Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-22-05, 04:49 PM   #1
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
PS2 既 Final Fantasy問題

請問在PS2既Final Fantasy 係唔係要online先玩得架?有無邊集唔需要online 就玩得架?
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-05, 04:50 PM   #2
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
ffx,ffx-2係offline play的
ffxi就只可online play
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-05, 04:51 PM   #3
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
10, 10-2同埋12都唔係online game

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-05, 06:49 PM   #4
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
咁呢隻game之前係唔係試過賣百零蚊架?
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-05, 08:25 PM   #5
SNAKE
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: jerry
咁呢隻game之前係唔係試過賣百零蚊架?
戈只應該係更新碟....有冇全部內容我就唔知
SNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NEW:日本04年上半年FAMI通TOP100遊戲銷量及主機銷量數據 神祕人1號 電視遊戲討論版 2 07-17-04 11:01 PM
〔ETC〕E3大展續集遊戲將大行其道,業界創造力面臨危機 nick 電視遊戲討論版 1 05-11-04 07:12 AM
NEW:IGN公佈預定E3展出遊戲名單 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 04-07-04 05:35 AM
E3参展游戏列表提前曝光 Raymondz 電視遊戲討論版 8 03-03-04 05:07 PM
NEW:美國PS2・GC・Xbox遊戲累計販売本数 -「GTA: VC」581万本 神祕人1號 電視遊戲討論版 8 01-25-04 02:43 PM

現在的時間是 07:10 PM

手機版 | APP版