Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 705 1205 1605 1655 1695 1699 1700 1701 1702 1703 1704 1705 1706 1707 1708 1709 1710 1711 1715 1755  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
細路翔 08:33 PM 08-17-18
作者: GGGG:
剛剛再課一單+補償石=60抽仍然係4星英靈都無隻
而家已經唔係抽唔抽BB既問題,而係2018泳裝池1+池3 3單以上既石抽完只係得牛肉寶2...
諗起上年泳裝10單先搞到黑優騎寶1....今次BB再勁我都課唔落去
我開始有小小討厭2號
好友們可唔可以唔好掛D未升好既泳裝角出黎(技可以唔練但靈基都唔突放隻LV1既出黎想點)
非洲不能擋,單抽出奇蹟呀施主
latfh2002 09:29 PM 08-17-18
PART2 總共600石出水著X寶2......(很傷...)(一堆裝出....)(沒BB沒劍水著....)
鈴蘭 09:43 AM 08-18-18
而家新世界既神已經變左ML
只要係四騎/外國人係ML面前都係屎一樣既存在
ko121314 11:38 AM 08-18-18
作者: 鈴蘭:
而家新世界既神已經變左ML
只要係四騎/外國人係ML面前都係屎一樣既存在
我比較鍾意殺生院, 寶具連發兼續戰能力比較高
不過如果打單1隻外國人都係ML比較神
但係我無CC父都無ML
鈴蘭 11:50 AM 08-18-18
寶具連發能力都係ML勁 而家叫BB HOLD起兩張Q卡你就會見到連續4T都出寶具
Sar8 11:53 AM 08-18-18
CBA:咪又係我既功勞
gingq7 12:37 PM 08-18-18
BB: 無我你邊有咁多Q卡
Sar8 01:23 PM 08-18-18
CBA:無我你D Q卡同屎一樣
天子 03:03 PM 08-18-18
點解術師匠叫Cuba?
~Sau~ 03:07 PM 08-18-18
2 Pack
第一Pack 冇五星, DX 寶二
第二Pack 先射斜藍傻 (見劍職金卡個時仲以為係劍梅芙), 後BB

唔中劍梅芙, 不過算
digiharuka 04:04 PM 08-18-18
作者: 天子:
點解術師匠叫Cuba?
Caster BBA >CBA
gingq7 08:00 PM 08-18-18
最後幾關鐵拳大活躍

堆10AP關插滿加成禮裝可以加大量點數,
寧願一場10AP打耐d都好過農40AP關

-----

先來一隻CBA將不可連發的群體綠寶具變成可以3連發,
再來一隻BB將不可連發的單體綠寶具(或藍寶具)變成可以3連發

判斷角色強度的基準,
已由最初"有魔放便是王", 變成現時"有NP自充就是王",
已經可以預見很快就進入"能寶具3連發就是王"的時代
朔望~ 08:03 PM 08-18-18
ML即係邊隻メルトリリス???
digiharuka 09:41 PM 08-18-18
作者: 朔望~:
ML即係邊隻メルトリリス???
Yes

把一堆當初說剋4騎只有1.5 打到面腫
Sar8 09:53 PM 08-18-18
咁係因為鎖完卡痴左線咁
本身已經係+100
然後ML自己寶具又綠放
細路翔 06:17 AM 08-19-18
佢用黑杯打外省人講緊係每回合踼5-60萬

當然係要有CBA*2
pet3 12:04 PM 08-19-18
作者: 天子:
點解術師匠叫Cuba?
紫色 老太婆 =紫色 BBA
術系=C
術系紫色 老太婆 =cba

之前不是說用BB 會不夠強化嗎?

所以你們是說莉莉絲+雙斯卡蒂 出到雙綠卡時 全強化後轉BB出來鎖卡 就可以連射4回合?
gingq7 12:19 PM 08-19-18
話說大家揀邊幾關農分?
我自己就:

探求力: 騎關 - 順便農冰, 狂蘭+雙CBA狂掃, 但因為無突滿寶石翁, 要完美配卡才能3T, 多數都要4-5T
活動力: 術關 - 順便農貝殼, 小莫沖浪+霍恩海姆+雙術閃(貪有加分加成), 3T/4T一半一半機會
空想力: 無乜好選擇, 狂關小莫沖浪好易失手, 勉強打住先

新開果三關會唔會出多d分?
gingq7 01:18 PM 08-19-18
剛剛特登升了隻雪山櫻去打弓關,
因為wave 2有3隻敵人, 可以比狂關更穩定地3T
朔望~ 02:51 PM 08-19-18
無ML既我
GN00508771 04:42 PM 08-19-18
作者: gingq7:
話說大家揀邊幾關農分?
我自己就:

探求力: 騎關 - 順便農冰, 狂蘭+雙CBA狂掃, 但因為無突滿寶石翁, 要完美配卡才能3T, 多數都要4-5T
活動力: 術關 - 順便農貝殼, 小莫沖浪+霍恩海姆+雙術閃(貪有加分加成), 3T/4T一半一半機會
空想力: 無乜好選擇, 狂關小莫沖浪好易失手, 勉強打住先

新開果三關會唔會出多d分?
探求力:騎

活動同空想都係新戈關

反正邊關都係雙師傅+BB+男朋友クハハハ咁過
gingq7 07:38 PM 08-19-18
很想要美遊,十分適合現在用來玩綠卡隊,
如果係日替我諗唔少人會想抽到突滿,
但而係係全部禮裝一齊pick up, 簡直係勸退
鈴蘭 07:51 PM 08-19-18
其實已經唔理D分 淨係睇自己想洗邊樣料
不過咁岩最新果三版D野都好缺 鎖鏈呀牙呢D.......
Sar8 08:07 PM 08-19-18
但我爭鋼
GN00508771 08:31 PM 08-19-18
作者: gingq7:
很想要美遊,十分適合現在用來玩綠卡隊,
如果係日替我諗唔少人會想抽到突滿,
但而係係全部禮裝一齊pick up, 簡直係勸退
個人感覺用落綠卡隊分別唔大咁

A卡隊先叫做睇到個分別
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 705 1205 1605 1655 1695 1699 1700 1701 1702 1703 1704 1705 1706 1707 1708 1709 1710 1711 1715 1755  ... 最後

返回主題版面