Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 04-15-19, 03:23 PM   #1
肉羊哩咖
Ultimate Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
有冇人會訂 Disney+ ?!

上個禮拜個 Star Wars Celebration 放咗啲 The Mandalorian 嘅片,畀在場人仕睇,但唔畀錄,不過有啲幕後花絮同轉述,聽落令本人想落搭~~~

佢話唔畀,一樣照有人偷拍,有睇趁手。

睇咗更加想落搭,主角(未開名,個個叫佢 The Mandalorian)型到爆,場景同風格完全有返 456 話(包埋R1)嘅氣氛出嚟,編劇係有份寫 The Clone War,信心保證。加埋後者都會埋尾(證明有人停錯騷),好嘢!

不過要等出年~

此篇文章於 04-15-19 11:49 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-19, 04:11 PM   #2
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
當然想但先有中文版再說吧,畢竟應沒這麼快

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-19, 05:57 PM   #3
Eking

註冊日期: Feb 2006
佢真係有心, 中文唔成問題啦, 我會等MARVEL 戲/劇上左先~

舊 04-16-19, 01:00 PM   #4
肉羊哩咖
griffin611

The Clone Wars S7,最後一季全十話,冇講係咪「開台」就有,暫時睇住 Teaser 先

舊 04-29-19, 03:23 AM   #5
肉羊哩咖
griffin611

近日確定咗,會有 MCU What-if 系列開拍,應該係動畫,只公怖咗第一話係如果 Peggy Carter (隊長個至愛)接受咗超兵藥,變咗美國隊長,反而 Steve Rogers 變咗鐵皮佬,套甲由 Howard Stark 製作。原MCU 演員配返音。

來源:
https://screenrant.com/marvel-what-i...gers-iron-man/

舊 04-29-19, 07:07 AM   #6
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
如果marvel系列質素唔錯的話應該會

IM@S CGSS: 203480428
新手入坑

All IN or Nothing
搖搖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-19, 12:21 PM   #7
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
收費點計先
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-19, 12:26 PM   #8
肉羊哩咖
griffin611

美帝嗰邊 US$6.99 一個月,一舖過畀一年就 US$69.99。其餘嘅未公怖,因為出年先有,遲啲應該有聲氣。

補充一下,公怖咗會上D+嘅 MCU 片有:

Loki
Falcon and Winter Solider
Wanda and Vision
Hawkeye
Marvel What-if

此篇文章於 04-29-19 12:28 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 05-06-19, 06:01 PM   #9
Eking

註冊日期: Feb 2006
Loki 個套竟然用ENDGAME個條TIMELINE分支, 應該會偏向娛樂性~ ?

舊 05-09-19, 02:48 PM   #10
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
好奇問下

D+呢個服務係點買到?下載App?Chromecast?抑或好似Amazon咁又要買裝置插入電視HDMI度?

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-19, 02:50 AM   #11
肉羊哩咖
griffin611

唔知,聽講 Apple TV 會有 app,因為早前公怖個服務時出埋個 UI,斷估點都會有 mobile app,其他智能電視、PS、XBox 點就唔清楚。

舊 05-17-19, 11:30 PM   #12
肉羊哩咖
griffin611

開咗楝樓咁耐都未講埋有乜戲碼,罪過罪過~

Disney:
所有戲,包括咱家作品,Pixar 仲有埋啲陳年舊片,有部份舊嘢因為要政治正確,內容會作出修正。唔記得有無嗰一大渣 Disney TV 戲同動畫份。

Star Wars:
全部電影齊全,不過唔洗審,肯定頭三部曲都係畀 Lucas 「執過晒」(啫係破壞晒)嗰啲版本! 新嘢除咗上面提到嘅 The Mandalorian 之外,仲有 R1 入面位男主角 Cassian 個前傳,仲有一部詳細未明嘅真人版作品(唔會係 Ryan Johnson 執導掛?)。動畫有The Resistance,同 The Clone Wars 最後一季。

MCU:
專屬作品:Loki,Falcon and Winter Soldier (前者仲未叫隊長,又係前傳?),Hawkeye 担正作品,Wanda and Vision, MCU What-if (動畫);當然有齊全部 MCU 電影,去到 Endgame 咁話。

Fox:
只記得嘅好似有 The Simpsons,但唔記得係新定舊。

此篇文章於 05-17-19 11:33 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 05-22-19, 02:56 AM   #13
肉羊哩咖
griffin611

[MCU] 有消息指,套 Falcon and Winter Solider 有新料:共 6 話,除咗兩位主角繼續担崗之外,仲有 Agent 13 同 Zemo。都係原演員做返;但係個故仔發生係時間未知。
-----
[FOX] 阿洛部招牌作品之一 True Lies 傳會開新版,詳情唔知。

舊 05-22-19, 04:25 PM   #14
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
唔知,聽講 Apple TV 會有 app,因為早前公怖個服務時出埋個 UI,斷估點都會有 mobile app,其他智能電視、PS、XBox 點就唔清楚。
前幾日部三叔突然出現左APPLE TV

不過行機鎖左區唔俾日帳LOGIN

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-19, 11:33 PM   #15
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
前幾日部三叔突然出現左APPLE TV

不過行機鎖左區唔俾日帳LOGIN
Airplay 2 嘅關係,你部電視夠新就有得玩。

舊 07-14-19, 11:29 PM   #16
肉羊哩咖
griffin611

-del-

此篇文章於 07-14-19 11:33 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
舊 07-14-19, 11:32 PM   #17
肉羊哩咖
griffin611

Jon Favreau 上 Jim Kimmel 個騷做訪問,講到寫緊 The Mandalorian S2 咁話,咁有信心?!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Disney Infinity 3.0 八仙果 電視遊戲討論版 148 08-10-16 11:55 AM
[多機種] Disney Universe neo 電視遊戲討論版 7 11-19-11 06:31 AM
[Wii] Disney Sing It 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 07-21-08 09:45 AM
[多機種] [Wii,PS2]Disney Princess(用Wii Remote化身Disney公主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 09-18-07 11:27 PM
Disney Magic syncmaster Neo Music UNIVERSE 2 01-11-05 12:09 PM

現在的時間是 02:35 AM

手機版 | APP版