Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
日本動漫畫討論版><一時休載>押切蓮介「ハイスコアガール」SNKプレイモアが著作権侵害に対して、スクウェア・エニックスを刑事告訴
J+1 10:28 AM 08-12-18
合計90人斬...嗰90係咩人...

由手機版發出
鈴蘭 10:31 AM 08-12-18
咪一般玩家
不過同梅原/板蘇打街2,一般人練多十年都唔夠打架啦.......你估隻game好似街5咁出個昇都要講運氣咩......
小昭Teddy 12:57 PM 08-12-18
返黎喇
stevenfan 12:51 PM 08-13-18
作者: 鈴蘭:
咪一般玩家
不過同梅原/板蘇打街2,一般人練多十年都唔夠打架啦.......你估隻game好似街5咁出個昇都要講運氣咩......
初化出昇真係要講運
尼路 09:40 PM 08-13-18
如果最後一日唔炸彈人送左佢,個張電話卡就可以成為一個傳說
mkmonkey 09:46 PM 08-13-18
D 街機 game 由 SNK 出品變左其他 game 好唔慣 ...
小昭Teddy 02:53 AM 08-14-18
好心搞活動一係就唔好搵D咁勁既人, 一係就叫佢地當表演賽咁, 玩下野, 放下水啦....
s2001154 09:33 AM 08-14-18
舊時香港機鋪打交照計唔見骨都見血
呢個年代既日本機鋪開片只是扯衫??
鈴蘭 11:22 AM 08-14-18
作者: stevenfan:
初化出昇真係要講運
初代出昇難係入力要求要準
街5出昇係講你有無拜神
亍 ◣ 12:08 PM 09-02-18
#08所以落得街場打就請先練好武功作為防衛
書仔 09:12 AM 09-06-18
第8集我好同情男主,一心想挑戰女主,偏偏女主明知個制有問題下都照打,完全當男主是傻瓜
鈴蘭 10:05 AM 09-06-18
春雄必須死
又整喊小春
高級嘍囉 10:45 AM 09-06-18
作者: 書仔:
第8集我好同情男主,一心想挑戰女主,偏偏女主明知個制有問題下都照打,完全當男主是傻瓜
剩用腳都可以嬴到1 round。
書仔 10:56 AM 09-06-18
其實我覺得勝負並不重要,你全力炒我2場完美我都覺得無問題,因為真的技不如人,但你現在對住一個決心這麼大的人,做出這種完全無視的行為,我就好同情男主了
呂鳳仙 04:38 PM 09-06-18
大野晶要認真主角根本冇可能贏到
佢其實自己都避免同主角對打,只係想跟住主角同佢一齊玩。

所以主角必需死,有2條女同你打機,但就成日只想分勝負
KENSNAKE 12:20 AM 09-10-18
男主角打機同打交都唔夠打

俾蘇聯佬捉到一次基本上可以收工。
事丫娃些 11:43 PM 09-10-18

山下しゅんや @ShunyaYamashita
大野さん。

押切蓮介 @rereibara
映画「ヘイトフルエイト」を観ながら最終的なペン入れを終わらせてしまうとは・・ 後は仕上げだ!何の映画を観ながらやろう。
真!DC 12:31 AM 09-15-18
都拖你手了還不明白嗎
由手機版發出
KENSNAKE 08:51 AM 09-15-18
作者: 真!DC:
都拖你手了還不明白嗎
由手機版發出
最忌有自信。
鐵之侍 11:22 AM 09-15-18
想當年我和蠢雄(作者)一樣都是SS派呢~

小春果然是天材,蠢雄也退步太嚴重
kyu 05:05 PM 09-15-18
作者: 鐵之侍:
想當年我和蠢雄(作者)一樣都是SS派呢~

小春果然是天材,蠢雄也退步太嚴重
的確,而且他不是擅長用軍佬嗎? 他竟然輕敵不用軍佬。
下回兩位女角於機竇正面交鋒了吧????
真!DC 11:59 PM 09-18-18
長髮之後戰力高左好多(各種意味)
書仔 08:26 AM 09-20-18
女大十八變呢,真的戰力高了很多,現在有少少想殺左男主
亍 ◣ 05:05 PM 09-22-18
冇諗到一個credit如何打到最耐時間

最後一個kof畫面都冇
鈴蘭 05:07 PM 09-22-18
作者: 真!DC:
長髮之後戰力高左好多(各種意味)
春雄必需死
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 

返回主題版面