Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-09-04, 11:08 PM   #1
Fio
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
點先可以介咬手指...?

成廿歲人都成日咬,咬完仲要噴出o黎,@又@過,鬧又鬧過,有時叫佢唔好咬仲要俾佢鬧返轉頭,好似教仔咁,唉.....

其實有咩醫生可以睇,或者有咩方法可以介左佢?
thx for reply
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-04, 11:09 PM   #2
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
其實有咩問題?
阿同學同加奶油都係咁

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-04, 11:12 PM   #3
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
令我想起從前的同學

舊 09-09-04, 11:22 PM   #4
果個
GAF足球隊9號仔

註冊日期: Mar 2003
斬手指避牙齒

佢去完廁所唔比佢洗手&全日禁用水洗手~
紙巾都唔好比佢~
睇佢仲敢5敢咬

╚╩╩╩╩╩╩═╝

邊個.阿邊個.唔知邊個

深知無以為報,唯有就此算數!
GAF史上最強足球隊 -- 成員表 & 報名處

只要不醒過來 .這就不是夢
果個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-04, 11:23 PM   #5
沈小丸
Game Master
不想再有後悔..

註冊日期: Feb 2004
[bb時候]
聽講有一種方法係e生會用..就係查d怪味既野係bb隻手指度..等佢地食到覺得好難食,之後就唔會再放手指入口...

不過人大左就唔知

║║☆║╚╣║║│║╩╣ ╚╗╔╣║║║║
╚╝ O═╩═╩═╩═╝★ ╚╝╚═╩═O
沈小丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-04, 11:23 PM   #6
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
叫佢經常緊握拳頭...那有手指咬...
戴口罩...隔住無得咬...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-04, 11:27 PM   #7
Madoka
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
好核突...
阿媽對付BB就用白花油
但廿幾歲人...冇d自制能力架咩
Madoka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-04, 11:32 PM   #8
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
見過咬手指d人隻手咪唔會咬囉ww

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-04, 11:33 PM   #9
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
剪哂d指甲...

<---e+冇得咬

舊 09-09-04, 11:36 PM   #10
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
我隻主婦手...
成日都咬甩皮....."

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-04, 11:44 PM   #11
湯馬 c 盤旋
Game Master

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Fio
成廿歲人都成日咬,咬完仲要噴出o黎,@又@過,鬧又鬧過,有時叫佢唔好咬仲要俾佢鬧返轉頭,好似教仔咁,唉.....

其實有咩醫生可以睇,或者有咩方法可以介左佢?
thx for reply
做倒垃圾o個d工可以戒到

湯馬 c 盤旋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-04, 11:49 PM   #12
valkyrie
Crazy Gamer
VF-1A

註冊日期: Jan 2004
24小時 食波板糖

吾食糖 札起雙手
valkyrie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-04, 11:51 PM   #13
Fio

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: MSA-003
剪哂d指甲...

<---e+冇得咬
手指包括指甲,手皮,倒刺皮等,未剪都已經冇咩剩....

引用:
作者: Madoka
好核突...
阿媽對付BB就用白花油
但廿幾歲人...冇d自制能力架咩
會整到周圍都係...
佢一緊張,無聊或者睇電視都會咬,除非忙到兩隻手都唔得閒....
我覺得係精神病....
唔察覺都話je,不過我火係因為佢知道自己咬緊都仲咬,護士教佢ge方法(拎全d野唔俾自己咬)又唔聽.....
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-04, 12:08 AM   #14
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
搽d藥酒上去/火酒落去d手指到都得

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-04, 12:29 AM   #15
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
D E 習慣幾難改......
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-04, 12:38 AM   #16
Heifetz
Game Master
獨身漢子

註冊日期: Aug 2003
依靠自己意志.

http://hk.myblog.yahoo.com/cpc412
Heifetz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-04, 12:41 AM   #17
kurama
Game Master
美食獵人

註冊日期: Mar 2003
搽白花油落手指度

舊 09-10-04, 12:42 AM   #18
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
引用:
作者: kurama
搽白花油落手指度
好毒!!!!
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-04, 02:17 AM   #19
joker
Game Master
電影工作者

註冊日期: Nov 2003
Just Cut It.

舊 09-10-04, 02:56 AM   #20
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
1.睇JOJO第四部(噓)
2.長期戴手套
3.誘發佢留指甲
4.手套唔得就口罩...

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-04, 03:26 AM   #21
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
搽白花油落手,或者食D類似手指類的餅

舊 09-10-04, 06:43 AM   #22
流浪暴魔
Ultimate Gamer
青龍黃龍

註冊日期: Aug 2002
俾個奶咀佢....

全国半荘リーグ CIII
http://forum.jpmahjong.net/index.phpb
流浪暴魔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-04, 07:41 AM   #23
macross7ra
FireBomber!

食朱古力棒
食支裝糖

舊 09-10-04, 07:41 AM   #24
macross7ra
FireBomber!

引用:
作者: kyu
搽白花油落手,或者食D類似手指類的餅
搽白花油落手
一陣佢忍唔住就

舊 09-10-04, 08:39 AM   #25
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
食手指餅.........

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 09:51 AM

手機版 | APP版