Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-09-10, 11:54 PM   #26
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: a147852987 查看文章
佢讀稿都疾下疾.....
仲要不停讀錯 hikaru 個名

舊 08-09-10, 11:54 PM   #27
ICil
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
我當然知道這裡係香港, 所以我都不能強求太多

但個節目好似一早做好訪問架喎?
咁樣我可唔可以話主持人準備功夫做得不足呢?
希望你都可以睇開D, 俾得錢去睇都係為開心

除o左曾智華D節目有幾多個真係執到正丫

ば ゲージがアップ!
レーディ~ ゴゥゥーーーー!!!
ICil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 11:57 PM   #28
xxxxxx
Game Master

引用:
作者: money 查看文章
咁係你自己未聽過SET得音響好好既LIVE者
去完rock in japan
人地室外多既音響都好正....

同埋問題唔係首首歌都要郁黎郁去郁手郁腳
好似d 慢歌red moon, i have a dream
唔可以放底對手靜靜聽咩...

junko san 已經做得好好...以埸地資源計
尤其燈光
對比scandal個日....
xxxxxx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-10, 12:21 AM   #29
xxxxxx
Game Master

點解d 碟咁難搵既...
行左成日都淨係見到一隻普通版progressive,,
xxxxxx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-10, 01:12 AM   #30
翼仔
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
今期東TOUCH有兩版Kalafina既訪問加抽獎,有興趣既留意一下啦XD
翼仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-10, 02:08 AM   #31
mgaf
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
http://fictionjunction.cocolog-nifty...you-hong-.html

「泣いたよ(笑)。楽屋でこっそり。」

大神好可愛XD
mgaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-10, 12:43 PM   #32
a147852987

註冊日期: Jun 2010
引用:
作者: 翼仔 查看文章
今期東TOUCH有兩版Kalafina既訪問加抽獎,有興趣既留意一下啦XD
陣間落街買返本先
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-10, 04:25 PM   #33
詩人之旅

註冊日期: Mar 2009
...其實想說好耐
不少朋友都反映staff態度好差

如果我肥左ERG2310就quit U!!...
詩人之旅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-10, 05:45 PM   #34
a147852987

註冊日期: Jun 2010
引用:
作者: 詩人之旅 查看文章
...其實想說好耐
會場d staff?
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-10, 06:05 PM   #35

Game Master
なんですて

註冊日期: Nov 2002
不是批評<----
如果只是入去聽歌既話,座後面應該會更好聲的....
周圍冇咁嘈...

大問題既係家中音響係可以好過現場,或者簡單D,聽耳機都可以,全場收音

之前睇過好多次,座正喇叭前面,飛係貴,就算LIVE set得幾好,唱得幾好都被炸Q死...到頭來未又係感覺唔到有幾好

完全不全在問題,有D人希望入去係為了聽歌,有D人希望入去叫,,我是後者,所以唔會感覺到唱得有幾動聽

マリオカートWii フレンドコード:はるか / 5327-1033-9997
大乱闘スマッシュブラザーズX フレンドコード:はるか /3222-5697-6518
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-10, 06:13 PM   #36
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者:  查看文章
不是批評<----
周圍冇咁嘈...

大問題既係家中音響係可以好過現場,或者簡單D,聽耳機都可以,全場收音

之前睇過好多次,座正喇叭前面,飛係貴,就算LIVE set得幾好,唱得幾好都被炸Q死...到頭來未又係感覺唔到有幾好

完全不全在問題,有D人希望入去係為了聽歌,有D人希望入去叫,,我是後者,所以唔會感覺到唱得有幾動聽
咁係你自己個人問題
就唔好話全部

感覺唔到唱得有幾動聽都係你自己個人問題

舊 08-10-10, 06:40 PM   #37
翼仔

引用:
作者: 詩人之旅 查看文章
...其實想說好耐
詳細希望

我覺得今場D staff 沒什麼問題...

此篇文章於 08-10-10 06:43 PM 被 翼仔 編輯。
舊 08-10-10, 07:18 PM   #38
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
或者都只係某1,2個懶懶閒的有問題
其他我覺得都無問題啦
有個仲記好有問必幫我跟進
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-10, 11:25 PM   #39
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者:  查看文章
不是批評<----
周圍冇咁嘈...

你叫想聽歌o既人返屋企聽, 音響好D又唔使俾人嘈~
但照你咁講, 我都可以話你咁想叫的話,唔該返屋企自己睇碟時慢慢叫....
反正你都只係純粹想叫, 而唔係入場欣賞歌手的表演

舊 08-10-10, 11:27 PM   #40
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

想問下有冇人知道今次日本 fans 坐咩位置??

舊 08-11-10, 12:01 AM   #41
朔望~
Game Master
妹控

引用:
淨係知個大佬(唔識佢)淨係知有kalafina就會見到佢
佢企最前最中間
舊 08-11-10, 12:36 AM   #42
翼仔

引用:
作者: 朔望~ 查看文章
淨係知個大佬(唔識佢)淨係知有kalafina就會見到佢
佢企最前最中間
我沒記錯的話,
喊encore時,前排得佢一個企係度XD
舊 08-11-10, 01:20 AM   #43
朔望~
Game Master
妹控

引用:
我沒記錯的話,
喊encore時,前排得佢一個企係度XD
無錯就係佢

然後我右手邊 都2個日本人 一個拎望遠鏡睇一個帶黑超著住件限定tee
舊 08-11-10, 01:51 AM   #44
ICil
Crazy Gamer

引用:
男的A28那邊
女的D35那邊

ば ゲージがアップ!
レーディ~ ゴゥゥーーーー!!!
ICil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-10, 02:33 AM   #45
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

http://blog.oricon.co.jp/kalafina/archive/204/0

wakana 更新 blog, 幾有趣 w

此篇文章於 08-11-10 02:50 AM 被 神秘過客 編輯。
神秘過客 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-10, 02:51 AM   #46
翼仔

引用:
好長(笑)
看來wakana好興奮

3人一起看IRONMAN2,然後hikaru中途睡了???
好想看hikaru的睡相(毆)

此篇文章於 08-11-10 02:56 AM 被 翼仔 編輯。
舊 08-11-10, 08:00 AM   #47
mgaf
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: ICil 查看文章
男的A28那邊
女的D35那邊
有兩個坐我後面
因為都算識? (Twitter) 所以打左聲招呼

FJC飛都係早拎早著...A行咁就冇左
mgaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-10, 07:00 PM   #48
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
好長(笑)
看來wakana好興奮

3人一起看IRONMAN2,然後hikaru中途睡了???
好想看hikaru的睡相(毆)

>Hikaruは夢の世界の住人さんとお昼寝中でした(´Д` )。・゜.。゜.
>Hikaruが途中から夢の世界へお散歩に出掛けたので...

wakana 寫得好有趣, 感覺 真係好有 hikaru feel

舊 08-11-10, 07:18 PM   #49
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

『香港冒険記2』
http://blog.oricon.co.jp/kalafina/archive/206/0

原來有去澳門食葡撻

舊 08-11-10, 09:06 PM   #50
詩人之旅

註冊日期: Mar 2009
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
或者都只係某1,2個懶懶閒的有問題
其他我覺得都無問題啦
有個仲記好有問必幫我跟進
希望(某些)staff下次唔好響fans排簽名果陣說三道四...
什麼「簽名洗唔洗甘慢啊」「雕花嘛」等等的說話請留在心裡說好了
和不要自high過度, 給別人一種完全不尊重場合的感覺

如果我肥左ERG2310就quit U!!...
詩人之旅 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
10/11 「LiSA~ANOTHER GREAT DAY in Hong Kong~Fan Meeting歌迷見面會!」 money 日本動漫畫討論版 1 07-30-14 08:26 AM
放 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2014 31/5 - 780 lkhss 買賣專區 6 05-31-14 03:10 PM
再減價放 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2014 31/5 [Sold] carol_L 買賣專區 2 05-27-14 11:26 PM
原價放 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2014 31/5 $980 carol_L 買賣專區 5 05-15-14 09:17 PM
[賣]Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2014 5/31 $980[已放] Metatron 買賣專區 1 05-04-14 09:52 AM

現在的時間是 06:27 AM

手機版 | APP版