Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-28-19, 06:03 PM   #13801
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: J+1 查看文章
連志雷馬都未練滿....根本追唔切....放隻死神頂住當先

只中隻容格,食倉得突二,都唔知突唔突滿好,對慢熱型冇咩好感...
由手機版發出
黑gunbuster打pvp征33用
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-19, 06:11 PM   #13802
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
毛說....

Ω黑滑板...

http://dengekionline.com/elem/000/001/872/1872134/
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-19, 04:49 PM   #13803
Crazy Gamer

一大堆pvp上修...
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-19, 07:45 PM   #13804
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
Ω黑滑板算係直接500迴避?

舊 02-01-19, 02:42 PM   #13805
J+1
望過黎呀!!!!!!

應該有新版本資料吧...

由手機版發出
舊 02-07-19, 08:34 PM   #13806
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
徽章戰士!!

最終號應該都走唔甩了....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-07-19 08:54 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-19, 09:22 PM   #13807
王蛇

兩隻隻徽章戰士雖然唔係唔勁又低COST,但真係超食材料 最少要滿RANK+三招滿先打得

不死鳥=Ω WINGZERO 強化,多左底力技能 降血能力UP, 可以神速+放最後放MAP還擊
名人先生:EX3用

意外今次高難度易打好多.....

舊 02-08-19, 10:13 PM   #13808
J+1
望過黎呀!!!!!!

高難度難在點樣塞一堆垃圾特效1而又可以full auto s rank

最後都係放隻天威逐隻斬算...其他都冇輸出...
由手機版發出

此篇文章於 02-08-19 10:15 PM 被 J+1 編輯。
舊 02-10-19, 07:56 PM   #13809
J+1
望過黎呀!!!!!!

入到餓狗場真係舒服...

完場前半個鐘出現都照食無慈悲...

由手機版發出
舊 02-14-19, 01:20 PM   #13810
J+1
望過黎呀!!!!!!

最後刷左超過150件6☆裝w
由手機版發出
舊 02-15-19, 11:57 PM   #13811
王蛇

天使龍係睇落幾勁.....

不過沒高命中 滿血先得2000速(最高4500
最重要竟然沒異常狀態防禦同防減行動,一定要組防異常的輔助 12cost通常都組唔到幾多部

舊 02-16-19, 01:17 PM   #13812
clie

應該係練危機迴同底力吧,低血量就700迴(用上次活動套VPART再加多幾十迴),加兩次神速=必閃
HP回後就不斷用99次迴避
其實防陣用,唔預你打中人
PP練上線可加300%攻+100% CRT DAM,第二招打單體鬥滅用
不過精靈憑依上修咗我都唔會練安琪
到而家最勁好似仲係健全
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-19, 04:57 PM   #13813
J+1
望過黎呀!!!!!!

健全搭老馬仲係殺晒所有魔王機,係對hinu夾櫻葉嗰類高速拆甲無咩計...

今次隻天係最高cost隱密指,想要但唔中唔追...

兩隻eva又係好似唔多好用咁....
由手機版發出

此篇文章於 02-16-19 05:00 PM 被 J+1 編輯。
舊 02-16-19, 06:45 PM   #13814
王蛇

引用:
作者: clie 查看文章
應該係練危機迴同底力吧,低血量就700迴(用上次活動套VPART再加多幾十迴),加兩次神速=必閃
HP回後就不斷用99次迴避
其實防陣用,唔預你打中人
PP練上線可加300%攻+100% CRT DAM,第二招打單體鬥滅用
不過精靈憑依上修咗我都唔會練安琪
到而家最勁好似仲係健全
天使龍問題係開始攻擊會回血超過50%,個命中迴避變返普通水準
根本永遠打唔到迴避型之餘 仲留個破綻比D有燒的迴避型反殺(又係健全

舊 02-17-19, 07:23 PM   #13815
clie

結論係PVP無乜用
健全設定又太犯規,仲未OMG
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-19, 08:18 PM   #13816
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

用多左新古我而家先發現個侵蝕係灰左個血bar之前仲以為bug 點解對面條bar灰左

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-19-19, 04:38 PM   #13817
J+1
望過黎呀!!!!!!

兩隻BB上修....真係可以叫上修了?? 連而家最基本減傷攻擊都冇...指揮又係得最基本...
由手機版發出
舊 02-20-19, 11:09 AM   #13818
J+1
望過黎呀!!!!!!

黎啦...SD....仲要一次一堆....

呢個要retweet

由手機版發出
舊 02-20-19, 06:57 PM   #13819
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 02-20-19, 10:41 PM   #13820
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

唔記得R M1係唔係稀有???

剛剛撞左隻出來....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-21-19, 11:07 AM   #13821
J+1
望過黎呀!!!!!!

塊面咩事

由手機版發出
舊 02-22-19, 08:12 PM   #13822
王蛇

嚴格來講4部優點只有低COST+自設底力,PVP全部用去頂一HIT大招+產珠

Ω難度官方減組隊COST,迫你抽活動機當BUFF機用
真係等SD好過

舊 02-23-19, 10:06 AM   #13823
J+1
望過黎呀!!!!!!

而家奶活動係變成打戰艦同p材,你唔整一隻番來就根本唔駛玩....
反而Ω關係唔係無特效就打唔到呢....我諗有高手可以,....
由手機版發出
舊 02-23-19, 06:48 PM   #13824
Crazy Gamer

魔改安琪兩炮就清咗對面場
舊 02-27-19, 11:39 AM   #13825
J+1
望過黎呀!!!!!!

得4代目同超龍叫見得人....

由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:53 PM

手機版 | APP版