Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-06-13, 06:31 PM   #201
dust11
God of Gamer

註冊日期: Aug 2010
食香港老本會俾人告
唯有食多啲日本老本
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-13, 11:06 PM   #202
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
今期起開始買殺手,俾班不思進取的主筆編劇知,銷量唔好主因係你d野垃圾

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-13, 11:47 PM   #203
gingq7

註冊日期: May 2008
殺手我買了今期(第1期)才知miss了第0期
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-13, 04:16 PM   #204
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: T.K. 查看文章
今期起開始買殺手,俾班不思進取的主筆編劇知,銷量唔好主因係你d野垃圾
ME too
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-13, 06:30 PM   #205
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
今期改番傳統畫法, 順眼番唔少, 而且彩稿質素亦高!
故仔鋪排真係唔錯, 多左劇情feel. 值得買

唯一可惜只係十零期完o既中篇作.

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-13, 06:34 PM   #206
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: D.K. 查看文章
今期改番傳統畫法, 順眼番唔少, 而且彩稿質素亦高!
故仔鋪排真係唔錯, 多左劇情feel. 值得買

唯一可惜只係十零期完o既中篇作.
我倒希望可以出其他殺手的故事,只是我個人看到報攤的情況不敢太期待……(最有機會應是明年真人電影版能帶動熱潮/以漫畫作配合宣傳吧)
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-13, 06:39 PM   #207
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
我倒希望可以出其他殺手的故事,只是我個人看到報攤的情況不敢太期待……(最有機會應是明年真人電影版能帶動熱潮/以漫畫作配合宣傳吧)
香港人一向都係咁架啦, 新書冇口碑品牌銷量係會差好遠

所以先響forum度讚下, 留d口碑o者

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-13, 07:49 PM   #208
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
樓上無買第0期的版友, 可以去信和頂樓搵搵。
殺手真係好值得買!!!!

舊 12-08-13, 09:12 PM   #209
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
殺手呢本好野黎,
要返信和買第0期!!!!!
有畫功, 有故事

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-13, 02:08 AM   #210
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
係信和買番第0期了!
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-13, 01:20 PM   #211
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
買左殺手
感覺上第零期d畫好過第一期,希望係我錯覺
九把刀殺手系列黎講希望會出價值連城的幸運,都係幾有趣的
不過另外貓胎人個故仔(唔記得邊本)就應該難出得街
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-13, 03:47 PM   #212
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
剛行報攤買左第一期,本野印數唔少喎

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 11:21 AM   #213
T.K.
很黃很暴力

白先生唔會係天收掛

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 12-10-13, 11:27 AM   #214
yeah yeah

引用:
白先生唔會係天收掛
天收而家都應該係呀伯....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-13, 12:06 PM   #215
T.K.
很黃很暴力

毒蛇幫無咩舊人上得枱面勒

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-10-13, 02:05 PM   #216
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
人不要臉6期玩完? 係就要熱烈地彈琴熱烈地唱開香檳慶祝啦

舊 12-10-13, 03:35 PM   #217
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
人不要臉6期玩完? 係就要熱烈地彈琴熱烈地唱開香檳慶祝啦
邊度出嚟嘅風?

舊 12-10-13, 03:41 PM   #218
T.K.
很黃很暴力

先不講版權問題,最大原因係唔好睇,而家俾d[秘聞]我睇做咩?
幾廿年前既八掛新聞

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-10-13, 03:58 PM   #219
FREDDY@o@

引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
邊度出嚟嘅風?
某登

引用:
先不講版權問題,最大原因係唔好睇,而家俾d[秘聞]我睇做咩?
幾廿年前既八掛新聞
上網睇都廢事

舊 12-10-13, 04:10 PM   #220
T.K.
很黃很暴力

我俾錢買左第一期架www

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-10-13, 09:42 PM   #221
gingq7

註冊日期: May 2008
為什麼我會覺得風馨插滿了滿滿的死亡flag
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 03:39 PM   #222
FREDDY@o@

引用:
作者: gingq7 查看文章
為什麼我會覺得風馨插滿了滿滿的死亡flag
同鐵路人扯上關係都無好下場

舊 12-11-13, 04:17 PM   #223
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
幾廿年前既八掛新聞
係人都知既秘聞,不如唔好寫啦
當年肥良專欄,老劉專欄仲好睇過你
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 10:46 PM   #224
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
人不要臉真係16期完就好呀
2013港漫界又一笑話 XD
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 11:27 PM   #225
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: BRA武藏 查看文章
人不要臉真係16期完就好呀
2013港漫界又一笑話 XD
6定16先?
6我拍手, 16我會好奇咁GE水準都出到16期

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 06:51 AM

手機版 | APP版