Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 39 79 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 99 139 189  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
3headmonkey 10:55 PM 12-02-17
作者: LR猫:
10COST R卡禁用大會係咪即係用得SR?
照計應該 U, UC 都用得!
冬雨 11:56 PM 12-02-17
作者: ikari28:
1) 入item code印既卡唔食卡位
之前幾張計credit數既卡(董白同4張漢卡)
都係比item code
依家D新ex就屈你自動立即印
我好懷疑係得登做黎食你卡位
龍玉商店個D,起碼我都可以選幾時買EX卡先印
但最近EVENT個D就一打到EX,就下次就要印,想去大機望下卡都冇機會Orz

即係酒場交換?

除此之外仲有咩卡印時要入credit?

因為我個fd之前印皇甫嵩唔食卡位,我就唔知佢係咩方式印以為係緣
3種情況印卡 不食卡位~

1. 入ITEM CODE印 (之前4張漢)
2. 交換揭示版後印(要俾錢印的那種),即是C/UC以外
3. 再印刷
可能你朋友係上網登用別人解任的卡,然後再印刷?

10COST R卡禁用大會係咪即係用得SR?
應該係,LE應該都OK?

作者: 番薯勤:
應該係
但好似吳礎咁銀咭EX唔知佢點計
應該都當係R?

EX貂蟬 係金,應該打大會可以落?
番薯勤 06:01 PM 12-03-17
作者: 冬雨:

應該都當係R?

EX貂蟬 係金,應該打大會可以落?
原來銀EX 係deck list 係計 R

EX貂蟬計金所以ok
血之淚 06:24 PM 12-03-17
https://youtu.be/hOYyt38hWDY

呢個真心正
maxwaver 01:28 PM 12-04-17
琴日得閒晨操左個四連勝,赤壁堅燒真係好開心
隻1.5槍仲有咩好選擇,成日比人一下熔左...

LR猫 01:47 PM 12-04-17
作者: maxwaver:
琴日得閒晨操左個四連勝,赤壁堅燒真係好開心
隻1.5槍仲有咩好選擇,成日比人一下熔左...
ふんばれ!

有柵又有號令~
6eo 03:10 PM 12-04-17
強推復活2黃宋謙
ikari28 03:55 PM 12-04-17
EX呂蒙...
LR猫 10:02 PM 12-06-17
想問問icon個頭像同支旗啲嘢係係邊度set?
冬雨 10:50 PM 12-06-17
想問問icon個頭像同支旗啲嘢係係邊度set?
係大機台set

アイテムの購入と變更
kev00269270 12:05 AM 12-07-17
作者: 冬雨:
係大機台set

アイテムの購入と變更
話說聲音今代係咪都係買兵?
個個人個奧義master都唔同
ikari28 09:38 AM 12-07-17
作者: kev00269270:
話說聲音今代係咪都係買兵?
個個人個奧義master都唔同
大部份都要比錢買
例如由衣system voice 好似要80蚊
好貴,我打由衣deck都唔買
gun2506 10:01 AM 12-07-17
作者: 血之淚:
https://youtu.be/hOYyt38hWDY

呢個真心正
變態...
LR猫 10:05 AM 12-07-17
作者: ikari28:
大部份都要比錢買
例如由衣system voice 好似要80蚊
好貴,我打由衣deck都唔買
去日本用YEN比平好多
b_boy 10:20 AM 12-07-17
唔捨得買聲+1
隻粗點嬋諗住個計係廢計, 但見完人玩又OK過癮
LR猫 10:53 AM 12-07-17
作者: b_boy:
唔捨得買聲+1
隻粗點嬋諗住個計係廢計, 但見完人玩又OK過癮
睇人頭回士氣同武力
歐洲人可以用
非洲人如我可以收皮
6eo 05:02 PM 12-07-17
抽中就好, 抽唔中其實幾麻煩
之前對到人用5魅粗蟬, 對面抽2次都係加落隻1cost槍到
LR猫 05:08 PM 12-07-17
作者: iamleoluk:
抽中就好, 抽唔中其實幾麻煩
之前對到人用5魅粗蟬, 對面抽2次都係加落隻1cost槍到
睇youtube有條片拍咗兩下都係落自己,四士氣開完兩下剩六士氣
第三下加落1cost槍

做乜觀廣咁多人推紹嬋關平wara
6eo 09:23 PM 12-07-17
睇youtube有條片拍咗兩下都係落自己,四士氣開完兩下剩六士氣
第三下加落1cost槍

做乜觀廣咁多人推紹嬋關平wara
https://www.youtube.com/watch?v=4Tms...ature=youtu.be

LR猫 10:43 AM 12-08-17
9am前同11pm後我呢啲四品係link唔到人
有條__晨操都雙IC_佢老_

呢幾日多咗日玩,因為甄姬要多set貼紙?
番薯勤 08:20 PM 12-08-17
9am前同11pm後我呢啲四品係link唔到人
有條__晨操都雙IC_佢老_

呢幾日多咗日玩,因為甄姬要多set貼紙?
應該係幫朋友攞印花啦
傑斯特 01:01 PM 12-09-17
多IC都唔係咁玩丫嘛
我4號機打完
3號機玩家一邊攻城一邊過4號機入錢
8點幾明明都無咩人唔駛咁掛

要支旗有角色樣要用200次?
用100次我淨係轉到頭像
番薯勤 01:48 PM 12-09-17
作者: 傑斯特:
多IC都唔係咁玩丫嘛
我4號機打完
3號機玩家一邊攻城一邊過4號機入錢
8點幾明明都無咩人唔駛咁掛

要支旗有角色樣要用200次?
用100次我淨係轉到頭像
咁的確係仆街黎嘅
其他人想玩都冇得玩

旗要250次
係香港要對一張咭好忠心先攞到
莫講話用同一副DECK
由一開始到而家都玩唔到250場

kev00269270 02:47 PM 12-09-17
我得2張IC都試過做依種事....
我都唔想
明明登記都隔左10個號碼
依家旺角D人兩邊登記,成日一飛就飛10個8個
有時第一張IC就快打完見第二張IC到都會先入錢...
柚原このみ 04:59 PM 12-09-17
作者: 番薯勤:
咁的確係仆街黎嘅
其他人想玩都冇得玩

旗要250次
係香港要對一張咭好忠心先攞到
莫講話用同一副DECK
由一開始到而家都玩唔到250場

得關公、張皇后同馬姬旗
第一 ... 39 79 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 99 139 189  ... 最後

返回主題版面