Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-31-18, 08:07 PM   #42351
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: gingq7 查看文章
暫時睇落,
command code原意係好,起碼將來好友們的一排孔/梅/奶光,每隻都會有d唔同

但現況係效果雞肋,
兼拆個command code要特殊道具實在太坑
搞到想求其塞幾張落去試玩吓都唔得
但係又唔可以出太勁太勁隻隻角都要上卡都咪話唔煩
高RARE COMMAND CODE可能以後EVENT有得換/高難度出?

(如果敢課金抽應該死硬但係我信佢敢)
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-18, 08:14 PM   #42352
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: pet3 查看文章
垃圾手遊化
沒印的朋友要被刪了
比起呢個,低技既應該剷除優先

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-18, 08:22 PM   #42353
Hextor

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: T.K. 查看文章
比起呢個,低技既應該剷除優先
唔係冇滿技術師匠同梅林咩
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-18, 08:29 PM   #42354
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Hextor 查看文章
但係又唔可以出太勁太勁隻隻角都要上卡都咪話唔煩
高RARE COMMAND CODE可能以後EVENT有得換/高難度出?

(如果敢課金抽應該死硬但係我信佢敢)
其實我諗諗下,
拆code要特殊道具 = 換code要極高成本
可能係好事

一來唔駛好煩咁每打一場要裝裝拆拆
二來換code要極高成本即係表示營運唔會預人每場換code來特化該場戰鬥,即係敵人強度會係用接近預你無裝code來平衡 (即係類似金狗/聖杯極難獲得,所以營運設計敵人強度時係最多預你+1000/lv90入去打,而唔會預你係+2000/lv100入去打)

另外我覺得唔會課金抽,
如果一開始就打算係課金抽,反而無理由set到個拆code成本咁高,
想人課金抽,一定係set到個拆code成本係零,最好等你地班人每場都換幾十個code,跟住不停要抽
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-18, 08:35 PM   #42355
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: Hextor 查看文章
唔係冇滿技術師匠同梅林咩
一街都係既野倒不需要

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-18, 09:09 PM   #42356
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
抽到個集星+25%,好似比黑貞最好?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-18, 09:25 PM   #42357
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
暫時睇落,
command code原意係好,起碼將來好友們的一排孔/梅/奶光,每隻都會有d唔同

但現況係效果雞肋,
兼拆個command code要特殊道具實在太坑
搞到想求其塞幾張落去試玩吓都唔得
岩岩出梗係要雞肋D
一出就對戰鬥好大影響既就即係同你講個戰鬥Balance會變成你無好code就可以摺埋
我諗靚Code係以後放係Event度逼你打

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-18, 09:25 PM   #42358
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 細路翔 查看文章
抽到個集星+25%,好似比黑貞最好?
得果25%有鬼用咩......又唔係唔知隻game集星用100%計
唔好唔記得拆粒野出黎要item架

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 07-31-18, 09:37 PM   #42359
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
黑貞就算開左1技都吸唔哂D星
得25%食穀種咩

舊 07-31-18, 09:37 PM   #42360
gingq7

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
岩岩出梗係要雞肋D
一出就對戰鬥好大影響既就即係同你講個戰鬥Balance會變成你無好code就可以摺埋
我諗靚Code係以後放係Event度逼你打
很可能係3星code放落活動高難關度當獎勵(參照金狗)
4星code可能幾個活動派一張(參照聖杯)

而5星code? 等開完5星狗肉就會開了
舊 08-01-18, 12:04 AM   #42361
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
術師匠升技隻介指要打邊關??

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 12:06 AM   #42362
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 天子 查看文章
術師匠升技隻介指要打邊關??
巨人の指輪 (北の境界) 是靈4 , 不是升技

升技是 オーロラ鋼 ( 雪と氷の城)

此篇文章於 08-01-18 12:09 AM 被 digiharuka 編輯。
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 12:56 AM   #42363
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
中到斯卡哈但沒藍技石沒錢(紅黃反而有150粒)

現在吃石頭升錢等星期五時一口氣升高她吧

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 01:46 AM   #42364
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
諗住有新系統可以玩,但d code能力麻麻(其實見佢得1,2星都知),仲要好難抽...(抽齊10張用左20萬友點)
諗住裝住玩下先,點知原來綠方換係期間限定,遲d拆返出o黎要用黃方換
好彩エミヤ雪藏緊唔會用.遲d有勁code一定要裝俾黑貞
引用:
想抽主要係前幾日俾酒吞+奶光果關打到火滾
先試紅卡隊, 我隻NP回轉能力一流的寶1妖后, 被打到完全放唔出寶具
轉藍卡隊, 寶1阿榮,寶1C狐和寶1孔明又係一齊被打到放唔出寶具

雖然最後靠打了快10次和B叔一人打晒奶光一條血無用令咒過左,
但都諗住呢幾日內搵隻C匠配騎金時入去車死佢地
果關我用jack+3個盾角去打唔搵人做肉盾唔俾佢減NP真係無可能出寶具

舊 08-01-18, 02:22 AM   #42365
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
抽左六萬至三張code

此篇文章於 08-01-18 02:36 AM 被 柚原このみ 編輯。
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 07:55 AM   #42366
gingq7

現在友抽池的1-2星code其實唔駛浪費時間抽,
因為抽完都唔會裝上去
舊 08-01-18, 08:42 AM   #42367
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

綠方換唔係期暗限丫 限既係減價版
你見有幾粒係收得貴既 應該每個月都有

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-01-18, 09:15 AM   #42368
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
正常100綠方的每月更新吧, 各色3粒
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 09:44 AM   #42369
gingq7

我估拆code果件道具應該都會每月俾人用綠方換3粒

只能用黃方換的話肯定課長都頂唔住
舊 08-01-18, 09:51 AM   #42370
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
我估拆code果件道具應該都會每月俾人用綠方換3粒

只能用黃方換的話肯定課長都頂唔住
如果要成千粒膠換都死啦
真係人都癲, 而且似乎新一輪5000禮裝又開始, 真係好難搞

舊 08-01-18, 10:04 AM   #42371
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: ko121314 查看文章
如果要成千粒膠換都死啦
真係人都癲, 而且似乎新一輪5000禮裝又開始, 真係好難搞
新一輪工房禮裝自己用得5%效果, 放俾朋友用15%效果先痴線.
完全是嫁衣禮裝

照呢種方式繼續出來去,
等出埋15%錢禮裝和絆禮裝後, 搞不好就是新一輪刪朋友標準
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 10:17 AM   #42372
gingq7

引用:
作者: 大破人間 查看文章
新一輪工房禮裝自己用得5%效果, 放俾朋友用15%效果先痴線.
完全是嫁衣禮裝

照呢種方式繼續出來去,
等出埋15%錢禮裝和絆禮裝後, 搞不好就是新一輪刪朋友標準
佢地停左一年終於諗到點消玩家的綠方,就係code和嫁衣禮裝

可惜我換新所長果日我一時間無諗到code係和綠方有關,所以順手就換晒5張用左5000綠方
但下次如果係15%錢禮裝和絆禮裝都係焗住要換齊,
由其是15%錢,無張突滿係手真係隨時被斷交
舊 08-01-18, 12:08 PM   #42373
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
中間離開左半年有多無玩
由上年萬聖節到齊格我都無打過
而家真係唔多夠正方形

幾時開nero fes

舊 08-01-18, 01:09 PM   #42374
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
有1/4好友都無掛2%或10%錢禮裝出黎,如果出15%真係唔知刪唔刪好
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-18, 01:55 PM   #42375
gingq7

咁有時又真係需要NP50%禮裝的騎職好友打周回

但掛2%錢禮裝就真係....

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 09:53 PM

手機版 | APP版