Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-03-13, 10:14 PM   #826
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
黑化帶土,洗白斑爺
宇智波一族繼續中二
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 01:09 AM   #827
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
終於玩吸收, 下輪到班吸收, 最後鳴門吸收?

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 04:13 AM   #828
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
死唔去之餘
仲變埋做十尾既人柱力

作者想再戰幾多年?
又話分身搞佢唔掂, 過多兩頁又破到
飛雷神有d屈囉, 個印唔會消失

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 09:17 AM   #829
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
4代o個個分身o黎o者……呀仔唔駛特登救佢o下話

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 12:43 AM   #830
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
十尾人柱,帶土係咪死ed??

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 01:01 AM   #831
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
精神已死?

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 11:40 AM   #832
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
今話見佢嗡左句:「帶...土...?」,應該都係唔記得
相信之後都係果d感動到佢記起返d野果類老土戲a

舊 07-10-13, 12:19 PM   #833
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
引用:
作者: 爽神 查看文章
今話見佢嗡左句:「帶...土...?」,應該都係唔記得
相信之後都係果d感動到佢記起返d野果類老土戲a
對ON本冇咩期望, 只要公式化, 劇情正路, 唔洗有咩橋完左佢就最好

舊 07-10-13, 08:15 PM   #834
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
死咗先可以做人柱力?

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-13, 08:53 PM   #835
Matamata

註冊日期: Jan 2004
咩事呀而家...斑都未出手就變左路人甲...
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-13, 03:42 PM   #836
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

玩到咁大,我係咪睇緊阿基拉

話說帶土變到咁樣,我有一秒鐘以為佢係我愛羅

舊 07-25-13, 04:55 AM   #837
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
今集十尾人柱力完全體完成???(成個十道仙人樣咁!!!)

P.S.:why帶土身上嘅飛雷神印記冇左呢?
大蛇丸班人到底重要飛幾多集先到呀?

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 10:50 AM   #838
clie

註冊日期: Dec 2001
下集應該到斑出手了吧
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-13, 04:51 AM   #839
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
今集係咁飛雷神,
最後2,4代火影一齊重出飛雷神合體技,
立刻好睇好多啦!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-13, 10:52 PM   #840
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
四代想出佢招超必出左3~4期都出唔到
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 12:33 AM   #841
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 阿Wing 查看文章
四代想出佢招超必出左3~4期都出唔到
招名太長,呢度邊個唔翻睇可以就咁講得出個招名?
我認我唔得先
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-13, 07:44 PM   #842
~飛彈~@@
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
打左一段時間~蛤蟆仙功先開始有作用

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-13, 08:03 PM   #843
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
睇黎4代好大機會又死多次
跟住9尾就會合返埋一齊
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-13, 10:11 PM   #844
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
我應該吐嘈嗎-.-

"忍"術 唔得 但"仙"術就OK

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-13, 10:18 PM   #845
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
我應該吐嘈嗎-.-

"忍"術 唔得 但"仙"術就OK
體忍仙
3種屬性不同是可以啦

其實把4代解開
再是但捉一隻白絕再復活一次就有番隻手了

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 12:22 AM   #846
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: pet3 查看文章
體忍仙
3種屬性不同是可以啦

其實把4代解開
再是但捉一隻白絕再復活一次就有番隻手了
可惜蛇叔救完五影後走失o左,仲未過到o黎

話說好似係我愛羅請纓話帶晒佢o地飛過o黎……應該係我愛羅走失o左先o岩

此篇文章於 08-08-13 12:25 AM 被 呂鳳仙 編輯。
舊 08-08-13, 12:56 AM   #847
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
竟然要靠仙術

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 09:40 PM   #848
clie

註冊日期: Dec 2001
將佩恩六道被秒既仙人模式又再發威
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 09:50 PM   #849
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
其實某程度上都幾好,起碼之前用過幾型的仙術可以再現

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-13, 08:51 PM   #850
~飛彈~@@
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
用完仙術~九尾MODE用到冇電~借老豆個充電器充住電先~

此篇文章於 08-21-13 08:57 PM 被 ~飛彈~@@ 編輯。
~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NARUTO ナルト 疾風伝 ナルティメットストーム3 武藤遊戲 電視遊戲討論版 165 10-22-13 02:39 PM
[漫畫] 岸本斉史 新作月刊ジャンプSQ号掲載丨一回完 money 日本動漫畫討論版 10 04-27-13 11:09 AM
NARUTO-ナルト-疾風伝 ナルティメットストームGENERATION [日版已售] 草薙さん 電視遊戲討論版 173 10-02-12 12:22 PM
[漫畫] 岸本斉史「NARUTO -ナルト-」Vol.15丨サスケがついにあの男と邂逅!!果たして…!? DevilElvis 日本動漫畫討論版 1010 03-16-12 02:55 PM
NARUTO Ψ★HYSKOA★Ψ 收藏品討論版 2 06-04-03 02:05 AM

現在的時間是 03:37 AM

手機版 | APP版