Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-16-17, 01:15 PM   #9201
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
終於搞掂... 起得返VMAX同艦得返半格血既情況磨掂
我係last waveD其他機成日被射死, 唔係就艦被射爆我手動差可能
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-17, 01:33 PM   #9202
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
射卒要map炮攪..你有哈大人應該行前半格就射得晒...

否則Vmax可能要練企位食晒d流彈....
由手機版發出

此篇文章於 08-16-17 01:37 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-17, 01:50 PM   #9203
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
唔駛架,自己友企晒最下兩行, vmax1個上去打愁哥,出晒4隻港姐就出1次vmax秒晒,就唔會有射機打艦

我好似f91上埋去打愁哥
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-17, 03:24 PM   #9204
qqabc

港姐係咩
btw第一次終征...
舊 08-16-17, 03:26 PM   #9205
J+1
望過黎呀!!!!!!

嗰堆射卒 來源揾人答

問題點解會變成打愁哥?
由手機版發出
舊 08-16-17, 03:39 PM   #9206
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
堆卒叫郭士尼, 玩諧音
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-17, 04:18 PM   #9207
ShinDou

打the o先岩 XD
舊 08-16-17, 08:23 PM   #9208
ShinDou

睇唔明點解精VS29好多其他人用白戰國送珠都打到,白戰國夠頂咩﹖好多都係複製陣,白戰國,朱古力CC,大神,盾反,紫光武

我爭隻紫光武抄唔到佢地,手上好似都冇紫光武呢D又燒又大力既機 @@
舊 08-16-17, 08:31 PM   #9209
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
唔係白戰國夠頂,係紫光武殺得快姐
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-17, 08:46 PM   #9210
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
都係最後上到4粒火以上你就贏咁囉

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-17, 08:55 PM   #9211
ShinDou

點解4粒火﹖4粒火唔係扣得好少咋咩﹖

打過D射陣落左今期隻射大器,佢配埋黃光武,都真係幾難殺,因為BUFF行得太快狂補血,我都凸1下變大器用下先 @@
舊 08-16-17, 11:03 PM   #9212
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 08:47 AM   #9213
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
無水著尼雅嘅?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 01:35 PM   #9214
J+1
望過黎呀!!!!!!

總算整到條vs29 片出來

https://youtu.be/DOlwdkBEEVc
由手機版發出
舊 08-17-17, 03:12 PM   #9215
qqabc

all in 6抽衰哂0KS
舊 08-17-17, 03:15 PM   #9216
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
all in 6抽衰哂0KS +1

舊 08-17-17, 03:15 PM   #9217
ShinDou

今次活動隻隻都勁,連30石黑妹都咁勁,冇晒石射了

盾ks冇想像中咁屈,不過要3分2血以上果陣1野秒先殺到,拳健1唔知秒唔秒到, 平時打巨靈女神扣到3,4萬
舊 08-17-17, 03:16 PM   #9218
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: ShinDou 查看文章
今次活動隻隻都勁,連30石黑妹都咁勁,冇晒石射了

盾ks冇想像中咁屈,不過要3分2血以上果陣1野秒先殺到,拳健1唔知秒唔秒到, 平時打巨靈女神扣到3,4萬
佢本身都厚甲厚血, 都沒咩野可以秒到佢, 秒唔到佢就玩哂仲唔夠屈
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 03:28 PM   #9219
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
部kaiser其實滿血狀態都巳經夠勁
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 03:30 PM   #9220
ShinDou

要睇拳健1秒唔秒到

其實如果對面得番1隻既話巨靈女神屈過佢, 我有次殺錯先後次序殺剩佢1隻, 普通機打佢反擊補番滿血,殺極殺唔到炒左
舊 08-17-17, 03:32 PM   #9221
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
1% d pool 真係唔敢掂, 天元值唔值博?
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 03:34 PM   #9222
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: ZeroChow 查看文章
1% d pool 真係唔敢掂, 天元值唔值博?
睇你石多唔多, 天元麻麻地, 但水著尼亞係好強既盾指, 可以令ks屈多一層...而且水著比較難再抽到
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 07:34 PM   #9223
qqabc

普通kaiser招絕係特殊燃燒, KS反而唔係
舊 08-17-17, 07:39 PM   #9224
J+1
望過黎呀!!!!!!

21號生放

https://twitter.com/srw_game/status/898145730547695617
由手機版發出
舊 08-17-17, 08:03 PM   #9225
ShinDou

引用:
作者: J+1 查看文章
總算整到條vs29 片出來

https://youtu.be/DOlwdkBEEVc
由手機版發出

原來隻紫冥王咁勁,連愁哥都上到火,我等下次派3星V PART先搞了,不過你有13號機都只係贏少少,部13號機都就死 @@ 冥王上4粒13TURN燒既火就1定燒得死佢﹖

我可能用白平板代你13號機個位試下 @@ 不過大神我得小,可能我要出黑妹穩秒胸鳥先得,個分身我打親都超過1半避到既

等生放果30石射下黑妹先

此篇文章於 08-17-17 08:08 PM 被 ShinDou 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:59 AM

手機版 | APP版