Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-23-15, 12:02 PM   #901
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: psidef 查看文章
我105前都係白果.
聽聞有人玩到90凸爆,都唔知咩世界
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 12:11 PM   #902
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
我77爆左添
排2035收工

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 12:17 PM   #903
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: clie 查看文章
有無人衰到我咁玩到90一隻都抽唔中
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...nA=505&tnum=13

我打到90已經無玩,玩開CC都慣哂喇!
想玩落去既都要有定心理準備
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 12:17 PM   #904
clie

即係越早爆水越早抽越高機率??
舊 10-23-15, 12:38 PM   #905
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
我最快有FD係33Lv已經抽到3隻 要龜上80拿埋保底先正式畢業

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 12:42 PM   #906
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
唔衝上去抽唔到有乜咁出奇
100唔到就突滿係叫法老
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 12:50 PM   #907
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
引用:
斬了169 一張都無的表示: 區區90?
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 12:50 PM   #908
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
咁我埋單7隻咪即係好過份?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 12:52 PM   #909
Matthew.Y
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
呢到有KFC酋長

我非洲平民只係125就開齋,埋單220隻抽中5隻

舊 10-23-15, 12:53 PM   #910
Kaiser
ドウケシ

引用:
作者: 元首KFC 查看文章
KFC巨巨你係我繼續衝上去的原動力黎

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
舊 10-23-15, 12:54 PM   #911
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
不要再說了, 心和肝都好痛
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 12:57 PM   #912
clie

引用:
作者: 元首KFC 查看文章
係我就搵営運問問
舊 10-23-15, 01:01 PM   #913
okabe

有保底算係咁喇!當年CC出魔神無保底經常打完空手而回都係咁玩
舊 10-23-15, 01:20 PM   #914
T.K.
很黃很暴力

7隻唔過份,我有八隻
Lv1 ,20,77,150,165,170出

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 10-23-15, 01:23 PM   #915
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: okabe 查看文章
有保底算係咁喇!當年CC出魔神無保底經常打完空手而回都係咁玩
成個cc 擊破數無魔神,唔係得第一次?
出把鐵板刀

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-23-15, 01:32 PM   #916
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
我有9隻, 第一隻153先出
Main完唔知會唔會開新主線呢
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 01:37 PM   #917
Kaiser
ドウケシ

佢係時候出新酒場啦下話~~~ 作品LIST仲有咁多野未出....

請叫我「小丑」。

舊 10-23-15, 01:43 PM   #918
T.K.
很黃很暴力

開新酒場即開新劇情喎

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-23-15, 01:45 PM   #919
okabe

引用:
作者: T.K. 查看文章
成個cc 擊破數無魔神,唔係得第一次?
出把鐵板刀
好似有兩次?
保底最多得1張,後來先加多1張
舊 10-23-15, 01:45 PM   #920
Crazy Gamer

想有新機抽, 家下啲無邊隻特別想要.
我想要光速電神~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 01:45 PM   #921
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
重點係有無新機加入~~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 01:59 PM   #922
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
而家人氣咁少...
快D出EVA谷谷人氣先啦....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 02:33 PM   #923
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
根據CC應該三個月左右有新章
中間會搞活動比你抽下活動角既/

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 02:42 PM   #924
Crazy Gamer

但係以佢個仲差過OE個講故事速度, 咪至少要打成年?!
個第一章都唔知有冇傳統機戰五版內容......
舊 10-23-15, 02:45 PM   #925
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
4點先入得?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:23 PM

手機版 | APP版