Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56  ... 最後
日本動漫畫討論版>冨樫義博「HUNTER×HUNTER」総合THREAD丨パリストン:高橋広樹 Vol.5
cnw1126 07:35 AM 11-17-11
投票率97.x% 咁是咪老鼠做會長?
三四 11:10 AM 11-17-11
作者: jason_kasim:
打飛金一拳就多左55票
一個路人打飛世界頭五名既人嘛
神名レオ 07:54 PM 11-18-11
真係好好睇!每個星期有HUNTER,其他漫畫真係差幾皮
GN00508771 08:31 PM 11-18-11
兄貴岡究竟嚴重到什麼地步-.-
加瑪 08:44 PM 11-18-11
作者: GN00508771:
真係想像唔到會係點嚴重到一睇就知搞唔掂...
真!DC 08:47 PM 11-18-11
作者: 李奧涼介:
真係好好睇!每個星期有HUNTER,其他漫畫真係差幾皮
之前咁多時間可以慢慢諗劇情,
點可以同其他個個星期衝GE漫畫家比
JMi 08:50 PM 11-18-11
作者: 真!DC:
之前咁多時間可以慢慢諗劇情,
點可以同其他個個星期衝GE漫畫家比
又唔好咁講
HXH都有過個個星期衝唔跌WATT
蟻篇就停停停慢慢點諗都係爛掉
神名レオ 08:51 PM 11-18-11
因為個樣已經唔係兄貴,分分鐘一睇個樣成條木乃伊咁
不過仲識心跳
casio 09:13 PM 11-18-11
作者: cnw1126:
投票率97.x% 咁是咪老鼠做會長?
老鼠末夠五成票
古鐵.巨人 09:48 PM 11-18-11
作者: casio:
老鼠末夠五成票
仲要新一輪無增長 (無比里昂里奧吸走票都要還神囉)
加瑪 09:52 PM 11-18-11
作者: 古鐵.巨人:
仲要新一輪無增長 (無比里昂里奧吸走票都要還神囉)
佢果o的應該係鐵票來
吸唔走
sena123 10:03 PM 11-18-11
作者: money:
仁的票,第1,4次有8票(有出現),2,3次0票,
還要第4次剛好入16強,擺明計算好哂

世界5大念能力者,咁易被初哥打飛,是不是也計算好?

レオリオ主要吸了之前缺席者的票
煙佬還是咁有型,他做會長還好
GN00508771 10:09 PM 11-18-11
兄貴岡又多左三票 邊個投架
JMi 11:02 PM 11-18-11
里奧呢一拳包含左大部分讀者對仁之忿怒 打得好!!
jason_kasim 11:21 PM 11-18-11
等左里奧差唔多十年
一出場真係型到核爆
GN00508771 11:46 PM 11-18-11
話說 我知今集佢好型 但好似冇人理會過佢打岡爸戈種能力是什麼

JMi 11:49 PM 11-18-11
話說 我知今集佢好型 但好似冇人理會過佢打岡爸戈種能力是什麼

咁苦練成十年, 有新能力都唔出奇丫 (大誤)
Sgodkyo 12:26 AM 11-19-11

放出系
三四 09:39 AM 11-19-11
作者: Sgodkyo:
放出系
仲起碼已經係混左變化系,將氣變左拳頭咁樣...
唔駛用神字,仲勁過GI打拳嗰個
jamsquare 10:34 AM 11-19-11

桑原役
河野貴明 04:34 PM 11-19-11
十年就係積晒呢拳度
♀宮野真守♀ 11:15 PM 11-19-11
酷拿連電話都唔聽,似乎有D野搞緊
不過如果庫洛洛除完念冇理由仲未同畢索開拖
似乎搞掂小岡單野有望拉返去酷拿條線
只係唔知係咪旅團新編
希望唔洗又等三五七年
沙翁 03:34 AM 11-20-11
レオリオ個能力原意係用黎做手術?
Kain 03:40 AM 11-20-11
作者: 沙翁:
レオリオ個能力原意係用黎做手術?
如果佢可以穿人體又可以遠距離攻擊咪無敵,應該無可能
而且做手術你都要睇到先做到
Shadow 神 11:31 PM 11-20-11
作者: 三四:
仲起碼已經係混左變化系,將氣變左拳頭咁樣...
唔駛用神字,仲勁過GI打拳嗰個
唔係差唔多咩??
都係打一拳然後係對手前出現 ~

BTW 個人覺得特登畫到仁係中拳前係望住黎中招,而唔係突然來不及反應中招咁 ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56  ... 最後

返回主題版面