef:
其實意義不大
咁可能最好都系自行收聲
家下小弟見到師兄們咁悲傷都唔好意思上黎講自己中唔中
nestlch 01:14 PM 01-09-17
最正係仲有人課金比佢地, 可能佢地真心覺得做得好掛

作者: 蛋撻王子:
什麼邪教PAGE
點解完全跟唔到講緊乜野
宅X化研X呀~
蛋撻王子 01:17 PM 01-09-17
長知識了
完全未聽過呢個存在...
psidef 01:25 PM 01-09-17
作者: fufufu123456:
咁可能最好都系自行收聲
家下小弟見到師兄們咁悲傷都唔好意思上黎講自己中唔中
咁冇人會阻你講嘅, 唔中嘅人都係當多個地方發洩下咁, 總好過鬱住......
vk1052 02:17 PM 01-09-17
其實人地放閃我冇所謂, 我只係不滿係是隻GAME 本身己經1% SSR , 中PICKUP 角更加難,而且幾個EVENT 都係咁既情況
大破人間 02:23 PM 01-09-17
作者: vk1052:
其實人地放閃我冇所謂, 我只係不滿係是隻GAME 本身己經1% SSR , 中PICKUP 角更加難,而且幾個EVENT 都係咁既情況
其實FGO既PICKUP已經出哂名係堅算有PICKUP,見過統計應該係50%機率
好過唔少GAME區區個三倍
vk1052 02:31 PM 01-09-17
作者: 大破人間:
其實FGO既PICKUP已經出哂名係堅算有PICKUP,見過統計應該係50%機率
好過唔少GAME區區個三倍
如果如師兄所講咁我真係堅 , 我唯一中過PICKUP 就是魔伊
小嘉 02:45 PM 01-09-17
閃我咪閃我
我唔驚你
我會用語言反擊你
呢到唔係咁既咩w
~小鬼~ 02:45 PM 01-09-17
Fgo 個pick up 係好堅....
你望下隔離cgss...
樹靈DRYAD 02:59 PM 01-09-17
因為FGO D限定唔入卡池整大個POOL的速度唔高....再加入佢PICKUP通常都係指定1隻UP,所以佢係高D
朔望~ 03:32 PM 01-09-17
永遠行過依個板都要掩埋眼...已經慣左
雷帝.嘉芙 03:53 PM 01-09-17
之前玩World Cross Saga, 個pick up真係笑話黎
3%中Ssr, 卡池列埋所有角色機率出黎
糞角6% 廚角0.8%, 廚角pick up2倍變1.8%
依然遠低於糞角機率, 仲要每個月4隻新ssr出黎溝淡個池
由手機版發出
hell & heaven 03:55 PM 01-09-17

宅X化研X呀~
到今時今日都仲有人俾錢真係好神奇
鈴蘭 04:19 PM 01-09-17
FGO從來都係本身中5星人個機率低
但pick up一向都堅b
psidef 04:20 PM 01-09-17
作者: 鈴蘭:
我諗呢度應該得我唔同意......
stcdavidhk 04:24 PM 01-09-17
作者: 鈴蘭:
前句同意,後句就係中唔到所以考證唔到
小嘉 04:27 PM 01-09-17
Pickup都唔關事啦
連5星都中唔到
中柱機會都無
Psidef 我成日叫你練好d 12碼又唔聽
下下中柱
psidef 04:39 PM 01-09-17
咁耐以嚟淨係第三章抽過船長pool係非限定, 如果pick up係咁堅, 冇理由我非限定角多過限定角咁多......
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 167 667 1067 1117 1157 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1177 1217 1267 1667  ... 最後

返回主題版面