Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-22-16, 02:15 PM   #2076
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: clie 查看文章
THX
講高難度,莫過於F啲大佬一招KO啲REAL係,或者ALPHA LAST BOSS推隻黑天使上去先唔駛死機
但講真,挑戰模式有幾關已經S唔到
小弟S唔到最主要因為兩個原因
冇強盾、射機
冇SR機

舊 02-22-16, 02:39 PM   #2077
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
THX
講高難度,莫過於F啲大佬一招KO啲REAL係,或者ALPHA LAST BOSS推隻黑天使上去先唔駛死機
但講真,挑戰模式有幾關已經S唔到
紅關全S, 爭4關未齊箱。
啲低rank 必肥冇機食……
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-16, 02:43 PM   #2078
Crazy Gamer

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
小弟S唔到最主要因為兩個原因
冇強盾、射機
冇SR機
除咗只用五機嗰版,盾機唔駛出場㗎,用c m1放後備。
射機用回復機,r密達斯或維納斯就OK,。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-16, 04:05 PM   #2079
Crazy Gamer

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
除咗只用五機嗰版,盾機唔駛出場㗎,用c m1放後備。
射機用回復機,r密達斯或維納斯就OK,。
系wo可以放後備
多謝提醒

舊 02-22-16, 05:39 PM   #2080
Crazy Gamer

睇完說明文有d期待28號,1個quest送108石
我諗ノーコンティニュークリア應該系基本條件吧

舊 02-22-16, 05:43 PM   #2081
Crazy Gamer

引用:
睇完說明文有d期待28號,1個quest送108石
我諗ノーコンティニュークリア應該系基本條件吧
重有全機存活。
咁多條件最麻煩係omega cross, 同必殺尾刀。
但最常有而麻煩首選戰艦唔被打中,但一出四行都係射機……
舊 02-22-16, 06:50 PM   #2082
Crazy Gamer

引用:
重有全機存活。
咁多條件最麻煩係omega cross, 同必殺尾刀。
但最常有而麻煩首選戰艦唔被打中,但一出四行都係射機……
原來攻略已經有quest詳細,真系有omega cross x)

舊 02-22-16, 07:30 PM   #2083
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
呢100石有難度
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-16, 09:42 PM   #2084
Crazy Gamer

引用:
作者: yorkyork 查看文章
呢100石有難度
其實難度冇想像中咁高.
呢個Ωクロスを決めて勝利しろ!其實只係要出過Ωクロス就得, 唔駛用嚟尾刀.
舊 02-23-16, 03:21 PM   #2085
Crazy Gamer

紅藍關都S 晒齊晒箱,依家好鬼悶呀!
舊 02-23-16, 03:30 PM   #2086
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
想問下Ωクロス 既超必其實即係點出...?

THANKS
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-16, 03:40 PM   #2087
yorkyork

註冊日期: May 2010
短時間內每部機都出一次超必
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-16, 03:59 PM   #2088
Crazy Gamer

小弟Story都S哂齊箱,Challenge就留返用黎升必殺,剩低27關
平時都系刷2-26-1,日曜就刷改造,不過無論刷邊一範,其實都係打開個auto由佢自己打

舊 02-23-16, 04:21 PM   #2089
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: yorkyork 查看文章
短時間內每部機都出一次超必
咁其實都係睇運⋯
珠派唔中想要果d咪⋯

不過幾期待28號個event
入去做下炮灰
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-16, 05:04 PM   #2090
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
100石的任務,真心期待,希望不會是絕望的難度就好了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-16, 08:49 PM   #2091
clie

註冊日期: Dec 2001
單色隊出OMEGA唔難
只要SET做1, 2 珠技好快出到
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-16, 10:36 AM   #2092
Crazy Gamer

呢兩日係咪改咗第四箱唔再係白箱?
變咗都係木箱樣?
舊 02-24-16, 10:50 AM   #2093
clie

引用:
呢兩日係咪改咗第四箱唔再係白箱?
變咗都係木箱樣?
應該唔係,只係摸唔到営運準則
講開部白色FAX機,原來中介招強運好似要開大絕先發動到
我擦AKITO尾關,白箱十次跌一次,但一用拳宗介大絕打大佬就連跌白箱
大家可以試吓
舊 02-24-16, 12:16 PM   #2094
Crazy Gamer

引用:
應該唔係,只係摸唔到営運準則
講開部白色FAX機,原來中介招強運好似要開大絕先發動到
我擦AKITO尾關,白箱十次跌一次,但一用拳宗介大絕打大佬就連跌白箱
大家可以試吓
小弟都系咁
打左十幾次都唔跌第4箱,㷫㷫地拎部強運宗介出黎,點知一出就掂
唔信邪試多三次,連跌三次
不過小弟果部系上次ev既射機arx7,唔知拳機系咪都係咁

舊 02-24-16, 12:50 PM   #2095
clie

引用:
小弟都系咁
打左十幾次都唔跌第4箱,㷫㷫地拎部強運宗介出黎,點知一出就掂
唔信邪試多三次,連跌三次
不過小弟果部繫上次ev既射機arx7,唔知拳機系咪都係咁
多謝有大大幫手試,我就係用拳機試出黎
終於明白點解成日用宗介但唔覺跌多咗
舊 02-24-16, 03:15 PM   #2096
Crazy Gamer

引用:
多謝有大大幫手試,我就係用拳機試出黎
終於明白點解成日用宗介但唔覺跌多咗
我用宗介必結十次有九次連箱都唔跌
舊 02-24-16, 03:27 PM   #2097
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
又來20石十抽,而且成班囡囡,我拿到100石後,真心怕把持不住呢

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-16, 05:20 PM   #2098
Crazy Gamer

引用:
作者: 書仔 查看文章
又來20石十抽,而且成班囡囡,我拿到100石後,真心怕把持不住呢
成功攞到嗰一百石都可以抽番手意思意思嘅
舊 02-24-16, 08:34 PM   #2099
clie

引用:
我用宗介必結十次有九次連箱都唔跌
尾箱都有機會唔跌係真
不過感覺機率大咗
舊 02-25-16, 07:23 PM   #2100
Crazy Gamer

唔生性抽咗手囡,中咗1ssr5sr,隻ssr隻射維納斯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:17 AM

手機版 | APP版