Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43  ... 最後
日本動漫畫討論版>諫山創「進撃の巨人」#25「壁 ――ストヘス区急襲③――」(終)Vol.2
money 01:20 AM 09-08-13

神秘過客 03:07 AM 09-08-13
之前睇漫畫亂到嘔唔知佢畫咩, 原來兵長只係屈親隻腳, 點解漫畫搞到佢要退場咁款?

製作組好唔鍾意ペトラ , 死左都仲要整多佢一鑊

下集咁快又黎女巨人
小嘉 03:16 AM 09-08-13
團長唔係真係死呀
STRIFE 07:24 AM 09-08-13
今集之後應該冇人再問Levi同三笠邊個強了吧
人類最強之名不是蓋的
亍 ◣ 08:17 AM 09-08-13
死了還要鞭屍
野良猫 09:27 AM 09-08-13
亂舞之太刀(兵長.VER)
qwe 11:08 AM 09-08-13
終於知道兵長傷左乜漫畫真係以為佢斷左腳...
前半好屈, 但後半好SAD
nameH 11:26 AM 09-08-13
漫畫係完全睇唔出兵長係拗柴
亍 ◣ 11:29 AM 09-08-13
其實拗柴對兵長有影響咩?
零式 12:16 PM 09-08-13
兵長唔好有事呀

話時話呢2集睇左幾次,我都估到女巨人係邊個了....做D咁兇殘既事真係好想隊冧佢
小昭Teddy 12:17 PM 09-08-13
ペトラ
nameH 12:20 PM 09-08-13
作者: 亍 ◣:
你係問緊拗柴對一個人類有咩影響嗎?
風音 12:25 PM 09-08-13
作者: 零式:
兵長唔好有事呀

話時話呢2集睇左幾次,我都估到女巨人係邊個了....做D咁兇殘既事真係好想隊冧佢
無話兇唔兇殘,戰鬥就是這樣
SiEG~~ 12:41 PM 09-08-13
都未睇。…一陣要番去睇下鞭屍先
亍 ◣ 12:45 PM 09-08-13
作者: nameH:
你係問緊拗柴對一個人類有咩影響嗎?
即是唔可以對兵長用人的角度看???

之後佢行路都好似冇事一樣
零式 12:47 PM 09-08-13
作者: 小昭Teddy:
ペトラ

下一集!!!!!!係唔係捉果條粉皮出黎血債血償???我係預告見到佢呀
メソウサ 12:49 PM 09-08-13
作者: 亍 ◣:
立体機動你要突然轉向,著陸,全部都要靠腳頂
一下唔平衡跌落樹你都死得
真!DC 12:56 PM 09-08-13
名副其實鞭屍
p.s.原來下身冇變晒肉醬
メソウサ 02:33 PM 09-08-13
辛苦執返兩條咸魚引埋巨人
結果死多件之餘仲要逐條逐條咸魚親手掉落車
真係精神獵奇
SiEG~~ 02:35 PM 09-08-13
ペトラ
IDGAF 02:41 PM 09-08-13
22集,今集真係好慘…
估唔到連棄屍都被感動到,
好似電影Austin Powers(喜劇)咁講閒角其實都有屋企人(終於有人顧及了),
佢哋死咗都係會有人會傷心的。

兵長咁勁,早D出手咪可以活捉到女巨人同埋減少傷亡,
都唔知佢哋當初點製定作戰計畫的,
定係兵長見到自己個團被滅以及Eren被虜走先爆發出異於平常的戰鬥力?見佢眼有紅光~!
但估唔到Mikasa都會成為負累…

下集預告,阿Annie佢係幾時歸隊的呢?始終都係軍人難道不用向上級報到之類?
之前的集數已經有提Eren及Armin洞悉到奸世大約係邊位。
期待下集的劇情,睇下佢哋點應對。
nameH 02:52 PM 09-08-13
作者: LEGOCAPTOR:
22集,今集真係好慘…
好似電影Austin Powers(喜劇)咁講閒角其實都有屋企人(終於有人顧及了),

定係兵長見到自己個團被滅以及Eren被虜走先爆發出異於平常的戰鬥力?見佢眼有紅光~!

下集預告,阿Annie佢係幾時歸隊的呢?始終都係軍人難道不用向上級報到之類?
之前的集數已經有提Eren及Armin洞悉到奸世大約係位。
其實由出發到慘敗回城只係半日,憲兵隊去左蛇王半日都冇人理一d都唔出奇
神秘過客 02:56 PM 09-08-13
作者: LEGOCAPTOR:
22集,今集真係好慘…

之前的集數已經有提Eren及Armin洞悉到奸世大約係位。
前兩集咪話左你知無人可以事前知道乜野係正確o既選擇囉
mikasa 有樣野衰, eren 有咩事就失控, 無哂冷靜判斷....
簡單黎講eren 都係陀衰家黎架啦
真!DC 03:09 PM 09-08-13
相信好大程度女巨人跑左咁耐連戰幾場
已經冇乜體力先輕易比兵長壓下
下集阿明回
由手機版發出
神風@AMD 03:15 PM 09-08-13
作者: 真!DC:
相信好大程度女巨人跑左咁耐連戰幾場
已經冇乜體力先輕易比兵長壓下
下集阿明回
由手機版發出
根據公式
兵長 = 4000個士兵既戰力
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43  ... 最後

返回主題版面