Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-22-13, 10:04 PM   #101
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
神脈傳人要識合體技至可以升呢架喎, 蛇貓門呢d合家歡漫畫邊度出得街
咁蛇貓門的神脈和春秋的神脈完全兩回事,之前刀神和老天尊的神脈都不用合體技升呢
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-13, 11:44 PM   #102
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
咁蛇貓門的神脈和春秋的神脈完全兩回事,之前刀神和老天尊的神脈都不用合體技升呢
老天尊, 刀神, 武聖, 風雷4P
出老天尊傳

舊 11-23-13, 08:18 PM   #103
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
妖王妖后都係合體升呢
肉記發明左著住衫褲合體大法, 唔怕出唔到街

舊 11-23-13, 08:34 PM   #104
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
老天尊, 刀神, 武聖, 風雷4P
出老天尊傳
老天尊俾人裂頭裂頭再裂頭都仲有命剩?
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-13, 01:46 PM   #105
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
妖王妖后都係合體升呢
肉記發明左著住衫褲合體大法, 唔怕出唔到街
著住衫褲合體大法應該係覆雨翻雲/覆雨劍先

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-13, 02:28 PM   #106
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: T.K. 查看文章
著住衫褲合體大法應該係覆雨翻雲/覆雨劍先
玉記作品黎講,天子一已經有免除衫交合法架啦。
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-13, 02:37 PM   #107
T.K.
很黃很暴力

一樣係黃易出品
而且天一應該係肚兜唔除
男方除晒

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 11-24-13 02:40 PM 被 T.K. 編輯。
舊 11-24-13, 09:23 PM   #108
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: dust11 查看文章
甲賀真弓

舊 11-24-13, 09:30 PM   #109
dust11

引用:
甲賀真弓
消失左啦
返生同死左冇分別
舊 11-24-13, 10:40 PM   #110
T.K.
很黃很暴力

老天尊唔係爆死咩?a

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-25-13, 11:22 AM   #111
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
消失左啦
返生同死左冇分別
好似出左復活個期就無左出過

引用:
老天尊唔係爆死咩?a
算係燒死定爆死
總之都係狂想下

舊 11-25-13, 11:25 AM   #112
T.K.
很黃很暴力

中左萬毒,最後無壓制谷爆,爆得好砌底果隻

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-25-13, 06:47 PM   #113
dust11

引用:
中左萬毒,最後無壓制谷爆,爆得好砌底果隻
學OWEN咁
以氣凝肉體
舊 11-25-13, 08:32 PM   #114
FREDDY@o@

引用:
記憶中老天尊同群邪無深仇大恨, 仲要放生過小貓, 基蟲老豆身居要職, 同鐵心四龍又有交情. 點解最後會被群邪連環裂頭

舊 11-25-13, 08:38 PM   #115
T.K.
很黃很暴力

一開波打到伏虎裂頭,就臨尾老天尊爆頭囉
仲有死左d死差佬囉

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-25-13, 08:50 PM   #116
FREDDY@o@

引用:
一開波打到伏虎裂頭,就臨尾老天尊爆頭囉
仲有死左d死差佬囉
伏虎裂完頭佢2個仔都無理過佢啦... 根本無放過在心上, 構不成報復理由

舊 11-25-13, 08:52 PM   #117
T.K.
很黃很暴力

無理同唔記仇係兩個問題

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-25-13, 10:45 PM   #118
dust11

點解要爆老天尊頭?
群邪想食左泰國黑道生意囉
咩王老虎俾人捉左打爆頭只係藉口

依家泰國嗰邊高手死晒咁
打得既得返不勝戰神
不勝戰神同石武夫又係黑龍自己人
穩輸天尊又唔知走左邊睇片學武功
白家班蛋散廢得黎又係俾龍虎門收服左

黑仔傑升LV
仲死左四眼明件呃飯食既
光頭星仲轉生升LV
成件事龍虎門賺晒

此篇文章於 11-25-13 10:50 PM 被 dust11 編輯。
舊 11-26-13, 02:57 PM   #119
gingq7

註冊日期: May 2008
假鐵路人 和 假皇帝替身?
定還是有人精神力可以勁過鐵路人控制倒佢
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-13, 03:00 PM   #120
T.K.
很黃很暴力

話說用無影腳既林x、文燕又做左失蹤人士?a

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-26-13, 03:08 PM   #121
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
點解要爆老天尊頭?
群邪想食左泰國黑道生意囉
咩王老虎俾人捉左打爆頭只係藉口

依家泰國嗰邊高手死晒咁
打得既得返不勝戰神
不勝戰神同石武夫又係黑龍自己人
穩輸天尊又唔知走左邊睇片學武功
白家班蛋散廢得黎又係俾龍虎門收服左

黑仔傑升LV
仲死左四眼明件呃飯食既
光頭星仲轉生升LV
成件事龍虎門賺晒
光頭星轉生真係諗返起都想笑
其實一開頭打通天好似係為左國寶, 最後靠武聖拎返, 蛇貓門無做過野, 淨係濫殺

引用:
話說用無影腳既林x、文燕又做左失蹤人士?a
早兩期信箱話適當時候會俾戲佢地嫁, 你信唔信先

舊 11-26-13, 05:01 PM   #122
FREDDY@o@

引用:
光頭星轉生真係諗返起都想笑
其實一開頭打通天好似係為左國寶, 最後靠武聖拎返, 蛇貓門無做過野, 淨係濫殺

早兩期信箱話適當時候會俾戲佢地嫁, 你信唔信先
通天名場面1: 華九公被挾持, 小貓諗都唔諗踢過去
名場面2: 龍虎門不與幫會中人來往, 之後同不勝戰神結盟
名場面3: 通天活捉小貓, 老天尊問文薯點處置, 文薯話殺!! 老天尊就話文薯毫無長進
名場面4: 南宮一指希望軟飯龍照顧靈芝, 軟飯龍扮聽唔到

唔信果2個二打六會有戲... 除非出來送死

舊 11-26-13, 08:20 PM   #123
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: gingq7 查看文章
假鐵路人 和 假皇帝替身?
定還是有人精神力可以勁過鐵路人控制倒佢
明顯係細佬扮路人殺個搵人扮既柴榮~
單野比路人穿左~E+咪屈路人殺王帝~咁趙匡胤咪順利成章做埋王帝~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-13, 08:24 PM   #124
T.K.
很黃很暴力

不過路人眼紅係咩原因?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-26-13, 08:31 PM   #125
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
頭先响街見到古惑仔封面,
咁醜樣既

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 04:31 PM

手機版 | APP版