Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-27-12, 05:39 PM   #1126
一輝13
Junior Member

註冊日期: Feb 2012
今個星期六你們會不會出mk狩獵?
一輝13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-12, 10:43 PM   #1127
Dick
Insane Gamer
最強的二打六

註冊日期: Apr 2005
Nintendo Switch IDSW-0587-5068-6015
3DS Friend Code4897 7389 7987
PSN  IDTwofightsix
請問希少交易中那顆5星的橙色種子有甚麼用? 謝謝
Dick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-12, 05:09 PM   #1128
Squa11
Junior Member

註冊日期: Jul 2011
引用:
作者: Dick 查看文章
請問希少交易中那顆5星的橙色種子有甚麼用? 謝謝
ペピポパンプキン ?
如果是的話,主要用途便是用來作防具
南瓜裝,女角的話,撫子/桔梗裝 都要用上
Squa11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-12, 10:11 AM   #1129
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
終於買左機加game la! 新手問題,係咪要做完村長d掘石搵生肉教學先有村長任做?依加竟然卡左係開頭,同村長講野就話咩有水龍,但我入森林都係叫我掘鐵曠石一粒。。。又未有村長任。。。應該點做?

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-12, 03:36 PM   #1130
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
無記錯係去農場玩一陣,做晒D教學至有村長任接

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-13, 01:10 PM   #1131
吳政常
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
終於買左機買埋mh3g等4....
買左個擴大器多左幾粒制,但係入左電都好似唔覺佢work,
係咪要set d野先得?_?同埋有咩要注意呀?_?
我應該多數用弓,斧,輕弩既,弓為主.....
吳政常 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-13, 04:49 PM   #1132
一一
God of Gamer
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: DARK ANGEL 查看文章
終於買左機加game la! 新手問題,係咪要做完村長d掘石搵生肉教學先有村長任做?依加竟然卡左係開頭,同村長講野就話咩有水龍,但我入森林都係叫我掘鐵曠石一粒。。。又未有村長任。。。應該點做?
睇下幫唔幫到你
http://mh.tgbus.com/mh3g/zl/2011/12/...74032262.shtml

引用:
作者: 吳政常 查看文章
終於買左機買埋mh3g等4....
買左個擴大器多左幾粒制,但係入左電都好似唔覺佢work,
係咪要set d野先得?_?同埋有咩要注意呀?_?
我應該多數用弓,斧,輕弩既,弓為主.....
http://www.discuss.com.hk/viewthread...1#pid312583137
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-13, 05:55 PM   #1133
now_loading
God of Gamer
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
- del -

此篇文章於 02-24-13 10:25 PM 被 now_loading 編輯。 原因: 己解決
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-13, 10:28 AM   #1134
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
試左美版demo.
我太耐無玩MH, 而個demo又無button config, 所以有個好初心既問題: 有無得跑??
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-13, 10:40 AM   #1135
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: ahleung 查看文章
試左美版demo.
我太耐無玩MH, 而個demo又無button config, 所以有個好初心既問題: 有無得跑??
集集都係按住r跑架啦o_o
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-13, 10:51 AM   #1136
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: tung999 查看文章
集集都係按住r跑架啦o_o
thanks~

我上一隻玩既係MHP 2 (not G)
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Monster Hunter 4 | 支援 Online Play | 2013年夏發售預定 MO 手提遊戲機討論版 1035 12-12-12 04:09 PM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM

現在的時間是 09:09 AM

手機版 | APP版