Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
照相館>色色大眼仔
ZERO NEKO 10:00 AM 09-19-08
為慶祝Canon EOS 5D Mark II發佈 EF 35mm f/1.4 L II USM無發佈
所以.......

想了好幾個月泥mount定雞mount ... 結果想到了
riceking 10:38 AM 09-19-08
首領~~~ 仙人入了貨到你啦~~~

Rice
beagleflash 10:59 AM 09-19-08
想請問診金幾多,因為都諗住…但係就係泥。

隻藥效果如何?
ZERO NEKO 11:04 AM 09-19-08
看來大家都認為小弟入左雞mount (包括板主大人 )
KTN 11:22 AM 09-19-08
難度是泥Mount?

版主大人飲茶時會不高興啦
riceking 11:31 AM 09-19-08
作者: ZERO NEKO:
看來大家都認為小弟入左雞mount (包括板主大人 )
我以為仙人係會入泥Mount喎, 雞咁頹點合仙人用呀~

Rice
ZERO NEKO 01:57 PM 09-19-08
作者: KTN:
難度是泥Mount?

版主大人飲茶時會不高興啦
他己很不爽了 別再下石仔呀

別說一mount一支 這令人很脫力的
M-eye 02:03 PM 09-19-08
如果我唔係有1.2我都會入佢...
可惜我用的係30mm版...覺得適馬的鏡片真係有很微的篇黃....
心理作用 ????
ZERO NEKO 02:07 PM 09-19-08
作者: M-eye:
如果我唔係有1.2我都會入佢...
可惜我用的係30mm版...覺得適馬的鏡片真係有很微的篇黃....
心理作用 ????
30mm 那支是有篇黃的 而且又有紫邊 又易後移
50 1.2 太高級了... 而且又浮誇 完全不襯在下踏實的型像
Hayami 02:14 PM 09-19-08
他己很不爽了 別再下石仔呀

別說一mount一支 這令人很脫力的
有人送部nikon 入門機的話可能會爽番
M-eye 04:59 PM 09-19-08
30mm 那支是有篇黃的 而且又有紫邊 又易後移
50 1.2 太高級了... 而且又浮誇 完全不襯在下踏實的型像
真的
咁我等仙人你試鏡....
因為如果改善了偏黃問題...
我自己覺得適馬係好有質素的...
鏡身輕便...
唯一對個鏡身那層會甩的磨沙潻有點不爽....
ps : 1.2一點都唔浮誇...對比起200點2....碎料黎者....

返回主題版面