Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-16-17, 08:42 PM   #35901
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
今次活動係咁跌張士姑水,已經突爆左兩張...
你乜都歐過人
我跌得1張
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-17, 08:50 PM   #35902
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
你乜都歐過人
我跌得1張
由手機版發出
解X TYPE討伐數個任要係咁刷羽蛇神個關,然後羽蛇神就派左四張比我

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-17, 09:36 PM   #35903
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
死庫水0張
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-17, 11:32 AM   #35904
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
黑貞
我養到8 7 10了
身上還有6000萬

夠錢養到10 10 10嗎?

2030 會有活動up嗎?(還是沒中過QAQ)

https://www.dropbox.com/s/n6gs2y2duc...%2032.png?dl=0
現在聽你們說用這張出4星,B+15% 這張

狂戰士 可選
賢妻貓 寶3 技4 1 4
海克力斯 寶2 技10 6 1
蘭斯洛特 寶1 技1 1

蘭斯洛特根本無用輸貓貓吧

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 05-17-17 11:39 AM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-17, 11:40 AM   #35905
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
唔夠
8升9要1200萬
9升10要2000萬

2030好似有up過 但唔記得係咩event
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-17, 11:47 AM   #35906
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
CCC開幕前有up過
好彩果陣R多1張

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-17, 11:55 AM   #35907
pet3
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
唔夠
8升9要1200萬
9升10要2000萬

2030好似有up過 但唔記得係咩event
由手機版發出
7400萬....
先10 7 10再10 10 10吧

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
CCC開幕前有up過
好彩果陣R多1張
已過了

下下要找別人有真難

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 05-17-17, 12:19 PM   #35908
細路翔
The One

你有打星角就唔洗一定裝2030架啦,你依家B服個進度求其抱隻大腿JACK+你自己本身隻師匠出星都碾爆對面啦

英國說大家抱團死
舊 05-17-17, 12:24 PM   #35909
gingq7

註冊日期: May 2008
實戰其實係狂蘭斯勁過B狐好多, 前題係要有一張寶石翁
唯一一隻狂戰有齊出星,集星,爆傷; 連奶光和土方都唔得 (奶光無爆傷,土方出唔夠星)

不過....我打種火都係B狐算, 狂蘭斯1/1/1放置play, 好似技3都未去打...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-17, 12:26 PM   #35910
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
唯一一隻狂戰有齊出星,集星,爆傷; 連奶光和土方都唔得 (奶光無爆傷,土方出唔夠星)

不過....我打種火都係B狐算, 狂蘭斯1/1/1放置play, 好似技3都未去打...
+1

我對自走炮劍蘭無好感,搞到隻狂蘭都唔想練

打種火我都係抱人地隻大腿奶光清場算

應該話依兩個月打活動基本上都無咩派過堆狂職出場

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-17-17 12:28 PM 被 細路翔 編輯。
舊 05-17-17, 12:29 PM   #35911
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
手頭上5張寶石翁
咁我可以安心俾狂籣
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-17, 12:43 PM   #35912
gingq7

引用:
作者: 細路翔 查看文章
+1

我對自走炮劍蘭無好感,搞到隻狂蘭都唔想練

打種火我都係抱人地隻大腿奶光清場算

應該話依兩個月打活動基本上都無咩派過堆狂職出場
打種火大腿我反而好鐘意隻lv100清姬, 其次狂蘭或B狐, 後兩隻寶具演出時間差唔多, 但清姬明顯最快
舊 05-17-17, 12:53 PM   #35913
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
打種火大腿我反而好鐘意隻lv100清姬, 其次狂蘭或B狐, 後兩隻寶具演出時間差唔多, 但清姬明顯最快
appmedia種火最快係清姬,大流士同血斧王,前提係3張突爆寶石翁
血斧王堅快
但係宜家用茶茶,阿拉什同大腿狂戰,因為得一張寶石翁茶茶要打一下藍卡加黃金律先滿
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-17, 01:02 PM   #35914
gingq7

我得3張無突寶石翁
之前用開自爆弓+拉二充NP, 自爆弓絆10後忍痛將海倫娜技1升到lv10後改用海倫娜, 比自爆弓更快
舊 05-17-17, 01:27 PM   #35915
pet3
The One

引用:

狂蘭斯我見佢好像得普攻比較好
超必連兵仔都殺唔死

FGO 目標預算
舊 05-17-17, 01:29 PM   #35916
細路翔
The One

引用:
作者: pet3 查看文章
狂蘭斯我見佢好像得普攻比較好
超必連兵仔都殺唔死
因為你需要5張狂蘭

英國說大家抱團死
舊 05-17-17, 01:52 PM   #35917
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
淨係講寶具的話
寶5狂Lance都係細力過寶1フラン

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-17, 03:52 PM   #35918
gingq7

淨係講寶具的話
肯娘大力過晒所有人, 但實戰根本唔會考慮先出佢
舊 05-17-17, 04:09 PM   #35919
gingq7

突然唔知更新d乜...?

------

打打吓發現黑貞果關都農得過, 因為其他關卡係出金棋, 唯獨是黑貞出塵
舊 05-17-17, 04:09 PM   #35920
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
【カルデア広報局より】
2017年5月17日(水)17:00にゲームアップデートを行いました。一部不具合の修正など詳しくは→news.fate-go.jp/2017/0517ojql/ #FateGO

舊 05-17-17, 04:46 PM   #35921
pet3
The One

FZ活動有加成的人要養嗎?
我只有藍呆養過

FGO 目標預算
舊 05-17-17, 05:20 PM   #35922
細路翔
The One

引用:

------

打打吓發現黑貞果關都農得過, 因為其他關卡係出金棋, 唯獨是黑貞出塵
果隻黑貞唔係用黎當bb個沙包試招架咩

英國說大家抱團死
舊 05-17-17, 08:23 PM   #35923
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:

------

我都係打黑貞,
今次可以打果D素材之中,
胆石真係平時最難農得出
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-17, 10:47 AM   #35924
psidef

註冊日期: Apr 2007
依家先打到殺生院, 我諗應該刷得切100個任掛

舊 05-18-17, 11:20 AM   #35925
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: axe1292 查看文章
我都係打黑貞,
今次可以打果D素材之中,
胆石真係平時最難農得出
琴晚打完100missions,今日開始農膽石
但暫時打左20場一粒都冇跌過
反而狂秘石跌左3粒,呢樣都好需要
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:43 PM

手機版 | APP版