Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-15-24, 10:46 PM   #476
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
無DLC、無後日談,可以當係免費半隻GAME甘?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-24, 02:54 PM   #477
風間鈴木仁
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g

https://www.4gamer.net/games/464/G046403/20240221029/
「テイルズ オブ アライズ」,販売本数300万本突破を記念して岩本 稔氏による描き下ろしイラストを公開。各プラットフォームでセールも開催中

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-24, 03:09 PM   #478
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
Del
問錯topic sor
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-24, 08:20 PM   #479
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
點解topic title 寫到明唔歡迎某會員?

定係我對topic 名理解錯?
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-24, 10:31 AM   #480
longlung
Junior Member

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDinteroy
XBox Live Gamertaginteroy
引用:
作者: Terry仔 查看文章

迎(風間鈴木仁)
longlung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-24, 12:28 PM   #481
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: longlung 查看文章
迎(風間鈴木仁)
你自己看下他做什
日日浮貼新聞銷量你唔覺得煩

https://www.gaforum.org/showthread.php?t=255782
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-24, 01:28 PM   #482
武藤遊戲
The One

引用:
作者: 真!DC 查看文章
Del
問錯topic sor
由手機版發出

唔緊要,多年都對你個性知道看錯了
講真如他有玩放了出去賣
除非他玩這個
反正富澤GE開始到現在變免費遊戲 個性很清楚
舊 02-22-24, 01:32 PM   #483
武藤遊戲
The One

引用:
作者: longlung 查看文章
迎(風間鈴木仁)
其實我想等neo關閉主題最好我又不是版主

等唔駛發新聞貼唔自己開過新主題

我覺得他變了這裏會員常客
我見到他發了一貼文章
舊 02-22-24, 01:36 PM   #484
武藤遊戲
The One

引用:
作者: Terry仔 查看文章

我可以去動畫區發自晒打全部機種成績,新消息情報都可以他唔會去
不過難度沒star ocean4 地獄式難完成

我可以起手提版發新聞都得反正都是steam手提
舊 02-22-24, 02:44 PM   #485
武藤遊戲
The One

未關主題補充下
其實money 和 neo不在 都暗中改我主題即是很鐘意
都是個幾位貼貼想有人回復

富澤短期內唔會有家用機叫手遊課金等四年制作
舊 02-22-24, 06:16 PM   #486
武藤遊戲
The One

我諗健力士記錄者唔會再返來 看他ID先
如玩埋其他xbox steam windnow 10 公喜他 成績

nk3636 NOVEMBER 10, 2023, 2:42 AM 43 13 2 1 59 100% 37.55h
https://www.exophase.com/game/tales-...n/leaderboard/

https://www.gaforum.org/showpost.php...&postcount=101
舊 02-22-24, 08:10 PM   #487
Nanoha
Game Master

註冊日期: Oct 2005
我明樓主意思但沒這系統刪貼子唔鐘意的人
可以等新作由得他開主題就沒得惡而且人流沒以前熱鬧
看開啲

Nanoha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-24, 03:24 AM   #488
武藤遊戲
The One

引用:
作者: Nanoha 查看文章
我明樓主意思但沒這系統刪貼子唔鐘意的人
可以等新作由得他開主題就沒得惡而且人流沒以前熱鬧
看開啲

skip
如果像百度貼吧刪貼系統當然好班小鬼無知叫垃圾game討論沒中文化唔玩,我地好高級
唔係低能討論

看下開下玩PS4版tales 本先 但好晒錢月費PS 不平
他正話有來每晚半夜
舊 02-23-24, 07:47 AM   #489
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
睇唔明.....
雖然和遊戲無關
無所謂

聽說TOA(蜜瓜那個)
最近推特有反應

又可能是完全沒強化下只中文化就出PS,ns版

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-24, 03:20 PM   #490
Nanoha
Game Master

今日未見他行蹤太多周六會是到看過他在線超過8小時
舊 02-24-24, 12:28 AM   #491
武藤遊戲
The One

引用:
作者: pet3 查看文章
睇唔明.....
雖然和遊戲無關
無所謂

聽說TOA(蜜瓜那個)
最近推特有反應

又可能是完全沒強化下只中文化就出PS,ns版
點會看唔明
他已賣走正版遊戲他重有得玩什 我看過他幾次貼賣走呪術迴戰,鐵拳8 ,鐵甲威龍等等
成日見他是到發新聞
neo不在得意忘形滿頁是他貼子新聞貼,他只是玩完一陣放出遊戲傻瓜

安安會員都做了很長會員時間有時發覺他唔記了以前主題另一個會員開了某人提一提推返主題上來neo改了強化人間主題。 都他很老實沒賣買區玩野咩

如果是money是到刪鬼他貼子消失去

TOG HD 富澤說了會制作不清楚是不是6月發表

此篇文章於 02-24-24 12:45 AM 被 武藤遊戲 編輯。
舊 02-24-24, 02:26 AM   #492
Nanoha
Game Master

翻查他貼子2018年樓主3年不在個日開始他瘋起來
之後如此類推...

如他在我諗我們凶多吉少
又嚟唔聲唔聲刪帖…
https://www.gaforum.org/showthread.php?t=226132

此篇文章於 02-24-24 02:45 AM 被 Nanoha 編輯。
舊 02-25-24, 03:21 AM   #493
武藤遊戲
The One

看見他行為,逆我已真是唔知點
我又唔可以對他網上誹謗中傷

money走了理由我都知
下面班人誹諦中傷

https://www.gaforum.org/showthread.php?t=246722&page=3

此篇文章於 02-25-24 03:25 AM 被 武藤遊戲 編輯。
舊 02-25-24, 03:47 PM   #494
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
雖然我都覺得佢幾煩
但係GAF已經無比人肯成日出post, 又update game news
(雖然佢成日post D 已經post過o既嘢)
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-24, 12:59 AM   #495
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
點會看唔明
他已賣走正版遊戲他重有得玩什 我看過他幾次貼賣走呪術迴戰,鐵拳8 ,鐵甲威龍等等
成日見他是到發新聞
neo不在得意忘形滿頁是他貼子新聞貼,他只是玩完一陣放出遊戲傻瓜

安安會員都做了很長會員時間有時發覺他唔記了以前主題另一個會員開了某人提一提推返主題上來neo改了強化人間主題。 都他很老實沒賣買區玩野咩

如果是money是到刪鬼他貼子消失去

TOG HD 富澤說了會制作不清楚是不是6月發表
點睇到人地賣遊戲的....(我不會留意

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-24, 05:13 AM   #496
武藤遊戲
The One

引用:
作者: pet3 查看文章
點睇到人地賣遊戲的....(我不會留意
因為你唔會去
你看看他psn成績就知道未完成結局爆機 因為太花時間RPG
,但可以另一途徑去玩就這裏不方便講, 反正你沒xbox steam window 10 好多機種 有成就之類

唉這人我諗Neo2046可以慳返發文由得他洗版
太多數他喜歡真人3A版鬼佬遊戲覺得很神作...發很多中日文新聞
希望會有人回應他文章, 意思想有人讚美回他貼

但Money我諗同樣問題...

此篇文章於 02-26-24 05:22 AM 被 武藤遊戲 編輯。
舊 02-26-24, 03:07 PM   #497
Nanoha
Game Master

正於樓主所講唔會去動漫區走去電視版重複新聞貼到貼想讚美回覆他貼子

舊 02-26-24, 04:05 PM   #498
武藤遊戲
The One

可能他覺得少人
這裏貼不過滿頁他貼子就。。。

但很少發言就像安安咁
舊 02-26-24, 05:31 PM   #499
Nanoha
Game Master

其實入來不單是回個位人兄問題

就是DLC有 白瀬咲耶 シャニマス dress ...
而不是櫻木真乃做DLC
舊 02-27-24, 06:57 AM   #500
武藤遊戲
The One

引用:
作者: Nanoha 查看文章
其實入來不單是回個位人兄問題

就是DLC有 白瀬咲耶 シャニマス dress ...
而不是櫻木真乃做DLC
她學歷讀到大學像早見沙織咁但我已對對把她聲已開始悶起來沒變聲, 比她高所以選她, 但性格唔多好後來很多人發覺

問題富澤擔當人選.....

八 2017

人物
同志社大学文化史学科卒業[1]。年齢非公開。

小学校高学年の頃から声優という仕事を意識し始める。高校時代には声優の専門学校の体験を受けたこともあったが、勇気が出ずに大学に進学するも、親に相談の上、大学と並行して芝居の勉強にも励んだ[2]。

----------------------------------------------

関 2018
経歴
東京都出身[4]。小学5年の時に友達に勧められて観たアニメ『銀魂』をきっかけに声優を志す[1]。日本ナレーション演技研究所を経て、高校2年となった2017年4月にアイムエンタープライズへ所属

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Tales of Phantasia randy 日本動漫畫討論版 14 03-08-06 11:14 PM
Tales of Phantasia Hayami 日本動漫畫討論版 139 12-21-05 11:47 PM
[PS2]Tales of The Abyss [發售中] (予約特典 Tales of Phantom) steve 電視遊戲討論版 386 12-16-05 02:52 PM
[機種未定]Tales Of系列新作發售決定,Next Tales Of..... 神祕人1號 手提遊戲機討論版 18 02-16-05 09:33 PM
Tales of Phantasia...... hopeless 日本動漫畫討論版 3 12-12-04 11:11 PM

現在的時間是 08:16 PM

手機版 | APP版